GLem to się chwalił, a teraz będzie atakował z zaskoczeniaeMTi pisze:skromniak
Ładnie :) gratki :D lecisz Rally Masters? Bo na Walim widzę, że wpisany :DTomekSliwa pisze:Ja, tajemniczy?![]()
![]()
Buda GT, klatka, kubły z uszami, silnik cały z STi MY05 skrzynia 6mt z DCCD ze Spec C (napędy też), flok, Kayaba AGX i...
... więcej grzechów nie pamiętam![]()
320 kuni i 400 Nm
ryjeks pisze: o której i gdzie ta masakra ?
Silnik kuty? Jakie doładowanie? DCCD zazdraszczamTomekSliwa pisze:Ja, tajemniczy?![]()
![]()
Buda GT, klatka, kubły z uszami, silnik cały z STi MY05 skrzynia 6mt z DCCD ze Spec C (napędy też), flok, Kayaba AGX i...
... więcej grzechów nie pamiętam![]()
320 kuni i 400 Nm
Lubię toTomekSliwa pisze: jeszcze
No właśnie w tej kwestii, to ja już też o tym wielokrotnie myślałem, ale presja tłumu na skończenie Błękitnej jest dość duża, zresztą Ciebie też w tym tłumie widziałem. No i tak trochę głupio by było pozbyć się jej w takim momencie i stanie... i jednak trochę żalryjeks pisze: pawlaswrc, czyli będzie zapierdalał, a nie pieścił![]()
![]()
brać mi tu wszyscy przykład z tego PanaTomekSliwa pisze: (są ważniejsze sprawy do zbulgotwania).
brahu pisze:TomekSliwa, no w końcu! ale warto było czekaćFajnie będzie Ciebie oglądać znowu w Subaraczu
Dobry setup
A to to już całkiem się nie nadaje. Samo jedzie i w ogóleryjeks pisze:cyqan, zadzwoń i zapytaj czy Evo X jest ciekawe![]()