Skradziono Subaru Impreza 2,5 us SPEC
- kamilek5200
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2,5 A/T
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Skradziono Subaru Impreza 2,5 us SPEC
Witam
W nocy z 20-21 września w Zielonej górze Skradziono Samochód Subaru Impreza rok 2007 Wersja US biała perła Outback na tylnych drzwiach czarny napis impreza
Numery Rejestracyjne RDE RA86
W razie jakichkolwiek informacji prosze o info na numer 509-720-670
Kamil
W nocy z 20-21 września w Zielonej górze Skradziono Samochód Subaru Impreza rok 2007 Wersja US biała perła Outback na tylnych drzwiach czarny napis impreza
Numery Rejestracyjne RDE RA86
W razie jakichkolwiek informacji prosze o info na numer 509-720-670
Kamil
Re: Skradziono Subaru Impreza 2,5 us SPEC
Nie jest to przypadkiem fotka z tegorocznego elmotu?
Marcin
-_-
-_-
- kamilek5200
- 0 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- kamilek5200
- 0 gwiazdek
Po wizycie na Policji z ich tempem to cud że cokolwiek czasem udaje im sią odnaleźć
AC jak rozumiem nie ma ? 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
kamilek5200 pisze: Po wizycie na Policji z ich tempem to cud że cokolwiek czasem udaje im sią odnaleźć
Gdyby policjant nie miał ze sobą mapy to by po robocie do domu nie wrócił

- kamilek5200
- 0 gwiazdek
Wszem i wobec informuje że Moje ukochane auto się odnalazło i potwierdzam wszechmocną moc facebooka gdyż własnie dzięki niemu mogę dalej cieszyć się swym pojazdem. Dziękuje wszystkim za udostępnianie i pomoc. Dobranoc bo na 9 do pracy
- kamilek5200
- 0 gwiazdek
Wczoraj wychodząc z komisariatu oddzwoniłem na numer który wcześniej do mnie dzwonił , jakiś młody chłopak zapytał czy ja udostępniałem no więc potwierdziłem że tak więc stwierdził , że chyba widział moje auto ale musiałby podejsć w to miejsce i sprawdzić tak więc po 15 minutach oddzwonił że stoi przed autem i wszystko sie zgadza , poprosiłem go żeby poczekał że zaraz podjedzie policja i zeby im przez tel wytłumaczył gdzie ono stoi , w międzyczasie zadzwoniłem do kolegi brata i on z kuzynem pojechali sprawdzic czy to auto tam stoi , i jak podeszli spradzić panowiew kominiarkach z pistoletami uzali ich za złodziei zakuli w kajdanki i wzięli na komende , po wyjasnieniach wypuścili , ja jak tylko sie dowiedziałem pojechałem do Zielonej złożyłem wyjaśnienia i pojechaliśmy na ogledziny auta tam okazało się że przedni zderzak jest lekko uszkodzony i z tyłu też im się gdzieś dotknęło , suma sumarum chłopaki sobie pojeździli ukradli mi latarke maglighta i zostawili auto między blokami.
No i o to cała historia
Kamil
No i o to cała historia
Kamil
No to miales kamilek szczescie . Oby jak najmniej takich sytuacji
kamilek5200 pisze: zostawili auto między blokami.
Mogli zostawić lub nie. To się nazywa "dziupla pod chmurką" jak gdzieś ostatnio słyszałem

Ekstra, że się znalazło

Marcin
-_-
-_-
- kamilek5200
- 0 gwiazdek
Oj uwierz mi , że też się cieszę :) mimo tego że spałem dziś 3 godziny to nie czuje zmęczenia :D teraz tylko czekać na pierwszy śnieg hehe :D
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
no ale i koledzy twoi też mieli dobre story
ps:
i to profesjonalne działanie policji

ps:
i to profesjonalne działanie policji

- kamilek5200
- 0 gwiazdek
Pożyczyli by se pojeździć , dobrze ,że nie spali bo też tak robią .
Pozytywny Koniec nie miłej sprawy
Pozytywny Koniec nie miłej sprawy

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No to przyjemne zakończenie całej akcji
FB to jest jednak moc w takich sprawach
AC już masz ?

FB to jest jednak moc w takich sprawach

AC już masz ?

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
mini ac tez sie da od kradziezy zrobic... Swoja droga pare patentow utradnia do bolu kradziez... owszem zycie kierowcy tez bo kto lubi latac z kablami wysokiego do domu albo z aku itd. Ale sprytny immobi albo blokada skrzyni... ewentualnie na noc zostawiasz w aucie trzy glodne pitbulle:
PS brawo dla informatora i brawo dla psow za udana interwencje:P
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
Mimo wszystko chyba najlepszy to miniAC lub AC.zinc pisze:mini ac tez sie da od kradziezy zrobic... Swoja droga pare patentow utradnia do bolu kradziez... owszem zycie kierowcy tez bo kto lubi latac z kablami wysokiego do domu albo z aku itd. Ale sprytny immobi albo blokada skrzyni... ewentualnie na noc zostawiasz w aucie trzy glodne pitbulle:
- kamilek5200
- 0 gwiazdek
Mam OC w Liberty i tam nie ma takiej opcji jak MiniAc a k.... normalne AC 3 tysś hmmm masakra sprawdzałem w Axie to wyskoczyło żę dla tego pojazdu nie mozna wykupić AC , że niby Imprezy się często rozbijają czy jak? Gdzie można to mini Ac ogarnąc ?
kamilek5200, idz do jakiegoś dobrego "stacjonarnego" agenta, który ma w ofercie co najmniej kilka firm ubezpieczeniowych.
To samo chciałem napisać!WRC fan pisze:kamilek5200, idz do jakiegoś dobrego "stacjonarnego" agenta, który ma w ofercie co najmniej kilka firm ubezpieczeniowych.
Mnie PZU zjechało z pakietem full, grubo poniżej innych ofert dilerskich i markowych, a te już są inne, niż dla ludzi z ulicy.