Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Zatrzymałem się przed pasami. Chciałem mu zabrać rower bo nie miał papierów, ale mi się nie zmieścił do auta. Polazłem z nim do jego domu, okazało się, że gość bezrobotny, na rencie bez kasy. Będzie lipa. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Drodzy znający się lepiej... Zamieściłem ogłoszenie na gumtree i dostałem odpowiedź... ale z innego serwisu
Powiedzcie czy zamieszczanie ogłoszenia na swoim serwisie z moimi danym i czerpanie z tego korzyści (trzeba wysłać sms aby zobaczyć mój numer) nie podlega ściganiu w myśl ustawy o ochronie danych osobowych?

Marcin
-_-
-_-
http://moto.onet.pl/aktualnosci/subaru- ... ream/nbm3j
A ja zamierzałem za 10 lat kupić sobie nówkę WRXa.
Te proroctwa trwają od kiedy pamiętam. Myślę, że nawet jak wypuszczą kilka modeli osiek to dla hard-userów coś zostanie 

krzyho,krzyho pisze:http://moto.onet.pl/aktualnosci/subaru- ... ream/nbm3j
obecnie prawie nigdy nie zdarza się aby jakiś model samochodu był produkowany bez zmian przez 10 lat.
Dlatego zamiast ryzykować, kup po prostu już teraz WRXa ( w USA, lub w Europie jeśli masz na myśli WRX Sti),
zakonserwuj i wstaw do stodoły.
Za 10 lat będzie jak znalazł!

Лукашэнка pisze: obecnie prawie nigdy nie zdarzą się aby jakiś model samochodu był produkowany bez zmian przez 10 lat
Fiat balansuje na tej krawędzi ze swoją ofertą modelową... Grande Punto od 2005, Bravo, 500 od 2007

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Może chcą przebić wynik Malucha?Barthol pisze:Лукашэнка pisze: obecnie prawie nigdy nie zdarzą się aby jakiś model samochodu był produkowany bez zmian przez 10 lat
Fiat balansuje na tej krawędzi ze swoją ofertą modelową... Grande Punto od 2005, Bravo, 500 od 2007

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Mega drogie, brzydkie, jakość plastików w środku tragiczna... To czego się spodziewać... No i te ramki w drzwiach, błe...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX pisze: To nie jest dobra wiadomość...
Tylko dla monsieur Rogalskiego

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
W krajach, gdzie dominują silniki benzynowe w samochodach osobowych, Subaru (w tym Legacy) nadal sprzedają się dobrze.
W Europie reputacja Subaru została zabita przez to cudo techniki:

W Europie reputacja Subaru została zabita przez to cudo techniki:

w przypadku reszty tego koncernu, też nie ma szału w salonieЛукашэнка pisze:Może chcą przebić wynik Malucha?Barthol pisze:Лукашэнка pisze: obecnie prawie nigdy nie zdarzą się aby jakiś model samochodu był produkowany bez zmian przez 10 lat

Alfa Mito -> 2008, Gulietta -> 2010, Lancia Delta -> 2008
trzeba wziąć też pod uwagę, że zrobiła się spora konkurencja aut z napędem na 4 koła (takim lub innym) na rynku... A Subaru nie bardzo ma czym zagrać, nie licząc mówienia o jakiejś elitarności... Inna sprawa, że paleta silnikowa (w Polsce) ma duży wpływ na cenę...Godlik pisze:Mega drogie, brzydkie, jakość plastików w środku tragiczna... To czego się spodziewać... No i te ramki w drzwiach, błe...

niestety dziś po czterech dniach w szpitalu zmarła też Janina Depping która uległa wypadkowi na ostatnim Rallye Wartburg ,bratanica Ditera który w `96 roku na rajdzie Polski tak walczył z Hołkiem. Na miejscu zginęła pilotka Ina Schaarschmidt

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Qarwa. Na leczenie sierściucha wydalismy w minionym czasokresie kilkaset pln.
A ja grzecznie z rezonansem na kasę chorych z dopiskiem cito....

A ja grzecznie z rezonansem na kasę chorych z dopiskiem cito....

Nadal nie rozumiem.
Szczególnie biorąc pod uwagę pierwsze zdanie twojej wypowiedzi.
Znaczy, że albo:
- mniej ci zależy na swoim zdrowiu niż zwierzęcia
- bierzesz udział w strajku włoskim pacjentów NFZ
- diagnostyka nie jest pilna
- zbankrutowałeś lecząc zwierze i teraz nie masz kasy na prywatny rezonans...
Szczególnie biorąc pod uwagę pierwsze zdanie twojej wypowiedzi.
Znaczy, że albo:
- mniej ci zależy na swoim zdrowiu niż zwierzęcia
- bierzesz udział w strajku włoskim pacjentów NFZ
- diagnostyka nie jest pilna
- zbankrutowałeś lecząc zwierze i teraz nie masz kasy na prywatny rezonans...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
u weterynarzy kolejka max 15 minut, gdyby tylko inczej mierzyli temperature to moznaby sprobowac
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A tak z ciekawości - sprawdzałeś, ile by Cię to wyniosło, gdybyś zamiast czekać zrobił to badanie prywatnie...?FUX pisze: Czekam 3-ci miesiąc...
Mhmmm, chwila nieuwagi, i lekarz z przyzwyczajenia przycina Ci uszyesilon pisze: gdyby tylko inczej mierzyli temperature to moznaby sprobowac

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Ewentualnie to co się majta pod ogonkiemWiS pisze:
Mhmmm, chwila nieuwagi, i lekarz z przyzwyczajenia przycina Ci uszy- albo, co gorsza, ogonek

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae