Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Teraz zupełnie z innej beczki.
Dlaczego trzeba rozkręcić od spodu pół "silnika", żeby wyjąć z matiza alternator?! To ja się pytam! Pytam się!
Dlaczego trzeba rozkręcić od spodu pół "silnika", żeby wyjąć z matiza alternator?! To ja się pytam! Pytam się!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dlatego, że jak się samo auto sprzedaje tanio, to na czymś trzeba potem zarabiać.
Na przykład na roboczogodzinach serwisu (i chyba na cenach części też - nie wiem, czy to sama prawda, ale kiedyś mi ktoś mówił, że reflektor do Tico kosztuje w serwisie tyle, ile do Merca S-klasse)...
Na przykład na roboczogodzinach serwisu (i chyba na cenach części też - nie wiem, czy to sama prawda, ale kiedyś mi ktoś mówił, że reflektor do Tico kosztuje w serwisie tyle, ile do Merca S-klasse)...
Zatem jest to pozytywny aspekt sprawy - przynajmniej w tym jednym przypadku dełu się dało w balona zrobić 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bergen, obyś ty sobie balona na czole nie zrobił. Znowu.
Poważnie, uważaj coby Ci coś na łeb nie spadło
Mogę Cię przywitać i dać kostkę cukru, może osłodzi Ci to Twą pionierską i unikalną opinię o rzekomo paskudnym Wrocławiu?

Poważnie, uważaj coby Ci coś na łeb nie spadło

gruby pisze: Znowu jade do Wroclawia :(
Mogę Cię przywitać i dać kostkę cukru, może osłodzi Ci to Twą pionierską i unikalną opinię o rzekomo paskudnym Wrocławiu?
No właśnie!Niech do Poznania sobie jedzie, jak mu wrocław niemiły.....EterycznyŻołądź pisze:
gruby napisał(a):
Znowu jade do Wroclawia :(

Dolce far niente 

Ty sie nie odzywaj!radekk pisze:Tu uważajFUX pisze: No właśnie!Niech do Poznania sobie jedzie![]()
Ostatnio miałes ruch zamknąć i tego nie zrobiłeś!
Musiałem w korkach stać!!!
Ale za to macie Panią Izę...

Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek

Piszę obecne słowa, bo stawiając samę emotikonę naraziłbym się na gniew Takiego Jednego.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
A zamykajcie sobie i już nigdy więcej nie zobaczycie pani Izy, będę Ją miał tylko dla siebieEterycznyŻołądź pisze: Parafrazując: "To po co komu Poznań?"![]()

Byłem dziś we Wrocławiu
.
Piękne miasto ale te korki to istny koszmar

Piękne miasto ale te korki to istny koszmar

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
To samo w Gdańsku.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Mialem watpliwa przyjemnosc przejechac Kaminskiego, Baltycka (czy jak jej tam) itd.EterycznyŻołądź pisze:gruby pisze: Znowu jade do Wroclawia :(
Kostku cukru nie dostalem.
g.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
gruby pisze: Mialem watpliwa przyjemnosc przejechac Kaminskiego
To fakt, ja też bym wolał przejechać Kaczyńskiego

To skocz na Mickiewicza. Tam masz spore szanse!Konto usunięte pisze:To fakt, ja też bym wolał przejechać Kaczyńskiego
g.
Dlaczego będąc we Wrocławiu zawsze mam wrażenie że do tego miasta nie dotarł jeszcze wynalazek asfaltu?
Aaa, i jeszcze - źli propagatorzy lamp ksenonowych zhakowali forum motocyklistów :\
Aaa, i jeszcze - źli propagatorzy lamp ksenonowych zhakowali forum motocyklistów :\
Bergen pisze:

Aaaaaale o co chodzi?
http://wwojnar.com/
- Według relacji kierowców, do wypadku doszło w chwili, kiedy drugi kierowca, który nie prowadził, poprosił kierującego autokarem kolegę o wyłączenie oświetlenia wewnętrznego - powiedział Rzepka.
Durna chwila nieuwagi i tyle ofiar.
Niepotrzebnie.....
[!]
http://fakty.interia.pl/swiat/news/serb ... ry,1144452
Durna chwila nieuwagi i tyle ofiar.
Niepotrzebnie.....
[!]
http://fakty.interia.pl/swiat/news/serb ... ry,1144452
Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
gruby pisze: Mialem watpliwa przyjemnosc przejechac Kaminskiego, Baltycka (czy jak jej tam) itd.
Kostku cukru nie dostalem.
Bo nie podałeś godziny. 200m (w linii prostej) od mojego domu przejeżdżałeś, ale to wiesz.
Bergen pisze: Dlaczego będąc we Wrocławiu zawsze mam wrażenie że do tego miasta nie dotarł jeszcze wynalazek asfaltu?
Znajdź mi polskie miasto gdzie jest asfalt, a nie wyrób smołowy asfaltopodobny? Na kostkach nigdy nie będzie takich dziur jak w smole, więc chyba się po prostu boisz jechać po tak mało przyczepnej nawierzchni.

Raczej mało ma to wspólnego z przyczepnością. Przed Wrocławiem ustawiam zawiechę na "1", żeby plomb nie stracić.
34 stopnie za oknem...czuję się jak silnik EJ25 podczas upalania...nienawidzę lata 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WRC fan, lata czy temperatury?
Poza tym nie ma 34, a 27.
Gdzie sprzedają tak zimne silniki