[PS] Błękitną Apokalipsę czyli moje "prawie 22B"
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [PS] Błękitną Apokalipsę czyli moje "prawie 22B"
Jeżeli rozrząd jest kupiony, albo kasa gdzieś leży (w co wątpię), to ja ze swojej strony nie miałbym żadnych żądań.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

no to wg mnie trzeba iść tym tropem.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Czyli?

czyli dowiedzieć się o rozrządzie i zabierać graty. Weź pod uwagę, że Twoja fura nie jest zwykłą przekładką i możliwe, że któryś punkt będzie chciał to ogarnąć choćby z racji ciekawego projektu. Trzebaby się popytać, jak się zapatrują na dokończenie, bo możliwe, że zakładanie, iż nikt nie chce kończyć po innych może w tym przypadku się okazać mylne.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
może któryś z forumowiczów dysponuje bezpiecznym placem (wersja lux - garażem), gdzie można złożyć graty i przeczekać na poprawę nastrojów/budżetu?
pawlaswrc, uszy do góry
pawlaswrc, uszy do góry

pawlaswrc, jakbyś potrzebował bezpiecznego placu do wyjaśnienia sprawy, to kawałek miejsca się znajdzie, a wersja lux jest w trakcie, zresztą jak sam widziałeś 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No ja pieprzę. Normalnie jak obrona Częstochowy.
Kompletnie nie wiem jak to rozegrać. Sam nie umiem już podjąć żadnej decyzji, ani wycisnąć z siebie jakichś argumentów.
Ogólnie - potencjalny kupiec musiałby dość szybko się zjawić, bo pewnie niedługo pęknę i się wycofam.
Panowie - dzięki za całe wsparcie, ale szczerze, to ono sprawia, że jeszcze bardziej nie wiem, co robić. Przede wszystkim czy decyzja o sprzedaży jest słuszna.
Kompletnie nie wiem jak to rozegrać. Sam nie umiem już podjąć żadnej decyzji, ani wycisnąć z siebie jakichś argumentów.
Ogólnie - potencjalny kupiec musiałby dość szybko się zjawić, bo pewnie niedługo pęknę i się wycofam.
Panowie - dzięki za całe wsparcie, ale szczerze, to ono sprawia, że jeszcze bardziej nie wiem, co robić. Przede wszystkim czy decyzja o sprzedaży jest słuszna.

Proponuję ankietę na forumpawlaswrc pisze: Kompletnie nie wiem jak to rozegrać.

A mówiąc już całkiem poważnie to trzeba sobie odpowiedzieć na kilka pytań i podjąć odpowiednie decyzje (choć nie będzie to łatwe i nie ma żadnej gwarancji na 100% satysfakcji). Aczkolwiek myślę, że na sporo wątpliwości odpowie świnka skarbonka oraz priorytety jakie masz
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Barthol pisze: Proponuję ankietę na forum
1 opcja:
Forum Trzeba Zamknąć
pawlaswrc
Nie poddawaj się, bo jesteś już blisko

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Jednak ludzie w podeszłym wieku mają tę życiową mądrość
i wiedzą, co, kto, gdzie i kiedy? Piterku - masz rację i dobrze wyczułeś moment. Jeszcze nie miałem okazji na konkretną rozmowę z "budowniczym' ale już chyba wiem, że obojętnie jak by miało się dalej dziać to:
ONA ZOSTAJE
Zobaczymy co będzie dalej, ale raczej na pewno skończę tą budowę.
No i oczywiście wszystkim dziękuję za otrzeźwiające kopniaki i wszelkiego rodzaju argumenty. Wiele z nich trafiało w czułe punkty i mocnym echem odbijały się od ścian pustej łepetyny. Teraz czas otrząsnąć się z emocji i trzeźwo ustalić plan działania.

ONA ZOSTAJE

No i oczywiście wszystkim dziękuję za otrzeźwiające kopniaki i wszelkiego rodzaju argumenty. Wiele z nich trafiało w czułe punkty i mocnym echem odbijały się od ścian pustej łepetyny. Teraz czas otrząsnąć się z emocji i trzeźwo ustalić plan działania.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
pawlaswrc to z wymianki nici
ps;
chłopie i tak trzymaj

ps;
chłopie i tak trzymaj
pawlaswrc, good news 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
UWAGA!!!!!
TEMAT WRACA - Cena 42 tys. na kołach SPEEDLINE, póki co, auto w dalszym ciągu w trakcie przebudowy. Kasa potrzebna dosyć szybko, więc ZAPRASZAM.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ktoś zainteresowany? Jeśli auto w najbliższym czasie nie zostanie złożone, to jest to kwestia do dogadania. Wstępnie jestem też umówiony z Markiem Kluszczyńskim na jakąś rozmowę w tym temacie, więc pewnie będę mógł podać orientacyjny koszt.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
przed przebudowa (stare foty) bym 5 min się nie zastanawiał
teraz to se mogę tylko - popatrzeć na foty
oby ktoś się znalazł
teraz to se mogę tylko - popatrzeć na foty

oby ktoś się znalazł

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, a jak by tak złożyć z powrotem na gratach N/A to za 32 byś wziął???
Ogólnie się zastanawiam, czy nie sprzedawać na części (ale najpierw musiałby się znaleźć chętny na budę), z tym, ze nie ma za bardzo na to czasu, bo kasę muszę mieć w ciągu 6 tygodni.
Na Allegro jakoś nie mam serca wystawić.
Ogólnie się zastanawiam, czy nie sprzedawać na części (ale najpierw musiałby się znaleźć chętny na budę), z tym, ze nie ma za bardzo na to czasu, bo kasę muszę mieć w ciągu 6 tygodni.
Na Allegro jakoś nie mam serca wystawić.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
UPPP, bo życiowa szansa przejdzie koło nosa!!!!!

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Przypomniało mi się, że mam w zapasie przedni zderzak i błotniki przód wyjęte z form, więc kupujący dostanie je gratis.
W ogóle, jeśli ktoś ma opory przed autem z body kitem - mam wszystkie formy, więc w razie "zonka" wystarczy jeden telefon, załatwiam kogoś do laminatów i części są.
W ogóle, jeśli ktoś ma opory przed autem z body kitem - mam wszystkie formy, więc w razie "zonka" wystarczy jeden telefon, załatwiam kogoś do laminatów i części są.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Kochani
, sprawa nagli, więc muszę się na coś decydować. Sprzedaż na części (zapisy) możliwa tylko do niedzieli 15.09. Głównie czekam na chętnego na nadwozie, bo mam nadzieję, że osoby deklarujące się na poszczególne części się nie wycofują. Jeżeli do 15.09. zgłosi się chętny na budę, to po tym terminie będę przyjmował wpłaty na resztę rzeczy, bo potrzebuję wszystko sprzedać (mieć kasę fizycznie na koncie) do 27.09
Do 22.09 będę też czekał na chętnego na całe auto, więc proszę to wziąć pod uwagę, bo ewentualna wysyłka, czy odbiór części mógłby nastąpić po tym terminie.

Do 22.09 będę też czekał na chętnego na całe auto, więc proszę to wziąć pod uwagę, bo ewentualna wysyłka, czy odbiór części mógłby nastąpić po tym terminie.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Jutro ostatni dzień do decydowania się na części. Później zostanie raczej tylko w "całości".

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Do końca tygodnia cena PROMO - 40 tysi za całość!!!!!!

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Zastanawiam się, czy dla zdecydowanego kupca nie dołożyć zestawu form do body kitu w jakiejś dobrej cenie?!?!