Rajdy 2013
Re: Rajdy 2013
no i gitara! Szkoda Roberta, bo byłyby super emocje w pierwszej trójce
Jak Kajto nie poleci w przyszłym roku w ERC, to....

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
KAJTO power
Startował ze sporą przewagą, a i tak idzie bombą i wygrywa odcinek.
Cały rajd czysto, pięknie. Ja bym tak nie umiał, mi chyba bliżej do Kubicy, czyli "win or die"

Startował ze sporą przewagą, a i tak idzie bombą i wygrywa odcinek.
Cały rajd czysto, pięknie. Ja bym tak nie umiał, mi chyba bliżej do Kubicy, czyli "win or die"

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2013, o 21:09 przez ryjeks, łącznie zmieniany 1 raz.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Hołek fartem na piątym
Należało się dziadkowi

Należało się dziadkowi

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
dziś pije za przyszłość Kajtka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

W tej przedrajdowej wypowiedzi, sprzed kilkunastu dni, Kajto mówi kilka ciekawych rzeczy.
Mówi również to co można usłyszeć od prawdziwych Mistrzów, że pojedynek sportowy to nie jest walka z rywalami:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=VHHj7jdhjdI
dzisiaj:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=IVbH1ln1NlQ
Gratulacje Kajto !!

Mówi również to co można usłyszeć od prawdziwych Mistrzów, że pojedynek sportowy to nie jest walka z rywalami:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=VHHj7jdhjdI
dzisiaj:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=IVbH1ln1NlQ
Gratulacje Kajto !!

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Też jestem bardzo ciekawy, co się teraz będzie działo z Kajtkiem. Ten wynik powinien być przełomowym momentem w jego dotychczasowej karierze, a jak będzie, pewnie pokaże czas i portfele sponsorów....
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

ryjeks, twój styl raczej

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Być może celowo łapał trochę pobocza, żeby trochę trakcji znaleźć 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

burat, jeszcze kilku z czołówki przeszkolę i w końcu będzie można zacząć to oglądać jak dawniej 

chciałem tylko zauważyć ,że dziś akurat mija dokładnie sześć lat odkąd nie ma Colina wśród nas i Kajtek akurat dziś dostał nagrodę jego imienia , to MUSI być jakiś znakKajto.pl
Tylko dwóch Polaków w historii cztery razy z rzędu zdobyło tytuł Mistrza Polski w klasyfikacji generalnej - 10 lat temu był to Marian Bublewicz, a w tym roku dokonał tego Kajetan Kajetanowicz z Jarkiem Baranem. Załoga LOTOS Rally Team wygrała wszystkie rundy LOTOS RSMP, a pierwszym miejscem w Rajdzie Polski ostatecznie przypieczętowali doskonałe tempo w trakcie całego sezonu 2013. Trzecie na przestrzeni czterech lat zwycięstwo w Rajdzie Polski to historyczne osiągnięcie i jednocześnie pierwszy z czterech tytułów Kajetana wywalczony na polskiej ziemi. Kajetan jest także jednym z pięciu kierowców, który w dotychczasowych 70 edycjach wygrał Rajd Polski trzy i więcej razy. Tylko Kajetanowicz z Baranem powtórzyli swój sukces tutaj, odkąd Rajd Polski gości w Mikołajkach. Na mecie odebrali ogromną liczbę pucharów. Jednak największą euforię wzbudził moment, gdy Kajetan otrzymał najbardziej prestiżową nagrodę tego rajdu - Colin McRae Flat Out Trophy. Z rąk Jean Pierre Nicolasa, przedstawiciela promotora Mistrzostw Europy, Kajto odebrał niezwykłe wyróżnienie – dla kierowcy, którego jazda została uznana za najbardziej spektakularną spośród całej stawki zawodników Mistrzostw Europy.

Chyba trzeba będzie zacząć tankować na Lotosie
żeby tylko w przyszłym sezonie pojechał ERC ehh
BRAWO KAJTO!
Cholera! Gościu pierwszy raz wsiadł w R5 i zlał Bouffiera i resztę!

BRAWO KAJTO!
Cholera! Gościu pierwszy raz wsiadł w R5 i zlał Bouffiera i resztę!
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2013, o 23:01 przez brahu, łącznie zmieniany 1 raz.
brahu, jak mu LOTOS nie zapewni startów R5tką w przyszłym roku w ERC to trzeba będzie zorganizować ale bojkot 

brahu pisze: Gościu pierwszy raz wsiadł w R5 i zlał Bouffiera
myślę, że nie byłoby tak łatwo, gdyby Bryian miał sprawny samochód w dniu dzisiejszym.... Ale to je rally, więc szacun za wynik dla obu kierowców

burat, pytanie tyko czy Lotosowi to ERC jest potrzebne??
Oczywiście fajnie będzie jeśli zmontuje się zespół do takich startów i będzie czymś konkretnym a nie tylko ładnie oklejonym bolidem i fajnymi polarkami (by zadawać szyku w TV), a na poważne rzeczy grosza brak...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2013, o 23:37 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Ach ten Kubica co ma w dupie kibiców...
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zk0g#t=315

Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zk0g#t=315

WRC fan, w sumie to mu się nie dziwię, że mieszka w słonecznej Italii (klimat milszy
i święty spokój, a nie ciągły ostrzał aparatami gawiedzi)...

a co do kajtka, to pamiętam, jak w 2009 na Plejadach (nomen omen też w mikołajkach, 2 tygodnie przed WRC) gadałem z Wisławskim i mówił, że Kajto to jest olbrzymi talent i że będzie o nim głośno
I Wiślak się nie pomylił, dobrze go wykminił 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Barthol, w zupełności się z Tobą zgadzam ale musisz się zgodzić ze mną też
że Bouffier zna swojego 207 jak własne gacie, a Kajto fiestą startował pierwszy raz
Ogólnie rzecz biorąc szanse obydwu były wyrównane
i oczywiście wygrał lepszy 

a i jeszcze jedno dla burata
MACIEJ WISŁAWSKI: To najgorszy Rajd Polski w mojej karierze - uczciwi, rzetelni zawodnicy raczej nie powiedzą o nim wiele dobrego.

MACIEJ WISŁAWSKI: To najgorszy Rajd Polski w mojej karierze - uczciwi, rzetelni zawodnicy raczej nie powiedzą o nim wiele dobrego.
eMTi pisze: MACIEJ WISŁAWSKI: To najgorszy Rajd Polski w mojej karierze - uczciwi, rzetelni zawodnicy raczej nie powiedzą o nim wiele dobrego.
hmmm:
MICHAŁ SOŁOWOW:Super organizacja, wspaniała atmosfera i fantastyczni kibice. To był jeden z najlepszych rajdów do Mistrzostw Europy, w jakim do tej pory startowałem.
Wniosek z tego taki, że mamy bardzo mocno podzielone środowisko rajdowe...MICHAŁ KOŚCIUSZKO: Gratuluję Grupie Lotos rewelacyjnej sportowej imprezy na światowym poziomie, którą przygotowali dla kibiców i zawodników.