Witam,
Kupię Legacy od 2006r. wersja nadwozia bez znaczenia.
Kwota na to przeznaczona to około 40k. Pisze na forum ponieważ "kilka" ofert już przejrzałem i okazało się, delikatnie mówiąc, że brakuje w nich kilku istotnych szczegółów.
W trakcie rozmów wynikało że jednak nie jest tak różowo.
Może ktoś z was ma coś do sprzedania, albo może coś polecić?
[K] Legacy od 2006r.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: [K] Legacy od 2006r.
"Coś" niekoniecznie, ale "kogoś" i owszem.art_q pisze: ktoś z was ma coś do sprzedania, albo może coś polecić?
Forumowicz Piter 35 hobbystycznie zajmuje się sprowadzaniem z zagranicy fajnych Subaraków. Niekoniecznie najtańszych, ale za to w dobrym stanie. Wiele osób tutaj (ja też) jeździ samochodami kupionymi przy jego pomocy, a gdy spotykamy się na Chlejadach, to jakoś nikt nie gania za nim z utłuczoną butelką, wręcz przeciwnie, gadamy także o kolejnych zakupach - więc chyba nieźle to świadczy o firmie

http://www.22b.eu
Re: [K] Legacy od 2006r.
Korci auto z automatem, ale z drugiej strony wiem ze jak cos walnie w automacie to pozostaje sie modlic o niskie koszty naprawy.
Bardziej manual automat w ostatecznosci.
Bardziej manual automat w ostatecznosci.