ryjeks pisze: 7 Kubica Fiesta RRC 2.30.7
Kubica - rajdowa reaktywacja
Re: Kubica - rajdowa reaktywacja
Szkoda, że już jest takie słabe zainteresowanie karierą, naszego przecież wybitnego kierowcy...polsat leci w kulki
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mają się tam z kim ścigać w historyku, osobiście trzymam kciuki: http://www.adac-rallye-deutschland.de/d ... n-2013.pdf
Ależ to bydle gada i się napędza:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=esOfcXFr ... e=youtu.be
Ależ to bydle gada i się napędza:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=esOfcXFr ... e=youtu.be

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
jacenty Telewizja jeśli chodzi o rajdy, od zawsze tylko szukała sensacji. Wypadek Roberta był świetnym materiałem do zarobku, teraz trzeba czekać aż wygra rajd w generalce, co najmniej w ERC, nie wspominając o WRC, albo wróci do F1. Wtedy znów będzie szum.
Arti nooo - ciary są!!!!!!!
Arti nooo - ciary są!!!!!!!
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Arti, łooooooooo.... ależ zbiera się ta babuszka...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
OS1 - Robert bardzo blisko stawki WRC. Traci tylko 2.2s do Kosciuszki, ktory jest ostatnim w klasie WRC dojezdzajacym do mety bez problemow. Pozostali (Andersson i Al Qassimi) z przygodami lub problemami...
gicior! I jeszcze Kubek mówi, że było ślisko i walczył cały oes z samochodem i dopiero ostatnei 4km były ok
Evans klepnięty aż o 11s, a on leci Fiestą R5
Piknie się zaczyna 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Trzymam kciuki za Marasa
A Kubek to wiadomo ,że będzie gicior

A Kubek to wiadomo ,że będzie gicior
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Arti pisze:Ależ to bydle gada i się napędza
I podtrzymaniem jak strzela, piękne!
no i pięknie dzisiaj to idzie... ludzie, którzy chcieli, żeby sklepał michała pewnie już są zadowoleni, choć to niestety przez jego puknięcie i kontuzję pleców... miejmy nadzieję, że to nic poważnego... A roberto na OS4 klepnął 4 wurce
, zajął 7 miejsce po czym jeszcze dodał, że miał jakiś płyn na pedałach i mu się stopy ślizgały, przez co stracił dużo czasu 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Może któryś z fanów zaglądał do kokpitu.eMTi pisze: że miał jakiś płyn na pedałach i mu się stopy ślizgały
A tak poważniej, to idzie pięknie!

ponoć 2 razy cofał na odcinku
Wczoraj jeszcze fajny tekst rzucił, że coś pod górę nie idzie ta jego rajdówka, ale może to dlatego, że jest przyzwyczajony do prędkości z F1 i dlatego mu się wydaje, że wolno jedzie.. Padłem 
Po OS5:
1. 7 J. Latvala M 59:12.6 0.0 0.0
2. 11. T. NEUVILLE M 59:15.0 2,4 2,4
3. 3 D. SORDO M 59:27.7 12,7 15,1
4. 2 M. Hirvonen M 59:40.9 13,2 28,3
5. 4 M. ÖSTBERG M 1:00:32.9 52,0 +1:20.3
6. 21 M. PROKOP M 1:01:57.9 +1:25.0 +2:45.3
7. 6 N. AL-Attiyah M 1:02:07.7 9,8 +2:55.1
8. 74 R. KUBICA WRC2 1:02:30.4 22,7 +3:17.8
9. 75 E. EVANS WRC2 1:02:38.7 8,3 +3:26.1
10. 12. M. KOSCIUSZKO M 1:02:55.3 16,6 +3:42.7
1. 7 J. Latvala M 59:12.6 0.0 0.0
2. 11. T. NEUVILLE M 59:15.0 2,4 2,4
3. 3 D. SORDO M 59:27.7 12,7 15,1
4. 2 M. Hirvonen M 59:40.9 13,2 28,3
5. 4 M. ÖSTBERG M 1:00:32.9 52,0 +1:20.3
6. 21 M. PROKOP M 1:01:57.9 +1:25.0 +2:45.3
7. 6 N. AL-Attiyah M 1:02:07.7 9,8 +2:55.1
8. 74 R. KUBICA WRC2 1:02:30.4 22,7 +3:17.8
9. 75 E. EVANS WRC2 1:02:38.7 8,3 +3:26.1
10. 12. M. KOSCIUSZKO M 1:02:55.3 16,6 +3:42.7
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
jakieś problemy z ręcznym na całej pierwszej pętli.....
Znowu coś
"autoklub napisał:
Na pierwszym dzisiejszym oesie Rajdu Niemiec, podczas pokonywania jednej z hop na oesie Mittelmosel1, u Michała Kościuszko wystąpił uraz kręgosłupa. Przez kolejnych kilka minut Michał miał duże trudności z oddychaniem oraz prowadzeniem samochodu. Pomimo kłopotów z kręgosłupem zdecydował się wystartować do kolejnego w pętli odcinka Moselland1 (OS4).
- Poczułem silne uderzenie w plecy i ból. Miałem duże trudności ze złapaniem oddechu i w związku z narastającym bólem trudność w dojechaniu do mety. Nie wiem co będzie dalej – powiedział Michał "
"autoklub napisał:
Na pierwszym dzisiejszym oesie Rajdu Niemiec, podczas pokonywania jednej z hop na oesie Mittelmosel1, u Michała Kościuszko wystąpił uraz kręgosłupa. Przez kolejnych kilka minut Michał miał duże trudności z oddychaniem oraz prowadzeniem samochodu. Pomimo kłopotów z kręgosłupem zdecydował się wystartować do kolejnego w pętli odcinka Moselland1 (OS4).
- Poczułem silne uderzenie w plecy i ból. Miałem duże trudności ze złapaniem oddechu i w związku z narastającym bólem trudność w dojechaniu do mety. Nie wiem co będzie dalej – powiedział Michał "
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
no tak, to już wiadomo od jakiegoś czasu, stąd Kubek zaczął go klepać..
Michałowi życzę wszystkiego dobrego (mimo, że nie jestem jego fanem) i powrotu do formy...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
A ja jestem fanką każdego polskiego sportowca, który miał możliwość przebić się na arenie międzynarodowej.
Gdyby nie Kubek - byłby to nasz jedyny Polak w WRC i będę trzymać kciuki też za niego.
Niestety - za autoklubem - nie wiadomo czy będzie kontynuować w ogóle ten rajd:
Gdyby nie Kubek - byłby to nasz jedyny Polak w WRC i będę trzymać kciuki też za niego.
Niestety - za autoklubem - nie wiadomo czy będzie kontynuować w ogóle ten rajd:
żródło: http://rajdy.autoklub.pl/news/kosciuszk ... tala,50693Michał Kościuszko po dojechaniu do parku serwisowego skonsultował się z fizjoterapeutą i został odwieziony karetką pod kroplówką do szpitala. Dalsze badania i wyniki prześwietlenia zdecydują o udziale załogi LOTOS Rally Team w Rajdzie Niemiec.
Michał Kościuszko doznał uszkodzenia kręgosłupa podczas skoku samochodu na pierwszym dzisiejszym odcinku specjalnym. Przejazd kolejnych dwóch odcinków w pętli okupiony został maksymalnym wysiłkiem i protegującym się bólem przy każdym przyspieszaniu i hamowaniu.
Czarownica prawdę Ci powie :D
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Żeby tylko coś poważniejszego nie było, bo i sezon może stracić.zofija pisze:nie wiadomo czy będzie kontynuować w ogóle ten rajd:
Szkoda byłaby wielka, zawsze mocno trzymałem kciuki za naszego do niedawna jedynaka w WRC.
dobrze nie jest
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dSiKu1sTyE
a tu fajna wypowiedź kubicy:
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cuy7Hc2jH8
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dSiKu1sTyE
a tu fajna wypowiedź kubicy:
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cuy7Hc2jH8
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Szkoda Michała,
Kubek -
oby dziś rzeczywiście jechał swoim tempem, ale bez "małych przygód", to powinno być dobrze. Ok. 30 sekund na 6 cofań, to i tak chyba mała strata.
W tle za Robertem - Marek Nawarecki, nasz człowiek w Citroen Racing
Kubek -
W tle za Robertem - Marek Nawarecki, nasz człowiek w Citroen Racing

no dzisiaj pierwszy średnio, ponoć brak przyczepności i mało mocy na podjazdach, ale na drugim sobie odbił
No i właśnie startuje kat rajdówek, czyli Arena Panzerplatte 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
eMTi, gdzie na żywo masz relację?