(S) Forester 2,0 XT MY03- piękny czarny Kocur na sprzedaż
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (S) Forester MY03- piękny czarny Kocur na sprzedaż
A cóż to się stało? Nie wierzę po prostu oczom.
Z S-klasy pewnie 
Marlena pisze: zawieszenie pneumatyczne

oj Funky czepiasz się, każdy wie o co chodzi - nie ma tam zamienników /sprężyn/ tylko to co japońce dawali w nówkach sztukach
ja nie muszę być mechaniczno-techniczna, od tego mam serwis 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Powtórzę za Funky'm: WOW
Szkoda... ale mam nadzieję, że i tak pozostaniecie oboje na Forum, i Ty, i Kocur
PS. Przebieg byś dorzuciła.

Szkoda... ale mam nadzieję, że i tak pozostaniecie oboje na Forum, i Ty, i Kocur

PS. Przebieg byś dorzuciła.
silnik ma przejechane ponad 70 tys. bo wstawiono nowy przez poprzedniego właściciela, który mocno inwestował w to auto. Ja zrobiłam około 10 tyś. w 15 miesięcy.
Re: (S) Forester 2,0 XT MY03- piękny czarny Kocur na sprzedaż
Kiedy bedą fotki ? Jaki ogólny przebieg samochodu ?
-
kudlatypawelek
- 0 gwiazdek
Czemu wymagana była wymiana zwrotnicy?
nie wiem dlaczego pewnie amortyzacja - forek jeździ, nie stoi pod kocem w garażu
, coś czasem dziwnie pukało pod autem - MTS rozwiązał problem, po wymianie na zwrotnicę przygotowaną do "babci" problem ustąpił i jest super 

no to czas na porcję fotek

zestaw multimedialny - CD, SD, navi, kamera cofania... można oglądać filmy, słuchać muzyki, itd, sama stacja kosztowała 2k plus montaż - super sprawa

roleta

zestaw multimedialny - CD, SD, navi, kamera cofania... można oglądać filmy, słuchać muzyki, itd, sama stacja kosztowała 2k plus montaż - super sprawa

roleta

taniej nie będzie
jak na ten stan auta, porządny serwis i naprawdę zadbane subaru cena jest promocyjna.

Kierownica jest złachana czy tak zdjęcia wyszły?
kierownica jest używana, starta jak zwykle , w MTS jest do Kocura druga, sportowa do przełożenia jeśli nowy właściciel będzie miał ochotę - mnie nie przeszkadzała ta co jest i nie przekładałam. Nie używam żadnych nakładek, nie ściemniam że "jak nowa" obszywając kierownicę skórą...bo po co? skóra kosztuje koło 40 zł...można sobie domowo "obszyć" jeśli kłuje w oczy
Kierownicą się nie jeździ 

żeby zapobiec dalszym pytaniom
te plamy na asfalcie to woda, prosto z myjni do fotografa 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Parasolka mi się podoba
Można kupić oddzielnie 

Funky wiedziałam, że lubisz róż
nie można, to jest moja ulubiona 
z Forkiem też nie można

z Forkiem też nie można

- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
Silnik ma 80k przebiegu, a buda i reszta podzespolow? Czy byly jakies dzwony, obcierki ect.?
Ps. Wyglada bardzo zacnie :)
Ps. Wyglada bardzo zacnie :)
KamilP, no buda trochę ma choć wcale nie wygląda bo rdzy na niej nie ma i lakier wygląda całkiem całkiem - był odnawiany kilka lat temu ale nie mylić z malowaniem. Reszta podzespołów już chyba w całości była wymieniana - amortyzacja. Poduchy są całe od nowości - Forek jest bezwypadkowy
nie był szpachlowany, prostowany, klepany itd. Podłoga też jest cała, nie zgnita. Fotele są od nowości i jak widać nie są dziurawe itd, choć pokrowców nie mają.
Trzeba przyjechać, zobaczyć, pojeździć i wtedy tez przebieg budy wydaje się nie od tego auta ... ale zależy co kto szuka. W MTS powiedziano krótko - auto jest w b.dobrym stanie, wszystko jak należy, silnik praktycznie nowy, licznika nie cofamy bo tego się nie robi. Pewnie handlarz cofnąłby od razu dodając do ceny jakieś 10k.

Trzeba przyjechać, zobaczyć, pojeździć i wtedy tez przebieg budy wydaje się nie od tego auta ... ale zależy co kto szuka. W MTS powiedziano krótko - auto jest w b.dobrym stanie, wszystko jak należy, silnik praktycznie nowy, licznika nie cofamy bo tego się nie robi. Pewnie handlarz cofnąłby od razu dodając do ceny jakieś 10k.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, o 20:31 przez Marlena, łącznie zmieniany 1 raz.
- KamilP
- 4 gwiazdki
No to jestem w szoku, bo auto wyglada na max. 150k przebiegu!
KamilP, bo jest naprawdę zadbane, nie styrane. Ten licznik można by śmiało cofać i nikt by nawet nie zauważył ale po co? Jeśli nowy właściciel będzie również dbał to pojeździ nim naprawdę bardzo długo bez jakichkolwiek problemów.
Piękne auto, zawsze podobał mi się ten model.
Powodzenia
Powodzenia
zaczynam się wahać, eh....chyba do żadnego z moich aut nie miałam takiego sentymentu 

- KamilP
- 4 gwiazdki
:(
Marlena, wystaw jeszcze na kropce. Tam jest wiekszy ruch 'swiezakow', ktorzy szukaja pierwszego Subaru.
Marlena, wystaw jeszcze na kropce. Tam jest wiekszy ruch 'swiezakow', ktorzy szukaja pierwszego Subaru.
Audi quattro chce kupićKamilP pisze:Czemu wlasciwie chcesz sprzedac?

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae