2.0xt jak podniesc moc
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 246 razy
- Polubione posty: 527 razy
Re: 2.0xt jak podniesc moc
eustahy88, w Trójmieście to najbliżej Poznań i Katowice 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
tu się z Tobą musze zgodzić - farmazoni straszniejarmaj pisze:darecki1981, straszne bzdury piszesz
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

Panie widzisz to i nie grzmisz...Boombastic pisze: Wspomniany podtlenek być może nie jest aż tak głupim rozwiązaniem skoro masz wykorzystywać moc tylko sporadycznie.
bardzo sporadycznie tu zaglądam, ale widzę że będę musial częściej to robić... człowiek po przeczytaniu takiego wątku zaczyna nabierać wiekszego dystansu do rzeczywistości aktualnie go otaczającej i...... świetnie się bawi, szkoda że cudzym kosztem

-
Boombastic
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester 2,5 XT MY2008 z 2007 r. już sprzedany
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ty mi tu z onetami nie wyjeżdżaj, tylko czytaj to co piszesz, bo ręce opadają.

-
Boombastic
- 4 gwiazdki
Jak masz coś konkretnego do dodania w dyskusji to dodaj, a jak nie to daruj sobie takie komentarze.cArLoS pisze:Ty mi tu z onetami nie wyjeżdżaj, tylko czytaj to co piszesz, bo ręce opadają.
alez nie krępuj się i rozwiń dalej wodze fantazji, twoje porady mogą być nieocenione dla nastepnych zainteresowanych.
...i niestety nie masz mocy sprawczej na moment w którym stwierdzę, iż nie pora na następny komentarz - zaskocz mnie, napisz coś mądrego i z sensem.
...i niestety nie masz mocy sprawczej na moment w którym stwierdzę, iż nie pora na następny komentarz - zaskocz mnie, napisz coś mądrego i z sensem.

-
Boombastic
- 4 gwiazdki
Kolejny onetowy frustrat. Poczułeś się lepiej? Kręci cię ta pozycja w której się stawiasz? Wiesz jak śmiesznie to wygląda?
co ty masz z tym onetem?
patrz - proszę Cię o nie lanie wody i napisanie czegoś z sensem dla wyżej wymienionego tematu, facet ma forestera xt i chciałby sobie nieco podnieść moc. Ja wiem jak mu pomóc, poinformować o ryzyku jaki taki zabieg ze sobą niesie, zasugerować opcje.
Chciałbym abyś wysilił swoje 3 lub 4 szare komorki które pozostały w Twej łepetynie i zastanowił się nad nieco lepszym rozwiązaniem jak.... nitro.
Nie próbuj mnie przekrzyczeć, ani dyskredytować - bo ci się nie uda. Jesteś na tym forum od jakiegoś czasu , czasem czytam niektóre wątki tu zamieszczane i niestety sprawiasz wrażenie trola, który chciałby mieć posłuch poprzez agresywną retorykę i dość ekspresyjną wymowę postów które zamieszczasz.
Nie bądź trolem, zejdź na ziemię, zastanów się, ale jezeli nie umiesz udzielić wyczerpujacej i merytorycznej wypowiedzi to stul ryj i się najzwyczajniej nie odzywaj.
W tym wątku jest jeszcze jeden "asior" darecki, który także pieprzy 3po3 i mam szczerą nadzieję że jak poczyta komentarze, to nie wskoczy tu z personalnym atakiem, tylko na drugi raz się zastanowi - "jeśli czegoś nie wiem na 101% - to sie nie udzielam i nie sugeruję rad".
Dalej czekam... co masz konstruktywnego do dodania w tym temacie, ale jak najbardziej serio - wysil się, wiem że to trudne i jedyny moment kiedy się wysilasz to tzw. obstrukcja, ale postaraj się.
patrz - proszę Cię o nie lanie wody i napisanie czegoś z sensem dla wyżej wymienionego tematu, facet ma forestera xt i chciałby sobie nieco podnieść moc. Ja wiem jak mu pomóc, poinformować o ryzyku jaki taki zabieg ze sobą niesie, zasugerować opcje.
Chciałbym abyś wysilił swoje 3 lub 4 szare komorki które pozostały w Twej łepetynie i zastanowił się nad nieco lepszym rozwiązaniem jak.... nitro.
Nie próbuj mnie przekrzyczeć, ani dyskredytować - bo ci się nie uda. Jesteś na tym forum od jakiegoś czasu , czasem czytam niektóre wątki tu zamieszczane i niestety sprawiasz wrażenie trola, który chciałby mieć posłuch poprzez agresywną retorykę i dość ekspresyjną wymowę postów które zamieszczasz.
Nie bądź trolem, zejdź na ziemię, zastanów się, ale jezeli nie umiesz udzielić wyczerpujacej i merytorycznej wypowiedzi to stul ryj i się najzwyczajniej nie odzywaj.
W tym wątku jest jeszcze jeden "asior" darecki, który także pieprzy 3po3 i mam szczerą nadzieję że jak poczyta komentarze, to nie wskoczy tu z personalnym atakiem, tylko na drugi raz się zastanowi - "jeśli czegoś nie wiem na 101% - to sie nie udzielam i nie sugeruję rad".
Dalej czekam... co masz konstruktywnego do dodania w tym temacie, ale jak najbardziej serio - wysil się, wiem że to trudne i jedyny moment kiedy się wysilasz to tzw. obstrukcja, ale postaraj się.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Boombastic, taka drobna rada. Znam Cię wirtualnie jeszcze za czasów jubego, pms'u i takich tam... Carlosa znam wirtualnie ale wiem co zbudował. Wypadałoby trochę poluzować warkoczyki i przestać pluć onetem na lewo i prawo. Ot podpowiem... jak ktoś chce od czasu do czasu odwinąć to może zainstalować w standalone z przełączanymi mapami. Drogie ale zdecydowanie bardziej użyteczne rozwiązanie niż nitro. Poza tym jak chce odwinąć to nie musi wyskakiwać na światłach, żeby odkręcić zaworek w butli 

-
Boombastic
- 4 gwiazdki
Chloru pisze: Boombastic, taka drobna rada. Znam Cię wirtualnie jeszcze za czasów jubego, pms'u i takich tam... Carlosa znam wirtualnie ale wiem co zbudował.
I to uprawnia do zachowywania się jak burak co pozjadał wszelkie rozumy i nie potrafi rozmawiać jak kulturalny człowiek? Jakoś nie zauważyłem by tutaj ktoś mówił do adwersarza stul ryj. To jest właśnie poziom Onetu i ludzi z małymi siurkami chcącymi w świecie wirtualnym leczyć swoje kompleksy. Najwyraźniej nie rozumie zasad forum pasjonatów.
A wracając do tematu to ciekawe dlaczego nie skomentował mojego wcześniejszego postu co trzeba ewentualnie zrobić w aucie gdzie podałem szacowany zakres przeróbek tylko przyczepił się pewnej częsci dyskusji która już zaczynała schodzić na pewne żartobliwe propozycje wynikające z checi pokonania pewnego konkretnego auta.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Boombastic, pierwszy wyjechałeś z onetem... nic to. Nie mój cyrk nie moje małpy. Bawcie się dobrze.
Boombastic pisze:
I to uprawnia do zachowywania się jak burak co pozjadał wszelkie rozumy i nie potrafi rozmawiać jak kulturalny człowiek?
...a przepraszam bardzo, ale Ty jako pierwszy zacząłeś zaniżać poziom wymiany poglądów
jak widać zbyt mało dosadnie to ująłem, bo jak widać nie dotarło i dalej pleciesz.Boombastic pisze: Jakoś nie zauważyłem by tutaj ktoś mówił do adwersarza stul ryj
znowu poziom dyskusji o jeden poziom niżej, wsadzasz do jednego wora, calkiem znaczącą liczbę osób, ten "onet" to Ci musiał jednak krzywdę wyrządzić. Mój penis ma się dobrze, nie mam powodów aby czuć się zakompleksiony.Boombastic pisze: To jest właśnie poziom Onetu i ludzi z małymi siurkami chcącymi w świecie wirtualnym leczyć swoje kompleksy

-
Boombastic
- 4 gwiazdki
Podejście typu: wiem, ale nie powiem było śmieszne ale m.in. w filmie "Kiler". Tutaj mnie nie rozbawiło.Chloru pisze:Boombastic, pierwszy wyjechałeś z onetem... nic to. Nie mój cyrk nie moje małpy. Bawcie się dobrze.
-
Boombastic
- 4 gwiazdki
cArLoS pisze: jak widać zbyt mało dosadnie to ująłem, bo jak widać nie dotarło i dalej pleciesz.
Mam taką propozycję: nie czytaj tego co ja piszę, nie odzywaj się do mnie i nie komentuj skoro nie potrafisz normalnie pisać bez obrażania innych z pozycji wszystkowiedzacego. Te chamskie odzywki zachowaj dla swojej rodziny a swoje frustracje wyładowuj gdzie indziej. Może u ciebie w domu takie słownictwo jest na porządku dziennym ale ja nie mam zamiaru zniżać się do tego poziomu.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
mam pytanie co to jest to coś cArLoS
krzyczy kłóci się ale nic konkretnego nie wnosi
to jakaś zła moc chyba 

Z dwojga złego to wole zeby ktoś nic nie wnosił niż doradzał nitro do forestera
.

beben pisze:Z dwojga złego to wole zeby ktoś nic nie wnosił niż doradzał nitro do forestera![]()
![]()
.
+1
Link: https://www.youtube.com/watch?v=AfIOgBJs8wo

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Dobry temacik
nitro we forku ? ten film już ktoś kiedyś grał ?
ps:
musze pokminić nad nitro do GTka- moze być zabawa tylko zamontuje w bagarku dwie kotwice wystrzeliwane podczas hamowania

nitro we forku ? ten film już ktoś kiedyś grał ?
ps:
musze pokminić nad nitro do GTka- moze być zabawa tylko zamontuje w bagarku dwie kotwice wystrzeliwane podczas hamowania

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
To bardzo proste. Kupujesz:Konto usunięte pisze: musze pokminić nad nitro do GTka

Wkładasz do bagażnika i masz nitro w GT’ku.