Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
pejonarska
- 0 gwiazdek
Re: Powitanie
Witam wszystkich obecnych zainteresowanych marką Subaru. Moje zainteresowania nią wzrasta z uwagi na planowany zakup 

-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S turbo MY-01
- Polubił: 2 razy
Witam wszystkich wielbiących tą markę
jestem tu po to by zgłębiać swą wiedzę na temat subaru. Ojca namówiłem i przekonałem do kupna forka
. Wcześniej śmigałem Audi A6 quattro z 96r fajne autko, ale forester przyznam lepsze. Pozdrawiam zacne grono.

Witam wszystkich z Gdańska, z zielonej Imprezy GF kombi '96 2.0 :)
To już moja druga GF-ka, poprzednio była 1.6 i ta chyba zostanie ze mną jeszcze dłużej :)
To już moja druga GF-ka, poprzednio była 1.6 i ta chyba zostanie ze mną jeszcze dłużej :)
Siemanko!
Planuje (nareszcie) kupić sobie Subarynkę wrx'a, rozwijać swoją wiedzę o tych maszynach i szkolić technikę jazdy oraz wymieniać się doświadczeniem - z tego względu postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Liczę na pomoc podczas i po zakupie. Z racji, że moja wiedza jest na pewno dużo uboższa od Waszej, to pewnie na razie ja nie będę mógł odwdzięczyć się żadną pomocą ale z czasem się to na pewno zmieni. :)
Pozdrawiam!
Planuje (nareszcie) kupić sobie Subarynkę wrx'a, rozwijać swoją wiedzę o tych maszynach i szkolić technikę jazdy oraz wymieniać się doświadczeniem - z tego względu postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Liczę na pomoc podczas i po zakupie. Z racji, że moja wiedza jest na pewno dużo uboższa od Waszej, to pewnie na razie ja nie będę mógł odwdzięczyć się żadną pomocą ale z czasem się to na pewno zmieni. :)
Pozdrawiam!
Witam wszystkich!
Jestem leśnikiem szukającym leśnika :D Czytam to forum od tygodnia więc wypadałoby się przywitać ;)
Pozdrowienia dla wszystkich!!
Jestem leśnikiem szukającym leśnika :D Czytam to forum od tygodnia więc wypadałoby się przywitać ;)
Pozdrowienia dla wszystkich!!

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bardzo szlachetne zamiaryTomczyk pisze: rozwijać swoją wiedzę o tych maszynach i szkolić technikę jazdy oraz wymieniać się doświadczeniem -

Dobry zestaw - jako właściciel leśnika (choć niestety nie leśnik) szczerze winszuję decyzjiRosiniak pisze: Jestem leśnikiem szukającym leśnika :

Witajcie panowie i bawcie się tu dobrze.
Witam i pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy subaru. Moje autko to subaru legacy 2.5 automat od 7 tygodni i jestem zadowolony. Oby tak dalej. 

Witam z Poznania
Od miesąca jestem szczęśliwym posiadczem Forka 2.5XT :)
Pozdrawiam wszystkich
Od miesąca jestem szczęśliwym posiadczem Forka 2.5XT :)
Pozdrawiam wszystkich
Witam,
Na dniach miną 2 miesiące, od kiedy stałem się przeszczęśliwym posiadaczem wolnossącego Forka MY00 (a wszystko za sprawą Piotrka - za co jeszcze raz dziękuję
).
Od mniej więcej takiego też czasu zabieram się za przywitanie na forum i pochwalenie nowym nabytkiem - niestety do tej pory bezskutecznie, ale obiecuję poprawę i wrzucenie zdjęć w najbliższej przyszłości
.
Pozdrawiam
Na dniach miną 2 miesiące, od kiedy stałem się przeszczęśliwym posiadaczem wolnossącego Forka MY00 (a wszystko za sprawą Piotrka - za co jeszcze raz dziękuję

Od mniej więcej takiego też czasu zabieram się za przywitanie na forum i pochwalenie nowym nabytkiem - niestety do tej pory bezskutecznie, ale obiecuję poprawę i wrzucenie zdjęć w najbliższej przyszłości

Pozdrawiam

- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
-
Regis
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0X MY06 Ecomatic
Witam wszystkich z Podkarpacia, będzie/jest Forek w trakcie załatwiania formalności.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem Subaraka, ale w najbliższym czasie planuje zakup forestera. Jestem ze Sląska - okolice Mikołowa
pozdr. Kwarti
Jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem Subaraka, ale w najbliższym czasie planuje zakup forestera. Jestem ze Sląska - okolice Mikołowa
pozdr. Kwarti
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Witam wszystkich, mieszkam w Krakowie i upalam mocno pomodzoną hondę PRELUDE. Uwielbiam motorsport, a od pewnego czasu miałem okazję kilkukrotnie zetknąć się ze "światem subaru", który każdorazowo robił na mnie ogromne wrażenie :) Oprócz samych tworów motoryzacyjnych które nie były mi specjalnie obce, mam tuaj na myśli szczególnie ludzi którzy żyją miłością do marki, którzy tworzą jej wizerunek w naszym kraju oraz budują relacje z użytkownikami czy klientami, a przede wszystkim nadają wszystkiemu magiczna atmosferę :) Kto wie może kiedyś się zdarzy że wejdę w posiadanie jakiegoś modelu subaru
ale do tego czasu na pewno poczytam Wasze forum
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Kondzioreks
- 0 gwiazdek
Cześć, witam serdecznie :) z tej strony Konrad z Katowic się kłania. Pozdrawiam! :)
Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, o 13:18 przez Kondzioreks, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomek.marchewa
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX 03'
No to i ja się dorzucę do tego piecyka powitań :)
Witam serdecznie
Z tej strony Tomek z Poznania
Witam serdecznie
Z tej strony Tomek z Poznania
Re: 47 rajd żubrów 26 10 2013
Czesc! Nazywam sie Zbigniew Rybicki, mam 60 lat. W rajdzie Zubrow startowalem 7 razy - 2 razy jako
pilot , 5 razy jako kierowca plasujac sie w pierwaszej siodemce klasyfikacji generalnej.
Startowalem swoim Subaru WRX STI. Obecnie jezdze Lancia Thesis , ktora nie posiada walorow wyczynowych,
chetnie wystartuje jako kierowca lub pilot w rajdzie Zubrow podzielac sie swoim doswiadczeniem w tym rajdzie.
P.S. Posiadam I licencje rajdowa od 1984 r.
Pozdrawiam Zbigniew Rybicki
pilot , 5 razy jako kierowca plasujac sie w pierwaszej siodemce klasyfikacji generalnej.
Startowalem swoim Subaru WRX STI. Obecnie jezdze Lancia Thesis , ktora nie posiada walorow wyczynowych,
chetnie wystartuje jako kierowca lub pilot w rajdzie Zubrow podzielac sie swoim doswiadczeniem w tym rajdzie.
P.S. Posiadam I licencje rajdowa od 1984 r.
Pozdrawiam Zbigniew Rybicki