uszczelki Impreza GC8 coupe
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
uszczelki Impreza GC8 coupe
Mój type r właśnie jest na kuracji odmładzającej u blacharza i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wymienić uszczelek (szyby, drzwi, klapa bagażnika). Orientuje się ktoś, czy takie uszczelki są jeszcze gdzieś do dostania i jakie to są orientacyjnie koszty?
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Re: uszczelki Impreza GC8 coupe
Zapytaj w ASOtamer9 pisze:Mój type r właśnie jest na kuracji odmładzającej u blacharza i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wymienić uszczelek (szyby, drzwi, klapa bagażnika). Orientuje się ktoś, czy takie uszczelki są jeszcze gdzieś do dostania i jakie to są orientacyjnie koszty?

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Pytałem, ten model nie był sprzedawany na Europę, więc nawet za bardzo nie mają dokumentacji, a ta co jest w centrali to tylko podobno po japońsku ;)dzixd pisze:Zapytaj w ASOtamer9 pisze:Mój type r właśnie jest na kuracji odmładzającej u blacharza i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wymienić uszczelek (szyby, drzwi, klapa bagażnika). Orientuje się ktoś, czy takie uszczelki są jeszcze gdzieś do dostania i jakie to są orientacyjnie koszty?
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
To może poszukaj na forach z Wielkiej Brytanii, tam pewno trochę Type R jeździ...tamer9 pisze:Pytałem, ten model nie był sprzedawany na Europę, więc nawet za bardzo nie mają dokumentacji, a ta co jest w centrali to tylko podobno po japońsku ;)dzixd pisze:Zapytaj w ASOtamer9 pisze:Mój type r właśnie jest na kuracji odmładzającej u blacharza i przy tej okazji zastanawiam się, czy nie wymienić uszczelek (szyby, drzwi, klapa bagażnika). Orientuje się ktoś, czy takie uszczelki są jeszcze gdzieś do dostania i jakie to są orientacyjnie koszty?
Zawsze można zacząć naukę Japońskiego

Jeździć nie umiem, ale się staram