Kupię zaślepki halogenów subaru impreza
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kupię zaślepki halogenów subaru impreza
Witam ,Jak w temacie ,interesują mnie zaślepki halogenów do subaru impreza MY03 kombi n/a , najlepiej srebrne
ale inne też wchodzą w grę ,
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Kupię zaślepki halogenów subaru impreza
Bardzo niszowy towar. Ja właśnie nabyłem ale nie jestem zadowolony bo to nie oryginały tylko jakieś podróby i nie mają mocowań
Trzeba je zamontować na silikon ale wtedy nie skorzystasz już z halogenów. Jeśli ci to nie przeszkadza to mogę je odsprzedać. Chociaż myślę czy by się nie pobawić i dorobić jakieś mocowania z włókna szklanego.
Trzeba je zamontować na silikon ale wtedy nie skorzystasz już z halogenów. Jeśli ci to nie przeszkadza to mogę je odsprzedać. Chociaż myślę czy by się nie pobawić i dorobić jakieś mocowania z włókna szklanego.
Musze poszukać.Miałem gdzieś kpl niebieskich.kamil83nh pisze:Witam ,Jak w temacie ,interesują mnie zaślepki halogenów do subaru impreza MY03 kombi n/a , najlepiej srebrneale inne też wchodzą w grę ,
bujak27 pisze: Bardzo niszowy towar. Ja właśnie nabyłem ale nie jestem zadowolony bo to nie oryginały tylko jakieś podróby i nie mają mocowań
No właśni poszukuję od dłuższego czasu i nic ,na silikonie to raczej nie , bo czasami halogeny się przydają
kamil83nh pisze: Musze poszukać.Miałem gdzieś kpl niebieskich.
dzięki ,narazi jeszcze się wstrzymam ,jak nie znajdę nic do końca września to wezmę jak jeszcze będą :) ,to pęknięcie da się na gorąco jakoś zgrzać ?
Aha dopiero teraz skojarzyłem ,one nie podejdą do mnie ja mam zderzak od blob-a , a to są zaślepki do bugeye
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja kupiłem w podobnym stanie tyle że bez tych języczków mocujących. Dzięki za zdjęcia, będzie mi łatwiej je dorobić
Trochę będzie rzeźby ale potem przeszlifuje, polakieruje i będzie cacy. Napis STI musi zniknąc, hehe