Musialbym wyjechać po 5-ej rano, aby dotrzeć na 10-tą.....Konto usunięte pisze:Ostatnio spokojnie dało się dojechać na 10 rano, więc niekoniecznieW piątek będzie się bardzo ciężko wyrwać z miasta po południu

Musialbym wyjechać po 5-ej rano, aby dotrzeć na 10-tą.....Konto usunięte pisze:Ostatnio spokojnie dało się dojechać na 10 rano, więc niekoniecznieW piątek będzie się bardzo ciężko wyrwać z miasta po południu
esilon pisze: to prawda mojemu teściowi jednego roku klarowne wychodzi natepnego mętne , a z tych samych winogron i proporcji innych składników robi![]()
Podobno minął wczoraj o 24.EterycznyŻołądź pisze: Kiedy deadline?
Być może, nie sprawdzałem - facet z Automobilklubu mówił mi, że okupują tor do popołudnia, a ja ufny z natury jestem. Dla nas ważniejsze, że Automobilklub następnie przygotowuje obiekt do Superoesu (jest na stronie AutomobilklubuEterycznyŻołądź pisze: WiSiej, na stronie SJSu nie mają szkolenia 18.07.
Dzwoń jakby co...esilon pisze: jeszcze jutro w jedno miejsce pojadę i zobacze
Nie powiem, nie powiem opłacało się... niektórzydevlin pisze:Ha! Dido, witamy serdelecznie - cóż za korzystny pomysł, żeby się tutaj pojawić
Zerknij Fido na swój profil i się nie martw - dasz radęKonto usunięte pisze:W piątek będzie się bardzo ciężko wyrwać z miasta po południu
Ja też nie pojmuję w czym rzecz z tym ogarnięciem tematu.liwit pisze:Ten wątek jest dla mnie jak najbardziej czytelny, dziwię się, że ktoś może się pogubić.
Dido pisze: spotykamy się dokładnie nie wiadomo kiedy, nie wiadomo w którym miejscu, nie wiadomo z kim
Przedzwoń do nich, ja chętnie wpadnę, jakby co...EterycznyŻołądź pisze: Ważniejsze jest czy aby się nie dało pojeździć po pustym torze, za który zapłacił SJS.
18-20.07.mały 5150 pisze: nowy termin,
WiS pisze:18-20.07.mały 5150 pisze: nowy termin,
Gdzieś pod Kielcami.
Z planowanej trasy właśnie zrywamy z Esilonem asfalt, kopiemy na niej doły i zalewamy błotem.
Dalsze szczegóły - w trakcie uzgodnień.
Na listę trzeba się wpisać z góry i w ciemno, to nie jest spot dla mięczaków...
WiS pisze: Na listę trzeba się wpisać z góry i w ciemno
Najprawdopodobniej jednak sam. Dobry pomysł.mały 5150 pisze:18-go robię pożegnanie z ludźmi ze starej firmy i może być grubo. Ale może dam radę.
Vibowit, widziałem Cię na liście, jedziesz sam czy z rodzinką, w piątek czy w sobotęBo jak sam i w sobotę to może... razem
... pojedziemy
14. Gal (przyjazd - sobota rano, kolacja - tak, spanie - nie)esilon pisze:1.-2. zofija i Michał
3. rrosiak
4. vibowit
5. devlin
6. esilon
7. fux
8.-9. Konto usunięte i Dido (grzecznie między drzewami tym razem)
10. Remek (ktos musi dawac paski )
11. Gwidon
12.-13. WiSowa i WiS (kolacja tak, spanie nie)
Szanowni Forumscy, w piątek chcecie przyjechac czy w sobote ?![]()
ps. pytanie nr 12-13 na liście - nie dotyczy