Rajd Polski 2014 - forumowe kibicowanie

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Re: Rajd Polski 2014 - forumowe kibicowanie

Post 29 wrz 2013, o 22:39

pawlaswrc, rezerwowałem tu :arrow: http://www.booking.com/hotel/pl/goscini ... _confemail

Z noclegami już w dniu ogłoszenia WRC było słabo, tym bardziej że to początek wakacji. W tym pensjonacie było najwięcej miejsc w najlepszej cenie. Od razu zarezerwowałem wszystkie. Szkoda że nie ma miejscówki dla większej ilości ludzi, ale nikt na to nic nie poradzi....

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 29 wrz 2013, o 22:55

Na szczęście wiem, że często booking.com się myli i nie zawsze miejsca są pozajmowane (nie koniecznie w tym pensjonacie), ale ja chyba i tak będę się bardziej nastawiał na namiot, bo nie jestem pewny 100% czy pojadę.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 30 wrz 2013, o 08:02

Dżizas po co ten kwas, chłopaki. :? Psychiczna Edyta Górniak przyjeżdża na koncert do Wypiżdżewa Dolnego czy zgrana paczka rajdowych harpaganów wybiera się na imprezę bojową? :roll:
Sprawy potoczyły się szybciej niż ktokolwiek by się spodziewał, zanim wykonałem jeden chociaż telefon ws wolnych noclegów Dżarmadż zdążył zarezerwować całą budę. Wiadomo, obdzwonił najbliższych znajomych żeby mieć wstępnie pewność czy nie zaklepuje tych sypialni na wyrost za dużo.
Mamy punkt zaczepienia: 5 pokoji 2 osobowych, jeden 4 osobowy. Zakładając, że w tych dwuosobowych może spać po 3 osoby a w tym 4 osobowym 6 mamy ponad 20 kojców co znając zdolność do mobilizacji forumowej i tak wydaje się być liczbą wystarczającą. Plus dysponujemy jakimś hektarem skoszonej trawy na postawienie namiotów. Potencjał jest duży ale trzeba dobrej woli i chęci współpracy a nie oczekiwania, że ktoś wypierdoli baldachim z palmy, przygotuje drinki i nagrzeje wody do jacuzii dla szanownych gości.
Osobiście uważam, że spanie w łóżku na takich imprezach jest atrakcją skierowaną jedynie dla ciot i kobiet z niemowlakami a prawdziwe hardkory padają nad ranem na oblepionej colą i ogórkami podłodze, wojskowej karimacie, względnie na trawniku. W najlepszym wypadku w namiocie w kałuży krwi i stercie damskiej bielizny. Dlatego nie ma dla mnie żadnego problemu żebym oddał swoje miejsce w przytulnej dwójeczce komuś o nieco podwyższonych oczekiwaniach wobec standardu przetrwania, proszę bardzo.

Jeśli nadchodzący Rajd Polski ma być tak dobry jak tamten Rajd Polski musimy zmienić taktykę i zacząć współpracować. :cofee:
Obrazek

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 30 wrz 2013, o 08:13

Arti pisze: Osobiście uważam, że spanie w łóżku na takich imprezach jest atrakcją skierowaną jedynie dla ciot i kobiet z niemowlakami a prawdziwe hardkory padają nad ranem na oblepionej colą i ogórkami podłodze, wojskowej karimacie, względnie na trawniku.
Amen
ps:
lub próbują spać na tylniej kanapie samochodu i nogi wyciągając pod kątem prostym do przodu :lol:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 08:53

:lol:
.... choć jeśli pojadę, to chciałbym jednak coś z samego rajdu zobaczyć i ZAPAMIĘTAĆ :-p ;-)
Obrazek

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 30 wrz 2013, o 08:58

chyba w 2009 tylko ja spałem w miejscu gdzie było wcześniej umówione :giggle: :giggle:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 09:17

A z rajdu coś widzieliście?
Obrazek

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 30 wrz 2013, o 09:20

Widzieli, jak trawa rośnie... :giggle:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 09:25

Nooo, chyba. Nawet z bardzo bliskiego bliska :giggle:
Obrazek

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 09:25

pawlaswrc, na przykład to na pierwszym oesie
Obrazek

:-)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 09:53

No proszę jak ładnie. Rozumiem, że później było już coraz bliżej trawy :lol:
A tak mi się jeszcze skojarzyło - może koszulki forumowo-rajdowo-polskie 2014????
Obrazek

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 11:20

pawlaswrc pisze: No proszę jak ładnie. Rozumiem, że później było już coraz bliżej trawy
Nic podobnego! Na tym rajdzie jak na żadnym innym udało nam się pogodzić oglądanie widowiskowych rajdowych zmagań od rana do wieczora i nocne równie spektakularne imprezowanie w bazie myśliwskiej. Dość powiedzieć, że nie odpuściliśmy ani pół odcinka przez te 3 dni a tak jak już Burat udowodnił na załączonym zdjęciu nasza dyspozycja umożliwiła nam nawet szarpanie rajdówki Loeba z urwanym kołem, które notabene na nic się nie zdało. Będzie rajd i będzie działo. :-d
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 30 wrz 2013, o 12:45

skąd ja znam to zdjęcie burata :whistle: Jak widać mobilizacja jest, więc można też ew. looknąć, czy jest jakaś bardziej pojemna miejscówa, nie ma się co napinać ;-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 13:08

eMTi, nie wiem skąd znasz ale robił citan :-)
jak coś to (o ile wogóle będę jechał) mogę pogadać z Jonesem i wziąć jego namiot który służy nam za zwyczaj jako serwis dla poldolota ,który też ma ściany i można z niego zrobić miejsce do spania dla kilku osób :->
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, o 13:42 przez burat, łącznie zmieniany 1 raz.

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 13:40

Dla chcącego nic trudnego.
Obrazek
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 14:03

a fakt, ja Ci robiłem razem z Małym i fura, a nie solo ;-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 wrz 2013, o 14:25

eMTi, i do dziś go nie mam w swoim archiwum :x :whistle:

:-p :-)

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 30 wrz 2013, o 14:35

eMTi pisze: więc można też ew. looknąć, czy jest jakaś bardziej pojemna miejscówa
Oczywiście, chociaż z przeglądu który zrobiłem, to za bardzo na to bym nie liczył.
Chyba że ktoś ma jakieś osobiste kontakty/namiary, nie przez neta.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 7 lis 2013, o 16:53

Arti pisze:
pawlaswrc pisze: No proszę jak ładnie. Rozumiem, że później było już coraz bliżej trawy
Nic podobnego! Na tym rajdzie jak na żadnym innym udało nam się pogodzić oglądanie widowiskowych rajdowych zmagań od rana do wieczora i nocne równie spektakularne imprezowanie w bazie myśliwskiej. Dość powiedzieć, że nie odpuściliśmy ani pół odcinka przez te 3 dni a tak jak już Burat udowodnił na załączonym zdjęciu nasza dyspozycja umożliwiła nam nawet szarpanie rajdówki Loeba z urwanym kołem, które notabene na nic się nie zdało. Będzie rajd i będzie działo. :-d
Arti założysz się ze mną, że nie pamiętam przynajmniej połowy odcinków :mrgreen: Co prawda szaleńczy bieg do rozpieprzonego samochodu Loeb'a trochę mnie obudził ale potem było już nieco gorzej :razz:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 8 lis 2013, o 15:31

Uprzejmie proszę zarezerwować powierzchnię trawnikową dla Adminów. Weźmiemy przyczepę campingową, do której jest przedsionek z 2 sypialniami (jak znam życie Mały i Kostka będą reflektować?). Oczywiście nie jest to pewniak, ale proszę nas liczyć 8-)

crazy_ivan
1 gwiazdka
Auto: XT, Turbodziadek szatan

Post 8 lis 2013, o 20:27

Prosta sprawa - kupić dziada w kombi i byle był sznurek, coby znietrzeźwionym do auta trafić. Ja takowoż zrobię (dziadza już mam) i się na wspólne świętowanie rajdowych wyników niniejszym zapisuję. :-)

z żoną...... :roll:

danikl
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
Polubił: 102 razy
Polubione posty: 168 razy

Post 10 lis 2013, o 03:13

Jeżeli będzie możliwość to wstępnie też chętnie bym się pojawił z namiotem :whistle:

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 lis 2013, o 10:17

danikl, miała być taka możliwość, więc ja, ponieważ nie jestem pewny na 100% czy pojadę, to liczę właśnie na tą możliwość.
Obrazek

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2013, o 11:56

No i to rozumiem. :thumb:
A nie narzekanie, że nie ma złotych baterii w toalecie albo za mało trufli podano w sosie do polędwiczki na obiad... :giggle:
Ja w mondeo mam taki wersal jak złożę kanapę, że nie jeden gość hotelowy jeszcze pozazdrości. :mrgreen:
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2013, o 12:07

Załączniki
2.jpg
1.jpg

ODPOWIEDZ