So What!, no nie wiem dlaczego tak jest ale też zauważyłem u siebie, że raz wyświetla się tak a raz tak. Z koleji jarmaj, który na pewno (ale to na pewno) nie ma konta na fb obejrzał galerię razem z podpisami, więc u niego jest ok. Może zaloguj się na niuńka profil i tam obejrzyj, on mnie ma w znajomych, będziesz mógł nawet skomentować.
Arti pisze:Z koleji jarmaj, który na pewno (ale to na pewno) nie ma konta na fb obejrzał galerię razem z podpisami, więc u niego jest ok.
Swojego profilu nie mam i nigdy nie będę miał, ale niestety już dawno zmuszony zostałem do założenia fałszywego konto na tej śmieciowej stronie, właśnie do przeglądania zdjęć takich jak te (wcześniej używałem to konto do oglądania zdjęć z zawodów w których startowaliśmy, a które nigdzie indziej nie były publikowane).
So What!, jak masz miniaturki to spróbuj najechać kursorem na dolną cześć tej miniaturki i jak pokaże Ci się pasek z rączka "like" w prawym dolnym rogu tej miniaturki to go kliknij, powinna pokazać się galeria z bardzo ciekawymi opisami
Kajetan Kajetanowicz i Jarek Baran wywalczyli czwarty z rzędu tytuł Mistrzów Polski na jedną rundę przed końcem sezonu. Zapewnili sobie ten historyczny wynik w pięknym stylu, po raz trzeci zwyciężając w naszej rundzie Mistrzostw Europy - Rajdzie Polski. Kajetan Kajetanowicz jest jedynym od 4 lat Polakiem, który wygrał rajd zaliczany do czempionatu Starego Kontynentu zarówno w klasyfikacji generalnej, jak i Mistrzostw Europy.
Świeżo upieczony triumfator mistrzostw postanowił zmienić swój kalendarz startów w końcówce sezonu. Zamiast udziału w Rajdzie Dolnośląskim załoga LOTOS Rally Team wystartuje w nowym dla niej rajdzie poza granicami naszego kraju. Kajetan będzie jednak obecny podczas Dolnośląskiego i przygotował niespodziankę dla kibiców.
Kajetan Kajetanowicz: - Nie myślcie, że znudziła mi się jazda w rajdach . Postanowiłem wystąpić na Rajdzie Dolnośląskim w roli kibica, gdyż nadarzyła się niesamowita okazja spróbowania swoich sił w innym rajdzie, na nowych trasach, z nowymi rywalami. Ten sezon jest niezwykły dla całego LOTOS Rally Team. Dzięki wsparciu naszych Partnerów, a przede wszystkim Grupy LOTOS, od początku roku mogę spełniać swoje marzenia. Udział w Rajdzie Janner - pierwszej rundzie Mistrzostw Europy był dużym krokiem i wielkim dla nas wyzwaniem. Start w Rajdzie Polski, gdzie przypieczętowaliśmy tytuł, przyniósł niesamowite wrażenia i emocje. Jak wiecie, nie osiadam na laurach i stale chcę się rozwijać, dlatego wspólnie z naszymi Partnerami, postanowiliśmy pojawić się na zupełnie nowych dla mnie trasach. Nie zapomniałem jednak o Was, fanach naszych i rajdów. Często „marudziliście”, że w trakcie zawodów nie mam dla Was zbyt wiele czasu. Teraz możemy to nadrobić. Serdecznie zapraszam wszystkich do wspólnego oglądania odcinków specjalnych ostatniej rundy mistrzostw Polski. Więcej szczegółów już wkrótce na naszej stronie i Facebooku.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
Pewnie zamiast Dolnośląskiego pojedzie gdzieś za granicą, a że nie ma kasy na jedno i drugie, to ktoś wpadł na genialny chwyt marketingowy, żeby ładnie wyglądało, to Kajtek będzie wśród gawiedzi i każdy będzie się mógł ogrzać w blasku Mistrza . Oby tylko nie trzeba było się rzeczywiście ogrzewać, żeby pogoda była fajna!!!
Ktoś jedzie na Dolnośląski? Ja mam rzadką okazję - wolny weekend i mogę być w Kłodzku cały rajd
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć pewnych rewelacji o przyszłości Kajtka, to zapraszam dziś na Odcinek Specjalny do radia Luz, start o 17, ostatnia rozmowa. A przed rozmową z Kajtkiem też będzie ciekawie..: Didier Auriol, Luis Moya, Markku Alen, Miki Biason, Giggi Gali, Harri Toivonen, Gustavo Trelles
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4ob-qFPoMpY
dla mnie bardzo ciekawe choć może za słaby jest mój angielski ale wychodzi z tego ,że VW chciał by mieć niedługo u siebie może jakiegoś polskiego kierowcę i chcieli by przetestować Kajtka
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
jarmaj,wydaje mi się grzecznościowe to by było jak by powiedział ,że Kubica jest szybki i ten drugi też ,nie wydaje mi się żeby wtedy coś wspominał o testach
burat, trudno ocenić inaczej tę wypowiedź, jeżeli chwilę wcześniej, po wspomnieniu przez prowadzącego rozmowę osoby Kajtka, typ z VW'a mówi, że nie pamiętał jego nazwiska, ale to z pewnością szybki gość.
Nawet za bardzo nie wiedział o kim mowa.
Ot, grzecznościowa względem prowadzącego formułka.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, o 23:46 przez jarmaj, łącznie zmieniany 2 razy.
jarmaj, ja to bardziej rozumiem ,że "nie może wypowiedzieć jego nazwiska" nie że nie pamięta ale pożyjemy zobaczymy
przydał by się Arno do przetłumaczenia interesującej nas części
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, o 22:34 przez burat, łącznie zmieniany 1 raz.
jak można rozumieć wypowiedź, że nie pamięta nazwiska jako to, że nie potrafi go wypowiedzieć.. Chyba jednak zbytni optymizm... Arno raczej nie wiele wniósłby do tej dyskusji pod kątem merytorycznym
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna