Witam
Mam na sprzedaż swoje Sti TypeRA V2. Auto sprowadzone w zeszłym roku do kraju, przełożone/zarejestrowane z krótkim nr. VIN.
Silnik EJ20G z kratką na bloku(zamknięty), (piąty wtrysk paliwa-tylko w RA) wykres 279,8KM i 320Nm
Wydech 3" z nierdzewki, dolot stożek Blitz + rura HKS, +zawór Forge(dokładam zwykły DV)
Skrzynia krótka z DCCD (!!!) (można przestawiać rozkład napędu), szpera z tyłu(niestety nie wiem co i jak), sprzęgło po regeneracji "u Wróbla" na okładzinach kevlarowych
Zawieszenie: Sprężyny TEIN + amorki z STi Bloba
Karoseria: Ori wlot na dachu, zderzak z zaślepkami halogenów ori TypeRA, lampy tył od STi po 97, lampy przód, grill, maska 99-2000r (samochód nie był bity w przód!) czyli najładniejsza konfiguracja:)
Przekładka zrobiona dla siebie, wszystko działa, pełna elektryka(jak np. elektrycznie składane lusterka). Środek czysty, zadbany, zero przetarć.
Jest kilka mankamentów do zrobienia...Przede wszystkim trzeba poprawić lakier, gdyż samochód był polakierowany z wierzchu, ogólnie bez rdzy, nadkola, drzwi mega zdrowe. Przy wymianie sprzęgła komora silnika została polakierowana na biało, wypadałoby teraz jeszcze polakierować resztę.
Subaru ma założony nowy rozrząd.
http://otomoto.pl/subaru-impreza-sti-ty ... 01666.html
Cena 23 900zł do uzg!
Kontakt PW. lub 6 9 2 6 9 5 3 5 0
[S] Subaru Impreza STi Type-RA V2 z DCCD 95r.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Subaru Impreza STi Type-RA V2 z DCCD 95r.
szkoda, ze na razie nie stac mnie na trzymanie czwartego samochodu tylko do upalania - piekna maszyna - musi fruwac :)
Pzw,
MCC
Pzw,
MCC