Nie potrafię tak jak niektórzy z ty obecnych oznajmiać wszystkim naokoło gdzie się patrzę, jak dużo się patrzę i jak bardzo mi się to podoba.

esilon pisze: chciałbym wiedziec o jaka liczbe łóżek mam pytac ? ? ?
FUX, pytania nie są aż takie lamerskie - newe miejsce, nowe zasady. Ale miejmy trochę cierpliwości, do czasu aż Esi wszystkiego się dowieFUX pisze:Sorry za lamerskie pytania![]()
Konto usunięte, doprecyzuję - Ci co nie są na liście, a być może jeszcze się zdecydują (np. Klor z Zagatką)Konto usunięte pisze:zofija, ja się nie waham. W tym terminie nie mogę i już. Rekreacja.zofja pisze: Ci co się wahają, tzn. nie są na tej liście.
odkłaniam miłemu kamerzyściedevlin pisze:Fido, a szanowna małżonka?
Ukłony przekaż proszę :)
gregski pisze:dido_ofroudowiec_szacun
Upadek Cesarstwa!WRC fan pisze:Proszę o streszczenie- co, gdzie, jak i kiedy i za ile i czemu tak drogo
devlin pisze:bo jak wiadomo - damy łagodzą obyczaje! :)
Swego czasu czytalem sporo na temat klarowania wina. Czy zdajesz sobie sprawe jak to trudny temat?vibowit pisze:klarowne
gruby pisze: to trudny temat
Nie zdaję sobie...gruby pisze:Swego czasu czytalem sporo na temat klarowania wina. Czy zdajesz sobie sprawe jak to trudny temat?
Komu się udało, temu się udało. Ja pamiętam, że ruszyliśmy ok. 12.00.Konto usunięte pisze:Ostatnio spokojnie dało się dojechać na 10 rano, więc niekoniecznieW piątek będzie się bardzo ciężko wyrwać z miasta po południu