Kubica - rajdowa reaktywacja
Re: Kubica - rajdowa reaktywacja
Arno, rewolka ,komentarz pierwsza klasa . I tłumy to czytają i mają już wyrobioną opinię o żabojadzie co nie umie jeździć 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

nie pamiętam ale na swoim funpeagu , Robert podziękował Bell`owi za prezent 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, ktoś już rozkminiał, że barwowo ten kask bardzo pasuje to wyścigówki citroena, w której bądź co bądź ma od święta startować, więc nie ma co się póki co wkręcać 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, ktoś też rozkminił ,że w WTCC ścigają się chłopaki w zamkniętych "pudełkach" i nie potrzeba tam opływowego tyłu kasku

podobno będzie na lotnisku w Ułężu testował....

A mówiąc poważnie to stawiałbym na jakiś otwarty bolid, może sesja dla Mercedesa (skoro siedzi w ich symulatorze)...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no też mi to nie pasuje, może ma lotki odczepiane dla zmyły 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
gdzieś tam nawet natknąłem się na analizę: po kolorze wizjera, że na pewno nie będzie to nic zamkniętego (bo tam musi być przeźroczysta)...
ja stawiam na dragstery (refleks wyćwiczony ma)
edit:
a równie dobrze mogli mu dać kask bo takie mieli widzimisię + chcieli się zareklamować w mediach za ułamek ceny jakiegoś pakietu
ja stawiam na dragstery (refleks wyćwiczony ma)

edit:
a równie dobrze mogli mu dać kask bo takie mieli widzimisię + chcieli się zareklamować w mediach za ułamek ceny jakiegoś pakietu
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Wesoło
Oby tylko nie rozdupcył, bo rajd jest bardzo trudny, a potrafi być jeszcze trudniejszy
Może uda się trochę poszczypać czołówkę

Oby tylko nie rozdupcył, bo rajd jest bardzo trudny, a potrafi być jeszcze trudniejszy

Może uda się trochę poszczypać czołówkę

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
za FB oficjalnym Roberta

no to zobaczymyRobert Kubica
W Walii wystartujemy autem WRC. Ten gościnny występ w zespole fabrycznym jest dla mnie świetną rzeczą, ale to również wielkie wyzwanie. Udział w Rajdzie Wielkiej Brytanii nie był częścią mojego planu startów w tym sezonie, więc tym bardziej się cieszę, że będę mógł zdobyć kolejne cenne doświadczenia. Korzystając z okazji chciałbym podziękować moim partnerom, w szczególności Grupie Lotos i Citroen Racing za umożliwienie mi tego startu.

Zobaczymy co Robert pokaże w WuRCu. Śmigał już podobnymi rajdówkami ale nigdy z światową czołówką:)
Ciekawie byłoby zobaczyć jak dokłada pozostałym kierowcom z fabrycznej Cytryny. Bo VW jest raczej poza jakimkolwiek zasięgiem
Ciekawie byłoby zobaczyć jak dokłada pozostałym kierowcom z fabrycznej Cytryny. Bo VW jest raczej poza jakimkolwiek zasięgiem
ja tam bym się na mega wynik nie nastawiał, biorąc pod uwagę specyfikę GB.. No ale zobaczymy 

Dokładnie. GB jaka jest każdy wie, jak Kubek jeździ również
Meta będzie już dużym sukcesem, a jak coś uda się podnieść ciśnienie konkurencji to tylko bić brawa

Meta będzie już dużym sukcesem, a jak coś uda się podnieść ciśnienie konkurencji to tylko bić brawa

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
http://www.topgear.com/uk/car-news/robe ... 2013-10-15 angole już się zastanawiają co będzie 

Jak sie Was czyta , to ma sie wrażenie
,że oczekujecie ,że Kubek od razu zaatakuje czołówkę .
Nie wiem czy zauważyliscie ale On ma jeszcze dużo nawyków torowych , jak pokonuje zakręty , jak specyficzne je ścina .
Moim skromnym zdaniem jeszcze wiele nauki przed nim i zdecydowanie wielu z Nas przesadza z oczekiwaniami wobec Kubkowej osoby

Nie wiem czy zauważyliscie ale On ma jeszcze dużo nawyków torowych , jak pokonuje zakręty , jak specyficzne je ścina .
Moim skromnym zdaniem jeszcze wiele nauki przed nim i zdecydowanie wielu z Nas przesadza z oczekiwaniami wobec Kubkowej osoby

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, akurat tor jazdy to jego atut 
ale między nami forumowiczami powiem wam w sekrecie ,że w piątek będzie gruba rajdowa wiadomość

ale między nami forumowiczami powiem wam w sekrecie ,że w piątek będzie gruba rajdowa wiadomość

Piter 35 pisze: Moim skromnym zdaniem jeszcze wiele nauki przed nim i zdecydowanie wielu z Nas przesadza z oczekiwaniami wobec Kubkowej osoby
burat, mówi, że nie ma się czego uczyć, także spróbujcie się dogadać

Strzelam - Poldon w ERC ?burat pisze: powiem wam w sekrecie ,że w piątek będzie gruba rajdowa wiadomość

WRC fan, kurna i po niespodziewance ,a załoga będzie z Polski ,konkretnie zDolnegoŚląska

burat pisze: ale między nami forumowiczami powiem wam w sekrecie ,że w piątek będzie gruba rajdowa wiadomość
M-sport

nie OBRSO reaktywacjaryjeks pisze: M-sport![]()

ciekawy zestaw on-boardów z czasów Clio s1600:
Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... A-qt1Rmxa0
Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... A-qt1Rmxa0