Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrowienia dla kierownika zielonego forka który przejezdzał w miejscowości Obora koło Lubina Dolny sląsk rejestracja DW świnek nie zauważyłem kierownik w okularach 

Pozdrowienia dla Czarnego Sti- ja DW widzianego na przedmieściach jeleniej . Kiwka była 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrowienia dla kolegi w niebieskiej Imprezie co to mu chyba się przykleiły ręce do kiery
bo tylko patrzył jak mu kiwałem i światłami mrugałem
Dzisiaj na skrzyżowaniu w Swarzędzu

bo tylko patrzył jak mu kiwałem i światłami mrugałem

Dzisiaj na skrzyżowaniu w Swarzędzu

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnego GT widzianego w Jelonce przy cmentarzu (co za miejsce ....) On kiwnął, a ja jak ten baran 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To ja pozdrawiam Kamila i dziękuję za dobrą flaszkę
Przy okazji pozdrawiam kolegę z obświnionego Forka XT w kolorze blue mica, obmachanego dziś na rogu Niepodległości i Rakowieckiej. Chyba raczej drugie forum, będę wdzięczny bywalcom za przekazanie dalej

Przy okazji pozdrawiam kolegę z obświnionego Forka XT w kolorze blue mica, obmachanego dziś na rogu Niepodległości i Rakowieckiej. Chyba raczej drugie forum, będę wdzięczny bywalcom za przekazanie dalej

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
WiS pisze: Przy okazji pozdrawiam kolegę z obświnionego Forka XT w kolorze blue mica, obmachanego dziś na rogu Niepodległości i Rakowieckiej. Chyba raczej drugie forum, będę wdzięczny bywalcom za przekazanie dalej![]()
anakinsky (jeśli to On) bywa i u nas.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Pozdrawiam kierownika zielonego, oświniaczonego GT-ka kombi, który wymusił na mnie pierwszeństwo na PWr, pod elektroniką.
Wskazówka: Prawa strona to ta, gdzie się zmienia biegi.
Wskazówka: Prawa strona to ta, gdzie się zmienia biegi.
Miejsce i czas akcji: Radom, parking na Mickiewicza pod galerią Rosa, sobota, godz. ok 16.
Przychodzi sobie człowiek po Subarkę na parking, a tu taka miła niespodzianka :D

Serdeczne pozdrowienia dla kierownika (tudzież kierowniczki) :D Poczekałem chwilę licząc, że może uda mi się pogadać, ale niestety czas mnie gonił i musiałem uciekać :P
Przychodzi sobie człowiek po Subarkę na parking, a tu taka miła niespodzianka :D

Serdeczne pozdrowienia dla kierownika (tudzież kierowniczki) :D Poczekałem chwilę licząc, że może uda mi się pogadać, ale niestety czas mnie gonił i musiałem uciekać :P
Serdeczne pozdrowienia dla załogi imprezy w jedynym słusznym kolorze subaru blue (z plejadami) , WPI XL..., spotkanie dziś na ul. Puławskiej po 17, wzajemne pozdrowienia były
. Chciałem trochę za nią pojechać ale nie dałem rady (starsza Pani w samochodzie i wiejskie jaja w bagażniku!).

Pozdrowienia dla Barbie Subaru, które codziennie mijam w garażu podziemnym :D Bartek od Nissana 350Z :)
Tylko właścicielki jeszcze na oczy nie widziałem :P ale może pożyczę Subaru i wpadnę na spota :D
Ależ my nie jesteśmy faszystami. Można wpaść i bez subaruBartekZ33 pisze:Tylko właścicielki jeszcze na oczy nie widziałem :P ale może pożyczę Subaru i wpadnę na spota :D

Pozdrowienia dla kolegi w niebieskiej imprezce który mnie pozdrowił na 92-ójce pod poznaniem koło auchan-a!

Szrebrny Legas z wieprzowina na lustrach obmigany na obwodnicy Kielc pare dni temu przez Stilo ... Pozdrawiam
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
A i odpozdrawiamBartekZ33 pisze:Znów pozdrawiam Barbie tylko tym razem już porozmawialiśmy nawet chwilkę

-
iChomik
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0 2008, STI 2.0 2005
pozdrawiam czarnego STI, który dzisiaj ok 11-12 był w Centrum Experyment w Gdyni :)
ale syn się ucieszył: "Tata zobacz, najnowszy STI i to czarny! ale wypas!"
obowiązkowo musiało być zdjęcie
pozdrawiamy właściciela!
ale syn się ucieszył: "Tata zobacz, najnowszy STI i to czarny! ale wypas!"

obowiązkowo musiało być zdjęcie

pozdrawiamy właściciela!
- semperit
- 0 gwiazdek
- Auto: Blue GC GL1.6 ; Prosiaczek GD RS2.5
Pozdrawiam srebrnego WRX, który dziś parkowal w Rybniku na Raciborskiej pod cukiernią. Z piękna świnką w tyłu i na rybnickiej rej.
Tapatalk na Experia SP
Tapatalk na Experia SP
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
pozdrowienia dla kierownika w Imprezie, któremu ustępowałem drogi w pt przed Tesco na Bielanach 

Pozdrowienia z wału miedzeszyńskiego dla pani z małej czarnej oświniaczonej mazdy mrygałem awaryjnymi srebrny forester