Kupię Legacy Kombi 2.0 N/A 2005-2006
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kupię Legacy Kombi 2.0 N/A 2005-2006
Witam,
poszukuję Legacy - tylko kombi i tylko 2.0 N/A. Bezwypadkowy i dobrze utrzymany. Najchętniej z wyeliminowanymi już bolączkami modelu.
poszukuję Legacy - tylko kombi i tylko 2.0 N/A. Bezwypadkowy i dobrze utrzymany. Najchętniej z wyeliminowanymi już bolączkami modelu.
- pontapreta
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy '05 Celebration
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Kupię Legacy Kombi 2.0 N/A 2005-2006
Powodzenia - ja swojego szukałem pół roku i uważam to za dobry wynik a i tak mam do zrobienia dwumas i sprzęgło po zimie 

Automat czy manual ? rocznik 2005 jest przed liftem.
koniec rocznika 2006 jest po lifcie .Który ?

Dzięki, ja też już chwilę się rozglądam. Na początku jeszcze w grę wchodziły Forester i Impreza kombi, ale okazały się za małe więc zostało Legacy kombi.
Więc:
Manual, 2.0 N/A, 165KM.
i żona postawiła mi warunek - mają być kurtyny powietrzne. Dlatego musiałem odpuścić już jeden egzemplarz.
Przed liftem, no chyba że ktoś będzie chciał się "po lifta" pozbyć tanio to nie pogardzę ;)
Chodzi o zadbane auto ze znaną historią serwisową żeby jeszcze kilka lat posłużyło.
.
Więc:
Manual, 2.0 N/A, 165KM.
i żona postawiła mi warunek - mają być kurtyny powietrzne. Dlatego musiałem odpuścić już jeden egzemplarz.
Przed liftem, no chyba że ktoś będzie chciał się "po lifta" pozbyć tanio to nie pogardzę ;)
Chodzi o zadbane auto ze znaną historią serwisową żeby jeszcze kilka lat posłużyło.
.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
rzeczki, Godlik ma do sprzedania ładną sztukę 2004 rok. Nie wiem czy ma kurtyny powietrzne ale warto sie zainteresować 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Już się interesowałem bo wygląda na egzemplarz godny uwagi, ale niestety brakuje kurtyn.
- pontapreta
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy '05 Celebration
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
o tym w sumie nie pomyślałem :)
To postawie sprawę tak:
1. Kurtyny dla żony
2. 165 KM (vs 137) dla mnie :)
To postawie sprawę tak:
1. Kurtyny dla żony
2. 165 KM (vs 137) dla mnie :)
UP
2005-2006. 165 KM, kombi. Bezwypadkowy i dobrze utrzymany. Najchętniej z wyeliminowanymi już bolączkami modelu.
.
2005-2006. 165 KM, kombi. Bezwypadkowy i dobrze utrzymany. Najchętniej z wyeliminowanymi już bolączkami modelu.
.