[N] Subaru Forester S-Turbo/XT (pref. woj. mazowieckie)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[N] Subaru Forester S-Turbo/XT (pref. woj. mazowieckie)
Edit: kupione, nieaktualne.
Potrzebna zabawka na deszczowo/śniegowe weekendy, którą w słoneczne dni można wypucować i nacieszyć oczy :)
Subaru Forester 2.0 Turbo (chętnie LPG), rejestracja w PL, skrzynia manualna.
Kolor: bez znaczenia, lepiej żeby był jednolity
Przebieg: realny
Rocznik: od '98 w górę (max. 2005, późniejsze są brzydkie ;) )
Rdza: nie tykam, nie toleruję, nie chcę
Cena: 13-28k w zależności od stanu i rocznika
Najchętniej Warszawa i okolice, dalej jeździł nie będę. W grę wchodzi zakup po przeglądzie w znajomym serwisie. Z pewnymi wadami mogę się pogodzić, ale info na ich temat muszę mieć wcześniej.
To by było chyba na tyle, jeśli ktoś chce coś napisać to poproszę o PW lub wpis pod tematem. Jakieś foto (doklejka do tematu) mile widziane.
P.S. Jak będzie nowszy lub AT to nic się nie stało - ważny jest wiatrak. A jak będzie ładny i 2004/2005 to nawet nie musi być turbo.
Potrzebna zabawka na deszczowo/śniegowe weekendy, którą w słoneczne dni można wypucować i nacieszyć oczy :)
Subaru Forester 2.0 Turbo (chętnie LPG), rejestracja w PL, skrzynia manualna.
Kolor: bez znaczenia, lepiej żeby był jednolity
Przebieg: realny
Rocznik: od '98 w górę (max. 2005, późniejsze są brzydkie ;) )
Rdza: nie tykam, nie toleruję, nie chcę
Cena: 13-28k w zależności od stanu i rocznika
Najchętniej Warszawa i okolice, dalej jeździł nie będę. W grę wchodzi zakup po przeglądzie w znajomym serwisie. Z pewnymi wadami mogę się pogodzić, ale info na ich temat muszę mieć wcześniej.
To by było chyba na tyle, jeśli ktoś chce coś napisać to poproszę o PW lub wpis pod tematem. Jakieś foto (doklejka do tematu) mile widziane.
P.S. Jak będzie nowszy lub AT to nic się nie stało - ważny jest wiatrak. A jak będzie ładny i 2004/2005 to nawet nie musi być turbo.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, o 17:16 przez ccwrc, łącznie zmieniany 5 razy.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Re: [K] Subaru Impreza 2.0 NA (pref. woj. mazowieckie)
poszukaj na kropce.
tam sporo ludzi w wa-wie mieszka i jeździ
tam sporo ludzi w wa-wie mieszka i jeździ

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Re: [K] Subaru Forester S-Turbo (pref. woj. mazowieckie)
ccwrc, na kropce forumowicz Figo ma do sprzedania takowy , mieliśmy się mieniać na mojego GTka ale się nie dogadaliśmy ,odezwij się do niego auto wygląda ,że jest oki
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Re: [K] Subaru Forester S-Turbo (pref. woj. mazowieckie)
Napisałem. Poradził sobie z problemem ? ;)burat pisze:ccwrc, na kropce forumowicz Figo ma do sprzedania takowy , mieliśmy się mieniać na mojego GTka ale się nie dogadaliśmy ,odezwij się do niego auto wygląda ,że jest oki
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... try1752942
Re: [K] Subaru Forester S-Turbo/XT (pref. woj. mazowieckie)
Ja szukam Forka 2.0 bez turbo (najlepiej z LPG) 2006+... Szukam, szukam i znalezc nie moge...
Dzisiejsze negocjacje po wizycie w serwisie skończyły się... rozstaniem :)
W związku z czym szukam dalej, ciągle aktualne - co do preferencji to nawet model może się zmienić, ciekawe 4x4 w dobrym stanie zawsze mile widziane.
W związku z czym szukam dalej, ciągle aktualne - co do preferencji to nawet model może się zmienić, ciekawe 4x4 w dobrym stanie zawsze mile widziane.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Kilka drobnych uwag;
- "doinwestowany" wg. większości "sprzedających" oznacza stan w, którym można przejechać co najmniej kilometr. No, cóż...
- brak jakichkolwiek rachunków oznacza tylko tyle, że nic nie wymieniałeś, jakkolwiek długą listę wymian przygotowałeś.
- jeśli po 2 minutach jazdy w silniku zaczyna coś stukać to znaczy, że silnik nie jest w dobrym stanie i nawet ja to wiem.
- mało istotne jest, że wpakowałeś w swój egzemplarz 20 000 PLN skoro wart jest 14 000. Po prostu masz pecha a ja nie chcę żeby pech przeniósł się na mnie bo to przynosi pecha.
- Instalacja LPG w Subaru NIE jest plusem, po prostu fajnie gdyby była. Tylko i wyłącznie ze względu na wyższy zasięg.
- jeśli z 10m widzę rdzę na błotnikach i wokół wlewu paliwa to jazda próbna nie jest mi potrzebna.
- odkurzacz nie zabije tapicerki twojego samochodu i nie jest to picowanie tylko zwykła dbałość o czystość w środku.
- właściwie nie chcesz sprzedawać? OK, nie przeszkadzam.
Muszę przyznać, że szukanie czegoś konkretniejszego dostarcza sporo frajdy i dowiaduję się mnóstwa ciekawych rzeczy, takich jak "bo jak mi ASO kiedyś podłączyło pod komputer to nie mogłem sprzedać samochodu bo błędy przez 2 tygodnie miałem i ja już do ASO nie jeżdżę". Rozumiem w pełni :)
Nie mam pojęcia dlaczego właściciele pojazdów z automatem naprawdę dbają o swoje samochody a właściciele śmigaczy z manualem strasznie je zaniedbują. W każdym razie nadal szukam czegoś w manualu a AT traktuję jako ostateczność.
Czyli nadal aktualne :)
- "doinwestowany" wg. większości "sprzedających" oznacza stan w, którym można przejechać co najmniej kilometr. No, cóż...
- brak jakichkolwiek rachunków oznacza tylko tyle, że nic nie wymieniałeś, jakkolwiek długą listę wymian przygotowałeś.
- jeśli po 2 minutach jazdy w silniku zaczyna coś stukać to znaczy, że silnik nie jest w dobrym stanie i nawet ja to wiem.
- mało istotne jest, że wpakowałeś w swój egzemplarz 20 000 PLN skoro wart jest 14 000. Po prostu masz pecha a ja nie chcę żeby pech przeniósł się na mnie bo to przynosi pecha.
- Instalacja LPG w Subaru NIE jest plusem, po prostu fajnie gdyby była. Tylko i wyłącznie ze względu na wyższy zasięg.
- jeśli z 10m widzę rdzę na błotnikach i wokół wlewu paliwa to jazda próbna nie jest mi potrzebna.
- odkurzacz nie zabije tapicerki twojego samochodu i nie jest to picowanie tylko zwykła dbałość o czystość w środku.
- właściwie nie chcesz sprzedawać? OK, nie przeszkadzam.
Muszę przyznać, że szukanie czegoś konkretniejszego dostarcza sporo frajdy i dowiaduję się mnóstwa ciekawych rzeczy, takich jak "bo jak mi ASO kiedyś podłączyło pod komputer to nie mogłem sprzedać samochodu bo błędy przez 2 tygodnie miałem i ja już do ASO nie jeżdżę". Rozumiem w pełni :)
Nie mam pojęcia dlaczego właściciele pojazdów z automatem naprawdę dbają o swoje samochody a właściciele śmigaczy z manualem strasznie je zaniedbują. W każdym razie nadal szukam czegoś w manualu a AT traktuję jako ostateczność.
Czyli nadal aktualne :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ccwrc, powodzenia i wytrwałości 

Czarownica prawdę Ci powie :D

Jarek,
trochę zluzuj lejce. Bo dłuuuuugo będziesz szukać...
pozdrawiam
Właściwie szukać nie muszę, pod ręką są AT, które odpowiadają moim wymaganiom. Z tym, że wolę MT. I wcale mi się nie spieszy :)WASYL pisze:
- trzymek
- 0 gwiazdek
- Auto: był outback 2.5 deep saphire jest forester MY08 już nie taki srebrny)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jak już zmieniłeś z imprezy na forka, to pomyśl jeszcze o niedocenianym outbacku. Ja tak zrobiłem i ...nie żałuję
Powodzenia i wytrwałości życzę 

-
Lechu_
- 0 gwiazdek
- Auto: Był: Forester II MY'07 2.5 XT AT Lun
Hej, jak masz jakieś fajne AT pod ręką, które Ci nie podchodzą ze względu na tą skrzynię, to bardzo chętnie przytulę namiar na coś godnego uwagi ;)ccwrc pisze:Właściwie szukać nie muszę, pod ręką są AT, które odpowiadają moim wymaganiom. Z tym, że wolę MT. I wcale mi się nie spieszy :)WASYL pisze:
Ja szukam auta na dojazdy z przedmieść do miasta i automat bardzo by mi odpowiadał - nawet kosztem opisywanej "mułowatości".
Panie, to kilka tygodni temu było, większość się wykruszyła. Ale zawsze masz:Lechu_ pisze:
Hej, jak masz jakieś fajne AT pod ręką, które Ci nie podchodzą ze względu na tą skrzynię, to bardzo chętnie przytulę namiar na coś godnego uwagi ;)
http://22b.eu/index.php?s=full&id=10 :)
-
Lechu_
- 0 gwiazdek
- Auto: Był: Forester II MY'07 2.5 XT AT Lun
Nie sądziłem, że to aż tak gorący towar. Rozchodzi się jak ciepłe bułeczki :)ccwrc pisze:Panie, to kilka tygodni temu było, większość się wykruszyła. Ale zawsze masz:Lechu_ pisze:
Hej, jak masz jakieś fajne AT pod ręką, które Ci nie podchodzą ze względu na tą skrzynię, to bardzo chętnie przytulę namiar na coś godnego uwagi ;)
http://22b.eu/index.php?s=full&id=10 :)
Dzieki za link.
-
grape.crash
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo
Ze względów finansowych rozważam sprzedaż:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=10&t=11137
Dorzucam:
- kompletny rozrząd
- olej + filtry
- kompletny wydech z kwasa
Cena 20k PLN.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=10&t=11137
Dorzucam:
- kompletny rozrząd
- olej + filtry
- kompletny wydech z kwasa
Cena 20k PLN.
Poszło PW :)grape.crash pisze:Ze względów finansowych rozważam sprzedaż:
Edit: Mr. grape.crash na razie zrezygnował ze sprzedaży, więc oferta aktualna cały czas.