Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Czy ktoś z forum jeździ T3 westfalią ze świniakiem na lusterku? Widziałem parę dni temu na Powązkowskiej.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Spacerowicze odpozdrawiająesilon pisze: spacerowiczów pozdrawiam

Uwaga, M. stwierdziła, że ładny ten heczbek - mam pozwolenie, żeby w razie czego odkupić

-
steckiewicz
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy '93 , Forester
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Prawdopodobnie Ja , pozdrawiam.biszat pisze:Pozdrowienia dla Subki , ktora stala wczoraj i dzis na ulicy Muchoborskiej we Wroclawiu . Oklejona Subaru Rally i RM Service
Pozdrowienia od tubylca dla kierownika srebrnego forka turbo na rejestracjach FZ (chyba?) widzianego w Dzierzoniowie - byla kiwka z niebiesko-czarnego auta rodzinnego 

Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Się kłaniam dziś: rano, Ursynow przy BP : Biały wrx ze skrzydłem na Rosoła, obywatel chiba nie widział ( świnia i forum- i białe Legcy, co mi na Białej Żmiji wypatrzył od razu świniaka i się ukłonilim.
No i uwaga, mój syn w Foresterze Niebieskim został dziś zatrzymany przez kogoś w WRX Kombi i dostał w prezencie małego czerwonego świniaka. W związku z powyższym, forester został oświniony białymi lusterko/tył i małym czerwiennym na froncie.
Darczyńcy dziękujemy!
No i uwaga, mój syn w Foresterze Niebieskim został dziś zatrzymany przez kogoś w WRX Kombi i dostał w prezencie małego czerwonego świniaka. W związku z powyższym, forester został oświniony białymi lusterko/tył i małym czerwiennym na froncie.
Darczyńcy dziękujemy!
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- WiS
- 6 gwiazdek
Kierowcy srebrnych heczbekow WRX (na ciemnym felunku) to jakiś dziwny typ człowieka. Jedzie taki (dziś około 19., skrzyżowanie Tarnowskiej/Seminaryjskiej), mina zacięta, nie widzi jak mu z krawężnika przyjaźnie machają... prawie by w machającą rękę lusterkiem przywalił...
Mimo to - spacerowicze pozdrawiają
Mimo to - spacerowicze pozdrawiają

WiS pisze: nie widzi jak mu z krawężnika przyjaźnie machają
przepraszam ale właśnie mocno pracowałem głową

pozdrawiam

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon pisze: przepraszam ale właśnie mocno pracowałem głową
Szkoda walić łbem w deskę rozdzielczą, a w kierownicę to wręcz niebezpiecznie bo poduszka może odpalić

- WiS
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Szkoda walić łbem w deskę rozdzielczą, a w kierownicę to wręcz niebezpiecznie bo poduszka może odpalić

To ja dla odmiany pozdrowię naszych dzielnych wojaków-misjonarzy, godnych spadkobierców tradycji szwoleżerskiej

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... BoxWiadTxt
400 litrów na własne potrzeby... co to jest...

WiS,
jakiś kabel podpierdzielił ,ale komenty pod artykułem też dobre

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
WiS, jechałeś dzisiaj drogą, która biegnie od Piaseczna w stronę Magdalenki? Jeśli to Ty, pozdrawiam serdecznie (zielone Legacy kombi). Świnkę zobaczyłem w ostatniej chwili, nie zdążyłem nawet pomachać, bo akurat zajęty byłem odpowiedziami na znudzone pytania dobiegające z tyłu "tata, ile jeszcze kilometrów?" (i tak co 30 sekund...)
- WiS
- 6 gwiazdek
Jechałem, chyba gdzieś przed ósmą.Godlik pisze: jechałeś dzisiaj drogą, która biegnie od Piaseczna w stronę Magdalenki?
Nie zauważyłem, ale też pozdrawiamGodlik pisze: zielone Legacy kombi

Przy okazji - pozdrowienia również dla przemiłej nowej znajomej z Galerii Ursynów i jej męża-forumowicza

szczególnie w ten deseńburat pisze:WiS,![]()
jakiś kabel podpierdzielił ,ale komenty pod artykułem też dobre
![]()
![]()
ktoś się nie bał i podj...łGdyby żandarmeria była w Afganistanie choć jeden dzień to by nie była tak dociekliwa.

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
WiS, serdecznie odpozdrawiam w imieniu swoim i małżonkiWiS pisze:Jechałem, chyba gdzieś przed ósmą.Godlik pisze: jechałeś dzisiaj drogą, która biegnie od Piaseczna w stronę Magdalenki?Nie zauważyłem, ale też pozdrawiamGodlik pisze: zielone Legacy kombi
Przy okazji - pozdrowienia również dla przemiłej nowej znajomej z Galerii Ursynów i jej męża-forumowicza

- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Czyj to fioletowy WRX z 2 świnkami płci żeńskiej na lusterkach, stoi zaparkowany na osiedlu Robyg na Rydygiera? :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Warto, warto...
Kobita juz ma tak wyprany mózg, że żadnemu subarakowi na ulicy i subarowiczowi nie przepuści

Kobita juz ma tak wyprany mózg, że żadnemu subarakowi na ulicy i subarowiczowi nie przepuści

- WiS
- 6 gwiazdek
No to dawaj ją na Forum zamiast trzymać w domu, będzie tu pasowaćjaRek pisze: Kobita juz ma tak wyprany mózg

Sam zresztą też byś się bardziej poudzielał

Jeśli zdecydujecie się przyjechać na jakieś Chlejady (bajdełej, zapraszam serdecznie) - żonie grozi status celebrytkijaRek pisze: żadnemu (...) subarowiczowi nie przepuści

Pozdrawiam właściciela srebrnego WRXa new age ze świniami :giggle:na DWR który właśnie stoi na Zielińskiego we Wrocławiu koło mojej kombi beSTI :D
Odpozdrawiam wirtualnie panią z niebieskiego bloba wrx mijanego dziś rano na Kowalskiej no w szoku byłem i nie zdążyłem
I jeszcze kierownika zielonego Gtka kombi mijanego często na Swojczyckiej-Strachocińskiej 

Pozdrowionka dla Marleny, koło której parkowałam pod Intermarche wczoraj czy przedwczoraj. Różowe zaciski rządzą 

Pozdrawiam również
rozglądałam się w markecie ale Cię nie znalazłam. Różowa subarbie wygląda świetnie 

A ja Kostkę pozdrowię ...jedzie człowiek sobie powolutku przez osiedle a tu nagle ktoś biegnie i w dach puka.... w taki upał
Carpaccio wyśmienite i frappe również 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...