my07 xt sprzedam za ile?
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Re: my07 xt sprzedam za ile?
Jeżeli Forek jest wystawiony tylko tutaj to jest to bez sensu i tak to go możesz sprzedawać jeszcze b. długo. Sądzę że cena 38-40 (jeżeli stan jest taki jak piszesz) to jest to cena akceptowalna aczkolwiek może trzeba poczekać na amatora.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wystaw go jeszcze przynajmniej na forum SIP.woo79 pisze:
Tak ,wystawiony jest narazie tylko tutaj,jestem bardzo niezdecydowany
![]()
woo79, na Twoim miejscu spróbowałbym jeszcze dać ogłoszenie w tym miejscu: http://www.subaru.pl/komis/index.php
Zresztą widzę, że wystawiłeś Forka na otomoto za 40k
A co do sprzedaży, hmmm cena transakcyjna na poziomie 33-35 (patrząc po allegro, w sumie to ono aktualnie wyznacza ceny na rynku aut używanych). Generalnie jeśli nie masz ciśnienia na sprzedaż, a auto nie wymaga inwestycji to nie rób prezentu obcym ludziom i jeździj nim dalej
Zresztą widzę, że wystawiłeś Forka na otomoto za 40k
A co do sprzedaży, hmmm cena transakcyjna na poziomie 33-35 (patrząc po allegro, w sumie to ono aktualnie wyznacza ceny na rynku aut używanych). Generalnie jeśli nie masz ciśnienia na sprzedaż, a auto nie wymaga inwestycji to nie rób prezentu obcym ludziom i jeździj nim dalej

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Tak jak rozmawialismy - rozwazam impreze i forka. Po przygodach z dojazdem do domu w zimie blizej mi do forka, wiec jesli bedziesz zdecydowany to do Ciebie wroce :)woo79 pisze:Tak ,wystawiony jest narazie tylko tutaj,jestem bardzo niezdecydowany
Pzw,
MCC
Ogłoszenie jest aktualne, ale cena 38 jest ostateczna, jak nie zostanie kupiony ,dalej zostanie umnie 

- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
przytrzymaj jeszcze rok, zrob upg i biore w lipiec/sierpien 2014 :)
a tak na powaznie to powodzonka, naprawde zajebisty forek!
a tak na powaznie to powodzonka, naprawde zajebisty forek!
Leśniczy chyba już sprzedany , dzisiaj zostanie naocznie i namacalnie obejrzany, cena .....no coż ?Wieczorem dam znać , ale myśle że pierwsza osoba która pofatyguje się i obejrzy i poprowadzi forka, kupi go bez wachania
trzymajcie kciuki albo i nie 

-
AdamA
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX STI + Forester 2,5XT
Cześć,
No i stało sie. MY07 XT kupiony. Wreszcie będę miał swój na wyłączność, bo żona jakoś naturalnie przejęła Floriana wolnossącego:) Nie chciała niczym innym jeździć, więc nawet sie nie zastanawiałem jak zobaczyłem ogłoszenie woo79. Wrażenia z jazdy do domu rewelka!!!
Oj turbo robi różnice:)
No i stało sie. MY07 XT kupiony. Wreszcie będę miał swój na wyłączność, bo żona jakoś naturalnie przejęła Floriana wolnossącego:) Nie chciała niczym innym jeździć, więc nawet sie nie zastanawiałem jak zobaczyłem ogłoszenie woo79. Wrażenia z jazdy do domu rewelka!!!
Oj turbo robi różnice:)
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
czy przypadkiem ten Lesnik nie stal na Nowym Miescie w piatek ok. godz. 19.30?
ps. gratuluje sprzedazy, troszke to zajelo :)
ps. gratuluje sprzedazy, troszke to zajelo :)