COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
OMG.... ale pierwsza scena z vanem git 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
So What!, znasz genezę? ;) To jakiś stażysta postanowił pociągnąć łacha i podesłał te nazwiska

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Jak się spotka dwóch kierowców specjalnej troski to kończy się tak
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 29Q609E878

Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 29Q609E878
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No i jeszcze sprawca uznał za stosowne aby pochwalić się swoim wyczynem w Internecie.Kruszyn pisze:Jak się spotka dwóch kierowców specjalnej troski to kończy się tak

wg mnie winny jest tylko i wyłącznie motocyklista, klepnął w hebel za mocno i ten w furze nie miał żadnych szans na wyhamowanie.. Zapomniało mu się, że motor ma dużo lepszy i bardziej czuły hebel oraz że ma dużo mniejszą masę 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ale ja mam alergię na takich "nauczycieli"eMTi pisze:wg mnie winny jest tylko i wyłącznie motocyklista, klepnął w hebel za mocno i ten w furze nie miał żadnych szans na wyhamowanie.. Zapomniało mu się, że motor ma dużo lepszy i bardziej czuły hebel oraz że ma dużo mniejszą masę

Podobny przypadek do mojego, tyle że u mnie nie było złośliwości (po prostu baba się wystraszyła stojącego tramwaju..). Nie wiem jakby się policjanci zachowali z takim nagraniem, bo wg mnie takie hamowanie to stwarzanie zagrożenia na drodze przez motocyklistę, ale nie zdziwiłbym się jakby mandat dostał gość z osobówki, bo nie zachował odpowiedniego odstępu.. Tłumaczenie, że motor ma dużo lepszy hamulec raczej jest bez sensu.. To tak jakbyś Ty był winien, że jakiś (sorry burat :P) poldek nie wyhamował i zaparkował bagażniku twojego STi

Poza tym to się dzieje w rasiji, więc o czym my tu...

Marcin
-_-
-_-
TERZO, ale motocyklista pojawił się tam tylko i wyłącznie po to, by nieść kaganiec oświaty. To on zmienił pas i stworzył zagrożenie. Tak na chłopski rozum, bo się nie znam.
Jedyne, czego ja bym się czepił kierowcy osobówki, to tego, że nie jechał prawym pasem (ale nie wiem jak to wygląda na wschodzie).

Jedyne, czego ja bym się czepił kierowcy osobówki, to tego, że nie jechał prawym pasem (ale nie wiem jak to wygląda na wschodzie).
ZTCW tam też obowiązuje ruch prawostronny.citan pisze:Jedyne, czego ja bym się czepił kierowcy osobówki, to tego, że nie jechał prawym pasem (ale nie wiem jak to wygląda na wschodzie).

citan pisze: TERZO, ale motocyklista pojawił się tam tylko i wyłącznie po to, by nieść kaganiec oświaty.
Oczywiście. Ja nie wyrokuję kto tam jest bardziej winny, bo tak naprawdę obaj zawinili. Napisałem tylko tyle, że gdyby to się działo w PL to nie byłoby to takie klarowne (w sensie wina motocyklisty)

O, następni

Marcin
-_-
-_-
dlatego montują sobie kamerki 

Motocyklista myślał, że jest panem szosy, a tu jeb - wypierd...j chamie. Oglądanie zderzaka przez kierowcę osobówki bezcenne 

Ale kino
Zielone się zapaliło i wszyscy pojechali... dokończyć na następne skrzyżowanie heh

ale debil, po kiego ściągał kask? Nic by mu gościu nie zrobił, a on mógłby naparzać dalej 

- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja bym lal kaskiem ;)eMTi pisze:ale debil, po kiego ściągał kask? Nic by mu gościu nie zrobił, a on mógłby naparzać dalej
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
szymonelle749
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
łomatkojedyno, toż to stare jak internet 

szymonelle749 pisze: Polecam Ahmed Dead terorrist :P
eMTi pisze: łomatkojedyno, toż to stare jak internet![]()

______________________________________________________________________________________________
Ale urwał nawet w Czechach
Link: http://www.youtube.com/watch?v=sgDKSn_OQEU