Off the beaten track
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Off the beaten track
Konto usunięte pisze: się Kammel Tropi zapowiada!

Dobra, koniec offtopa. Jaja - do innych wątków. Tutaj jest paląca potrzeba poważnych decyzji.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja tam zrozumiałem, że najbliższy weekend jest nie teges wobec czego Gal dał dwie nowe propozycje, żeby lepiej oszacować ich popularność 

- WiS
- 6 gwiazdek
Bo jestKonto usunięte pisze: najbliższy weekend jest nie teges

Szkoda, że jedna bez bazy...Konto usunięte pisze: dwie nowe propozycje
PS. Ja się poddaję - przestaję zwiększać chaos - niech ktoś inny to ogarnia. Jak każecie zarezerwować Mójczę na teraz, to dopnę sprawę, reszta - to nie ja.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
WiS, nie pękaj... podobno goście z kieleckiego to niezłe chłopaki. Dasz radę ogarnąć 

WiS pisze:Dobra, koniec offtopa. Tutaj jest paląca Jaja potrzeba poważnych decyzji.
O.K. dla mnie wszystko jak zwykle jest jasne.
W związku z powyższym na najbliższy weekend wypadam. Późniejsze, hmmm... tak na 60% pasują.
Czuję, że zaraz albo dostanę po uszach za te procentowe szacunki, albo wszyscy zaczną się tak samo dopisywać.

W związku z powyższym na najbliższy weekend wypadam. Późniejsze, hmmm... tak na 60% pasują.
Czuję, że zaraz albo dostanę po uszach za te procentowe szacunki, albo wszyscy zaczną się tak samo dopisywać.

czarne jest piękne...
60% jest bardzo ok. Kiedys pilem czarnogorska sliwowice, co miala 70% i byla jeszcze bardziej.vibowit pisze:Czuję, że zaraz albo dostanę po uszach za te procentowe szacunki
g.
Dzień dobry.
Wiadomo, że będzie
, ale nie wiadomo
, kto z kim
, kiedy
i gdzie
.....

Wiadomo, że będzie

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
Ktoś, kurde, jednak musi tutaj podejmować decyzje.
Autorytatywnie odwołuję więc imprezę w najbliższy weekend i ogłaszam, że Świętokrzyski Spot Terenawo-Towarzyski (ŚSTT) odbędzie się 2.-3.08.
Sprzeciwu nie widzę, nie słyszę...
Uzasadnienie:
- obie lokalizacje dostępne na najbliższy weekend są kiepskawe - a na 2.08. mamy bazę OK,
- przynajmniej dwóch spotowiczów (dev i vibo) wskazało raczej na 2.08. - a reszcie zdaje się jest wsio rawno.
Przypominam, co Esilon pisał o bazie na 2-3.08.
http://www.wici.info/News,jezioro_zabiniec,9813.html
Gdyby Barbie jednak przyjechała, to jest szansa, że któryś z panów się pofatyguje śladami Strasburgera...
Proszę o potwierdzanie listy obecności i/lub dopisywanie się. Stan obecny:
1. Gal
2. Fux
3.-4. Konto usunięteDido
5. Esilon
6. WiS
7. Devlin
Dziękuję za uwagę
Autorytatywnie odwołuję więc imprezę w najbliższy weekend i ogłaszam, że Świętokrzyski Spot Terenawo-Towarzyski (ŚSTT) odbędzie się 2.-3.08.
Sprzeciwu nie widzę, nie słyszę...

Uzasadnienie:
- obie lokalizacje dostępne na najbliższy weekend są kiepskawe - a na 2.08. mamy bazę OK,
- przynajmniej dwóch spotowiczów (dev i vibo) wskazało raczej na 2.08. - a reszcie zdaje się jest wsio rawno.
Przypominam, co Esilon pisał o bazie na 2-3.08.
spodobało mi sie nawet nawet, domki 4 osobowe z łazieneczką, cena za osobe 22 pln, za sniadanie i kolacją po 8 złotych a za obiad 12 zł. wedle życzenia mozna sobie zamówić dodatkowo lub alternatywnie grillowanie czego sie zachce i wogóle w lesie dojazd 1 km droga szutrowo-kamienisto piaszczysta, hm poza tym , że fajowo choc niekawiorowo, to jeden szkopuł wolne byłoby dla naszej ekipi 2/3 sierpnia
No i takie coś:
http://www.wici.info/News,jezioro_zabiniec,9813.html
Gdyby Barbie jednak przyjechała, to jest szansa, że któryś z panów się pofatyguje śladami Strasburgera...

Proszę o potwierdzanie listy obecności i/lub dopisywanie się. Stan obecny:
1. Gal
2. Fux
3.-4. Konto usunięteDido
5. Esilon
6. WiS
7. Devlin
Dziękuję za uwagę

Ostatnio zmieniony 15 lip 2008, o 13:41 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.
Potwierdzam.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
1. Gal
2. Fux
3.-4. Konto usunięteDido
5. Esilon
6. WiS
7. Devlin
8. vibowit
2. Fux
3.-4. Konto usunięteDido
5. Esilon
6. WiS
7. Devlin
8. vibowit
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
Informacja od Esilona: w/w ośrodek zarezerwowany dla nas na 2./3.08.
Miejsca jeszcze są wolne - zapraszamy
Pytanie/prośba od Esilona: o miejsce do powieszenia informacji o trasie terenowej...
Miejsca jeszcze są wolne - zapraszamy

Pytanie/prośba od Esilona: o miejsce do powieszenia informacji o trasie terenowej...
2-3 marne szanse. Ale podtrzymuję kwestię 15-17 gdyby cośWiS pisze:Gdyby Barbie jednak przyjechała, to jest szansa, że któryś z panów się pofatyguje śladami Strasburgera...

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Podobnie, jak Barbut, nic innego nie wykombinię. Na 15 sierpnia jest duża szansa, że Flota da radę płynąć, wcześniej...nie sądzę.
Elektryczny, baranie kochany, o so Ci się roschodzi ? Ja zbyt prostolinijny na zawoalowane żaluzje. Słowo
Gwido
PS. Swoją drogą....kapitalny "młynek" się zrobił.
PS2. WiS - apropos I Spotkanie Admowskie - będzie tylko mła krasawica musi się określić kiedy wyjeżdza (na cały, piękny, pieprzony tydzień
) . Ja wtedy daje cynk, hasło "Żyrafy poszły do szafy" i robimy sabat. 
Elektryczny, baranie kochany, o so Ci się roschodzi ? Ja zbyt prostolinijny na zawoalowane żaluzje. Słowo

Gwido
PS. Swoją drogą....kapitalny "młynek" się zrobił.
PS2. WiS - apropos I Spotkanie Admowskie - będzie tylko mła krasawica musi się określić kiedy wyjeżdza (na cały, piękny, pieprzony tydzień

Brak podpisu.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Gwidonie jeden, rozchodzi się o to, że zacytowałeś listę osób na 15.08 celowo mnie pomijając.
2.07 nie mogę, jak już wcześniej wspominałem, więc się wam upiekło. Tego 15.08 to warto by spot zrobić. I Barbie, i Gwido, I Gal, I ja (
). No samo doborowe i rzadko spotykane towarzystwo. Okazja!
P.S. I tak wiem, że 15.08 się nie uda spotkać w tym towarzystwie.
2.07 nie mogę, jak już wcześniej wspominałem, więc się wam upiekło. Tego 15.08 to warto by spot zrobić. I Barbie, i Gwido, I Gal, I ja (

P.S. I tak wiem, że 15.08 się nie uda spotkać w tym towarzystwie.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
WiS, w tym terminie mam mały zgryz, bo wracamy bodajże w piątek i ekspresowo musimy przygotować dziecko na wyjazd w niedzielę właśnie 3-go - więc szacuję duży opór małżonki w negocjacjach (co? samą mnie z dzieckiem w takiej sytuacji zostawiasz?) no ale zobaczę co się da zrobić. 

luuuuuuuudzie, bo jutro mam zaliczkę wpłacac i juz nie znaju co diełat
ps. lubie ten wątek

ps. lubie ten wątek

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon, no to ja będę jakoś ekstra (najwyżej w aucie się prześpię), bo szansa na wzięcie udziału w imprezie jest jakieś 20%, ale będę jeszcze pracował nad przeciwnościami losu 

- WiS
- 6 gwiazdek
Bieri granat i wpieriod. Za Rodinu i Stalinu, ura!esilon pisze: nie znaju co diełat

W końcu jest nas już 8 sztuk potwierdzonych, a na brakujące miejsca zawsze mogę zaprosić jakieś koło naukowe... żeby się żarcie nie zmarnowało

Byłoby ekstraKonto usunięte pisze: to ja będę jakoś ekstra

barbie, Grzesiek_67, EterycznyŻołądź, dyć ja Wam nie wróg, ale rzecz w tym, że ja 15.08 zapewne będę dość daleko stąd, więc się zwoływania spota na wtedy nie podejmuję. Bazy na ten termin nie szukał ani Esi, ani ja.
Ale jeśli ktoś-coś, to czemu nie...?
Duchem będę z Wami

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ale pokręcony ten wątek, ja cię kręcę
Jak mawia moja babcia, jak nie urok to sraczka