Coś niedobrego
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Coś niedobrego
maf1, wyrazy ale wygląda to na komplet pechowych wydarzeń czyli teraz będzie tylko lepiej 

Łeee! Ale te kulki nie mają spłonekszycha pisze:maf1 masz ode mnie i załatw tą sprawę jak najszybciej![]()

wracając do tematu wypadku na Gran Turismo Polonia 2013, to zaczynają coraz ciekawsze sprawy wychodzić...
a pewnie gdyby ktoś jeszcze głębiej pokopał to ciekawe co by ujawnił, choć pewnie panienki i alkohol nikogo by nie zdziwił..
http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Co-si ... omosc.html...Sam organizator też jest barwną postacią. Na swoim profilu na Facebooku chwalił się, że zaraz po wjeździe do Polski został zatrzymany przez policję. Jeszcze dziwniejsze zdarzenie miało miejsce później. Ternstroem podróżuje z bronią i w swoim pokoju hotelowym przypadkiem przestrzelił szybę w kabinie łazienkowej.
a pewnie gdyby ktoś jeszcze głębiej pokopał to ciekawe co by ujawnił, choć pewnie panienki i alkohol nikogo by nie zdziwił..

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Po co od razu kupować browar, żeby się napić piwa?
A może desert eagle'a razem z obsługą - co prawda DE tylko compact, ale w tej rączce wydaje się w sam raz
A może desert eagle'a razem z obsługą - co prawda DE tylko compact, ale w tej rączce wydaje się w sam raz

maf1 pisze: I co? te 19 zostawię w spadku?
To na przyszłość

WiS Ja chce takiej obsługi

Zgłaszam się dobrowolnie na zakładnika do "studentki"WiS pisze:Po co od razu kupować browar, żeby się napić piwa?

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
Tak właśnie mysle, żeby otworzyć dzialalnosc gospodarczą.szycha pisze: Ja chce takiej obsługi
"Sprzątanie. Dyskretnie i bez zbędnych pytań". Albo po prostu "Rozwiązujemy problemy". Niewykluczone też, że się podepniem pod "Dominex.pl"

Jak się do niej przy następnej okazji bardziej uśmiechniesz, to może dostaniesz więcej zdjęć do wątku ze szpilamiKruszyn pisze: na zakładnika do "studentki"

Ewentualnie, jak się uśmiechniesz do mnie zza rzędu butelek z wiśniówką

załatwioneWiS pisze: jak się uśmiechniesz do mnie zza rzędu butelek z wiśniówką![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
Jak zostanę z wiśniówką, to w sumie nawet lepiej, jeśli M. będzie zajęta pilnowaniem zakładnika.
Nie będzie mi truła, że popadam w alkoholizm
Nie będzie mi truła, że popadam w alkoholizm

WiS, oj uważaj wczoraj zakupiłem 5 litrów spiritu
Za chwile rusza produkcja
To się nazywa wyczucie czasu 

- WiS
- 6 gwiazdek
Ażżeś mi narobil apetytu, idę sobie coś polaćKruszyn pisze: To się nazywa wyczucie czasu

- WiS
- 6 gwiazdek
Kubik1 pisze: wesprzeć gogoć
Widzę, że płynnie wszedłeś w nastrójKubik1 pisze: a tu pijaństwo

No to zdrowie Kolegów

WiS, zacny regał z książkami 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Jakiś czas temu zadzwonili do mojej matki - lat 89 - z firmy westerfield.ch. Że mają super majtki. I matka, jak to staruszka, pomyślała, o ciepło mi będzie. Pewnie jej tam ktoś powiedział, że ciepłe.
Dziś gacie przyszły. Tandentna bawełna, wycięte dla wydepilowanej nastolatki.
Gacie trafiły z kwitami do nas.
Zadzwoniłem do nich.
No i niespodzianka. Pan od razu z mordą prawie na mnie. TO CO< STARUSZKA NIE MA PRAWA W MAJTKACH DZIĆ, TYLKO W BARCHANACH DO KOLAN? A CZEMU PAN MÓWI, ŻE MA 90 JAK MA 73 LATA. NNie ma 89. TO TO MOŻE JEDNAK BĘDZIE PAN PRAWDĘ MÓWIŁ.
I rozmowa w miłej atmosferze trwała kilka minut, podczas których za 19.90 zostałem postraszony komornikiem, windykacją... a matka paczkę podpisała.
Zacząłem szukać w internecie - ich specjalizacja: szpital położniczy, matka wypełnia ankietę, potem dostaje do testowania maszynkę do golenia. I się zaczyna. Firma NIBY Szwajcarska, ale nikt nie wie gdzie i co... UEuropejski Urząd Ochrony konsumeta radzi UNIKAĆ!
Zatrudiają w call centerze speców od chamstwa i wmuszania, firma od samego początku oparta na przekręcie... cudo.
A mamusia już drugi raz się wpakowała.
Teść: kilka dni temu podeszło do teścia dwóch. POTRZEBA NAM 1500pln bardzo szybko, mamy dolary to wymienimy po korzystnej cenie.
WSIADŁ DO NICH DO AUTA!!!!!!! i pojechali do domu. Przed furtką powiedział, że za chwilę syn przyjeżdża to zniknęli.
Przedtem wpuścił do domu dwie, co go okradły.
Dziś gacie przyszły. Tandentna bawełna, wycięte dla wydepilowanej nastolatki.
Gacie trafiły z kwitami do nas.
Zadzwoniłem do nich.
No i niespodzianka. Pan od razu z mordą prawie na mnie. TO CO< STARUSZKA NIE MA PRAWA W MAJTKACH DZIĆ, TYLKO W BARCHANACH DO KOLAN? A CZEMU PAN MÓWI, ŻE MA 90 JAK MA 73 LATA. NNie ma 89. TO TO MOŻE JEDNAK BĘDZIE PAN PRAWDĘ MÓWIŁ.
I rozmowa w miłej atmosferze trwała kilka minut, podczas których za 19.90 zostałem postraszony komornikiem, windykacją... a matka paczkę podpisała.
Zacząłem szukać w internecie - ich specjalizacja: szpital położniczy, matka wypełnia ankietę, potem dostaje do testowania maszynkę do golenia. I się zaczyna. Firma NIBY Szwajcarska, ale nikt nie wie gdzie i co... UEuropejski Urząd Ochrony konsumeta radzi UNIKAĆ!
Zatrudiają w call centerze speców od chamstwa i wmuszania, firma od samego początku oparta na przekręcie... cudo.
A mamusia już drugi raz się wpakowała.
Teść: kilka dni temu podeszło do teścia dwóch. POTRZEBA NAM 1500pln bardzo szybko, mamy dolary to wymienimy po korzystnej cenie.
WSIADŁ DO NICH DO AUTA!!!!!!! i pojechali do domu. Przed furtką powiedział, że za chwilę syn przyjeżdża to zniknęli.
Przedtem wpuścił do domu dwie, co go okradły.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tak, strach jest. I pamiętajmy, że nasze wszystkie wady się fajnie uwypuklą. Nadmienię jedynie, że moja matka nie jest zniedołężniała staruszką z alzheimerem, właśnie wydała w USA podręcznik - w zeszłym tygodniu przyszły egzemplarze. I mimo to włącza się naiwność, niezrozumienie świata dzisiejszego. I OSZCĘDNOŚĆ. A te majtasy tanie były
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno, umowa zawarta poza siedzibą firmy (a wszelkie sklepy internetowe i wysyłkowe, akwizytorzy pod ten zapis podlegają) podlega możliwości odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni bez żadnych konsekwencji - tak stanowi polskie prawo.
ale to pewnie wiesz
a starzeć się nie ma co - dwa dni temu u mnie w firmie 35 letni chopak zszedł na zawał - i co lepsze?
ale to pewnie wiesz

a starzeć się nie ma co - dwa dni temu u mnie w firmie 35 letni chopak zszedł na zawał - i co lepsze?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
jak chwila nieuwagi może kosztować życie dwóch niewinnych osób i potencjalnie 8 lat w pierdlu, plus (w przypadku ludzi myślących) wyrzuty sumienia do końca życia

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... da,1935272

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... da,1935272
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Skala zmiażdżenia tego Tico przy praktycznie żadnym uszkodzeniu ciężarówki.. Po prostu Tico było strefą zgniotu w tym zdarzeniu.. masakra

Marcin
-_-
-_-