busik pisze: nadzorca
Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Coś niedobrego
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKonto usunięte pisze: Poza tym w razie czego mogę sobie ustawić serwer wifi na ajfonie i ciągnąć net dla kompa z telefonu
co do reszty to sam sobie odpowiedziałeś. Skoro nie jesteś zależny od sieci to normalne, że Ci działa, mimo, że sieć padła.
Same informatyki, a Konto usunięte okazuje się największym z nich być. Do tego w sprzęt najlepsiejszy obdarzony został 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan! pisze: Skoro nie jesteś zależny od sieci to normalne, że Ci działa, mimo, że sieć padła
No właśnie, nie muszę i działam, a cała reszta ubezwłasnowolniona od Wielkiego Serwera. Dla mnie to przechowalnia plików, a nie premier co mówi jak żyć
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
eMTi, ale tu nie ma z czym wpadać. Zatrudnia jakiegoś studenta i tnie koszty, żeby mu na ogryzki starczyło i takie są efekty
W dodatku nie wie, że nie każdy serwer jest routerem i nie każdy router jest serwerem ;)))
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
chipsy mode ON

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: Zatrudnia jakiegoś studenta
Żebyś się nie zdziwił
Fakt jest taki, że z zebranych informacji w zaprzyjaźnionych korporacjach wszędzie jest taki problem przy wymianie sprzętu / aktualizacji oprogramowania
eMTi pisze: chipsy mode ON
Chyba OFF, bo co tu będę przekonywał do faktów. Równie dobrze mógłbym tłumaczyć, że ziemia się kręci
wokół wielkiego jabłka ?Konto usunięte pisze: Równie dobrze mógłbym tłumaczyć, że ziemia się kręci
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Student by sobie poradził, to musial być profesorKonto usunięte pisze: Żebyś się nie zdziwił
Konto usunięte pisze: Równie dobrze mógłbym tłumaczyć, że ziemia się kręci
Ziemia jest płaska i trzymają ją 3 krokodyle
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Konto usunięte pisze: Fakt jest taki, że z zebranych informacji w zaprzyjaźnionych korporacjach wszędzie jest taki problem przy wymianie sprzętu / aktualizacji oprogramowania Cóż, taki lajf z majkroszitem.
Korporacje (te prawdziwe) używają zgoła innego sprzętu do udostępniania zasobów plikowych/aplikacyjnych oraz zupełnie czego innego do zarządzania dostępem do sieci. O tym, że Microsoft nie robi dedykowanego sprzętu sieciowego ani też nie pisze oprogramowania pod ten wspominał nie będę... bo w końcu wiesz lepiej
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Coś niedobrego
Nie chce mi się ciągnąć tej dyskusji, ale owszem, w tym przypadku wiem lepiej. I wiem czego używają korporacje, bo piszę na to umowy.
Może rzeczywiście problem nie leży w oprogramowaniu a w informatykach. Taki wątek też się pojawił w moich dyskusjach.
No ale przecież ja się na pewno mylę, bo te setki wysypanych systemów to moje urojenia.
Może rzeczywiście problem nie leży w oprogramowaniu a w informatykach. Taki wątek też się pojawił w moich dyskusjach.
No ale przecież ja się na pewno mylę, bo te setki wysypanych systemów to moje urojenia.
jednak mode ON

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
No to mamy inną definicję korporacji. Powiedz mi w których to korporacjach Windows Server udostępnia internet pracownikom. Będę starał się nie korzystać z ich usług. 
Czuję sie szczęśliwszy gdy nie wiem o czym mówicie 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter, leć po chipsy, póki sklep otwarty 
Paluszki sa grane
, ale coś czuje ,że Chłopaki nie w formie 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
Zbierają siły, pakują na pakowni, gromadzą amunicjęPiter 35 pisze: Chłopaki nie w formie
od 30 minuty zaczyna się o jabłuszku - polecam (a to tylko przykład tego jak działa ta firma)esilon pisze:wokół wielkiego jabłka ?Konto usunięte pisze: Równie dobrze mógłbym tłumaczyć, że ziemia się kręci
FK i tak jest zakochany w jabłku, że nie zauważa jak go robią w bambuko
Link: http://www.youtube.com/watch?v=PajUTzEZTsY
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
ciekawe od kiedy lutowanie jest spawaniem
Nigdy nie miałem problemów w żadnym iphonie, mimo używania non stop
W lapie padła, ale wymiana trwała kilka minut. Sporo producentów stosuje podobne metody.. Przykładem dramatycznego sposobu rozkładania sprzętu jest najnowszy HTCone, któremu iFixit dał ocenę 1/10 (10 to najłatwiejsze do rozłożenia urządzenie).. Całość jest przyklejona do obudowy w taki sposób, że praktycznie każda ingerencja wymaga wymiany obudowy na nową...
A co do wysokich kosztów naprawy, to niestety ruchają nas wszyscy... Ostatni niezly przykład - pompowtryskiwacz, który w ASO jednej firmy kosztuje coś koło 2000, a w drugiej (dokładnie TEN SAM PRODUKT), kosztuje ponad 6000.
A co do wysokich kosztów naprawy, to niestety ruchają nas wszyscy... Ostatni niezly przykład - pompowtryskiwacz, który w ASO jednej firmy kosztuje coś koło 2000, a w drugiej (dokładnie TEN SAM PRODUKT), kosztuje ponad 6000.
pognieciona, poobdzierana maska, podrapany zderzak
Link: http://www.youtube.com/watch?v=hn6FODbj ... e=youtu.be
Link: http://www.youtube.com/watch?v=hn6FODbj ... e=youtu.be
dobrze, że nic gorszego dla obu stron...
No i dlatego po pasach przejeżdżać na rowerze może tylko Kubica, bo tylko on ma tak szybką percepcję, że zauważy każdy samochód w dowolnym momencie 
- WiS
- 6 gwiazdek
lysykon, współczuje strat w sprzęcie, gratuluję refleksu. O ile dobrze widze, auto zatrzymuje się PRZED pasami, a ten dwupedałowy palant mimo to wpada na maskę...
Jedyna pociecha, że pewnie sobie o kierownicę nieźle utłukł jajka
Może będzie miał kłopot z przekazaniem swego wadliwego materiału genetycznego 
Z ciekawości: jak wyglądał ciąg dalszy...?
Jedyna pociecha, że pewnie sobie o kierownicę nieźle utłukł jajka
Z ciekawości: jak wyglądał ciąg dalszy...?
przede wszystkim gość dopiero po wjechaniu przednim kołem na pasy podniósł głowę i łaskawie zobaczył nadjeżdżającą furę.. Tak więc pozamiatane