Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Często jest tak, że organizator rozszerza listę startową jeśli czas mu na to pozwala, bo to dodatkowe pieniążki są ;)
Ale lepiej nie rydzykować.
Ale lepiej nie rydzykować.
TERZO pisze: Akurat z tym bym tak nie wierzył w ludzi, bo akurat się coś wys.. zepsuje wieczorem przed rajdem, a powiadomić zapomni..
Pisząc "wiemy co i jak" miałem na myśli szacunkowy pogląd na temat.
Bo wiadomo jak jest z ludźmi i ze sprzętem.
Opcji jest wiele, a ta którą wybrali jest IMHO najgłupsza i najbardziej konfliktogenna.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
najprostsza to taka, gdzie od razu wiadomo, ile jest miejsc i jedyną gwarancją wystartowania - niezależnie od tego, kiedy się kto zapisał, jest wpłata na konto. Wtedy organizator jest spokojny o to, że nie ma ryzyka i każdy może mieć pretensje do siebie, jeśli nie wystartuje 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Otóż to.
A tak komplikują sobie sami organizację, a i startujący nie są poważnie traktowani przy takim scenariuszu.
A tak komplikują sobie sami organizację, a i startujący nie są poważnie traktowani przy takim scenariuszu.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
eMTi, wiem że jej nie lubisz, ale jednak papierowy piniondzek jest w dalszym ciągu oficjalną i podstawową formą płatności
(mówię o detalu
), a płatność na konto ma wadę właśnie jak się coś skicha pomiędzy wpłatą a startem i jak to odzyskać.. Dlatego lepszym chyba rozwiązaniem jest jednak pozostawienie wyboru kto jak chce płacić, ale jeśli jest na liście podstawowej to ma określony czas na przyjazd, bo inaczej miejsce się zwalnia na rzecz pozostałych chętnych, którzy to mogą sobie spokojnie przyjechać później, a nie kwitnąć na korytarzu albo pchać się jak na kolokwium gdy otworzą drzwi..

Marcin
-_-
-_-
Wy lepiej zajrzyjcie do wątku weekend na motosportowo
, a nie tu w organizatorów się bawicie

Ja wolę nie zaglądać, bo mam gości w weekend i już wypad do Walimia jest postrzegane jako wielkie przegięcie 

Marcin
-_-
-_-
TERZO, lecisz jutro oglądać?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze:TERZO, lecisz jutro oglądać?
tak
Marcin
-_-
-_-
Panowie na pewno jak ktoś z zewnątrz przyjedzie z daleka to w imprezie wystartuje ,spokojnie w Wałbrzychu na liście też było więcej ludzi zgłoszonych ,a przyjechało tylko 50 osób i to niektórzy na wyrwę bez zapisów i wystartowali
będzie dobrze

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jasne że będzie dobrze!!
"Coco jumbo i do przodu" - to moje motto!
Idę zakładac koła,umyje Skurczudziada i gotowe!!!
"Coco jumbo i do przodu" - to moje motto!

Idę zakładac koła,umyje Skurczudziada i gotowe!!!
Jakiś magnes z karteczkami jeszcze naklej na tą lodówkę 

powodzenia życzę i czekam na relację

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
rymuje nawet nie czuje!!Krysztal pisze:haha moja furmanka też już ślicznie lśni... to znaczy nie lśni bo jest matowa :P ale jest czysta i gotowa :)

przyjąłem rekawice!!ryjeks pisze:Jakiś magnes z karteczkami jeszcze naklej na tą lodówkę

wojtas. pisze: przyjąłem rekawice!!

No to jutro się bawimy Panowie!
Powodzenia i mety dla wszystkich

Powodzenia i przywieźcie kilka dzbanków 

No no, wojtas. poszedł grubo
zapowiada się niezły wynik 

Turbodziadek prowadzi 1,4 sekundy po drugiej pętli. Ryjeks złapał taryfę na 3ciej próbie...
Turbodziadek drugi, Ryjex czwarty w klasie. Z tarczą