Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Czyli jak by ktoś pytał o przekładki, to mam mówić, że najszybsze i najmniej skomplikowane (bo bez rozbierania auta i kupowania gratów) robi booSTI we Wrocku? Potrzebna jest tylko kamera 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

kto wpada w niedzielę do Sobótki kibicować ? :)
Oby na BK się zbytnio nie przy....li
Może się sporo dziać bo jedziemy na slicku a trochę teraz pada
najgorsze, że trochę nadwyrężyłem nogę w czwartek ale już jest prawie ok :P gorzej, że z opony schodzi powietrze ale oby jutro z rana ktoś mi to ogarnął :) trzymajcie kciuki.
No i przy okazji najlepszego eMTi na nowej drodze życia !!! ogromnie żałuję, że mnie nie będzie ale mam nadzieję, że wybaczysz mi tę zdradę :)
Oby na BK się zbytnio nie przy....li

No i przy okazji najlepszego eMTi na nowej drodze życia !!! ogromnie żałuję, że mnie nie będzie ale mam nadzieję, że wybaczysz mi tę zdradę :)
RM: pierwsze wrażenie już w biurze, grubo jest.
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Jak tam na Rally Masters, ponoć sporo się działo?
no widziałem kilka zdjęć i filmików to było bardzo grubo między innymi Szczowtka walną zdrowo i nie wiem czy tam nasz boSTI na prawym nie siedział do tego załoga swiftem walnęła bardzo grubo i miała sporo szczęścia ale w szpitalu na obserwacji wylądowali ponoć 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Własnie martwię się o booSTi, bo nic nie pisze, filmików nie wrzuca...
Paweł ze Swifta OK, sms-owałem z nim i mówi że jest wporzo ale zostawili go na obserwację.
Dobrze widzę że ponad połowa załóg nie dojechała do mety?
Paweł ze Swifta OK, sms-owałem z nim i mówi że jest wporzo ale zostawili go na obserwację.
Dobrze widzę że ponad połowa załóg nie dojechała do mety?
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Takie cuś znalazłem...
Mam nadzieję, że cali, a booSTi będzie miał ciekawy materiał do przedstawienia
Link: http://www.youtube.com/watch?v=K4D8kcCuz40
Mam nadzieję, że cali, a booSTi będzie miał ciekawy materiał do przedstawienia

Link: http://www.youtube.com/watch?v=K4D8kcCuz40
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Tak teraz patrzę, to było za szybko, duuuuuuuuuużo za szybko, tak jakby w inny zakręt wjeżdżali 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
A Krzysztal też nie dojechał ?
booSTi, esemesuje, że cali ale szyja boli.
Jestem, żyje. Grubo było. Gopro to śmieć :-P mam onboard z telefonu.
booSTi pisze: Gopro to śmieć :
Było od strony strzału ?
Złóż reklamację do GoPro, że obudowa do d00py

Było w aucie i ostatniej minuty nie ma...
Czyli typowobooSTi pisze: Było w aucie i ostatniej minuty nie ma...

Właśnie się zastanowiłem, że przecież widać stronę strzału i nie ma kamerki...
booSTi dobrze że wszystko ok bo kątem oka widziałem wasze auto jak leciałem przez ten winkiel i wyglądało na mocno skiereszowane i teraz na filmiku widzę jak to wyglądało...
Ja na mecie :) wszystko jest git (wyniki na necie coś nie bardzo także się nie sugerujcie). Skończyły się tylko heble i wracaliśmy już do domu z ręcznym :p
Tak w skrócie to impreza naprawdę na bogato, pomimo kilku małych niedociągnięć było naprawdę super, a odcinki pomimo tego, że takie krótkie dawało sporo "fanu" :)
Ja na mecie :) wszystko jest git (wyniki na necie coś nie bardzo także się nie sugerujcie). Skończyły się tylko heble i wracaliśmy już do domu z ręcznym :p
Tak w skrócie to impreza naprawdę na bogato, pomimo kilku małych niedociągnięć było naprawdę super, a odcinki pomimo tego, że takie krótkie dawało sporo "fanu" :)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=qohb8IDDo9I
duże bicie było na tym Rally Masters.... ale w sumie nic nie przebije akcji z 02:18

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
dzwonów sporo, aura wredna.. mokro, ślisko, syf, liście.. w 5:46 chyba ten sam dziadek...
booSTi, dobrze że nie było gorzej, dzwon konkretny bez HANSa, choć swift poleciał chyba jeszcze grubiej...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Krysztal pisze: Za rok trzeba czymś lepszym tu przyjechać :D
Znaczy czołgiem?

Marcin
-_-
-_-
jak stwierdził dyrektor rajdu na FB na pytanie czemu nie było szykan w newralgicznych punktach trzeba sobie powiedzieć czy bawimy się w rajdy czy nie zawracamy sobie dupy
ja tam uważam ,że to jednak jest jeszcze amatorka jak by nie patrzeć i nie można wszędzie puszczać samopas