Powitanie
Re: Powitanie
Cześć
Jeszcze nie właściciel Subaru (ale mam nadzieję już wkrótce
) się kłania.
Pozdrówki z Pyrlandii,
Zbychu

Jeszcze nie właściciel Subaru (ale mam nadzieję już wkrótce

Pozdrówki z Pyrlandii,
Zbychu
Witam wszystkich!
Trochę już tu siedzę ale dopiero teraz po zakupie subaryny zebrałem się na przywitanie:)
Pozdrowienia dla Świdnicy i Wrocławia:)
Trochę już tu siedzę ale dopiero teraz po zakupie subaryny zebrałem się na przywitanie:)
Pozdrowienia dla Świdnicy i Wrocławia:)
witam wszystkich i widzę ,że frakcja świdnicka się powiększyła

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Cześć
Michał z Warszawy.
Właśnie pozbyłem się swojego 1szego samochodu i planuję do końca roku zakup WRX'a (bloba)
Michał z Warszawy.
Właśnie pozbyłem się swojego 1szego samochodu i planuję do końca roku zakup WRX'a (bloba)
Witam szanowne grono:)
Mam nadzieje że konto założyłem nie na darmo i wkrótce dorobię się Outbacka, gdyby ktoś chciał ten proces przyspieszyć to zapraszam:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=12178
:D
Mam nadzieje że konto założyłem nie na darmo i wkrótce dorobię się Outbacka, gdyby ktoś chciał ten proces przyspieszyć to zapraszam:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=12178
:D
Witam Wszystkich bardzo serdecznie,
Właśnie stałem się, oczywiście nie przez prrzypadek, szczęśliwym posiadaczem Forestera 2.5XT.
Wspaniałe auto.
Do zobaczenia,
pozdrawiam z Warszawy.
Właśnie stałem się, oczywiście nie przez prrzypadek, szczęśliwym posiadaczem Forestera 2.5XT.
Wspaniałe auto.
Do zobaczenia,
pozdrawiam z Warszawy.
Witam wszystkich forumowiczów!
Właśnie szukam autka dla siebie i mam nadzieję, że z Waszą pomocą trafię na fajny model :)
Właśnie szukam autka dla siebie i mam nadzieję, że z Waszą pomocą trafię na fajny model :)
-
kretal
- 1 gwiazdka
- Auto: Forester S-Turbo A/T '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich,
Niestety dołączając do forum pominąłem ten dział i się nie przywitałem, jak należało to zrobić.
Więc oficjalnie witam serdecznie forumowiczów!
Z niektórymi miałem już okazję rozmawiać, od jednego nawet kupiłem już auto, i muszę przyznać, że społeczność Subaru jest niesamowicie otwarta. Dzięki.
Pozdrawiam,
Tomek
Niestety dołączając do forum pominąłem ten dział i się nie przywitałem, jak należało to zrobić.
Więc oficjalnie witam serdecznie forumowiczów!
Z niektórymi miałem już okazję rozmawiać, od jednego nawet kupiłem już auto, i muszę przyznać, że społeczność Subaru jest niesamowicie otwarta. Dzięki.
Pozdrawiam,
Tomek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Mamy też inne wadykretal pisze: społeczność Subaru jest niesamowicie otwarta.

Witaj, baw się tu dobrze, no i przede wszystkim - zadowolenia z nabytku

Sprecyzuj, czego potrzebujesz (najlepiej w odrębnym wątku), sprawdź czy nie ma akurat na sprzedaż jakichś zaufanych aut forumowych (tu i na forum dealerskim, czyli z kropką zamiast kreski), a jeśli nie, to uderzaj do Pietii_Trzydziestegopiątego, coś Ci zespawa na zamówienieMarcusXL pisze: mam nadzieję, że z Waszą pomocą trafię na fajny model :)

Niektórym to szczęście mija po pierwszym tankowaniu, ale jeśli to przeżyłeś bez uszczerbku na psychice, to będzie dobrzeZarak pisze: szczęśliwym posiadaczem Forestera 2.5XT.

Czołem wszystkim Nowym!

Witam wszystkich
Jak widać w zakładce AUTO: jeszcze nie posiadam Subarki ale jeśli tylko pomożecie mi rozwiać wątpliwości(legacy czy... legacy?) to będę na 100%. O tym w innym wątku
Pozdrawiam.
Damian

Jak widać w zakładce AUTO: jeszcze nie posiadam Subarki ale jeśli tylko pomożecie mi rozwiać wątpliwości(legacy czy... legacy?) to będę na 100%. O tym w innym wątku

Pozdrawiam.
Damian

Damian786 pisze: rozwiać wątpliwości(legacy czy... legacy?)
Zdecydowanie Legacy.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
jestempiotrek
- 0 gwiazdek
Dzień dobry,
Jestem Piotrek, staram się zostać posiadaczem Forestera.
Warszawa.
Pozdrawiam
P.
Jestem Piotrek, staram się zostać posiadaczem Forestera.
Warszawa.
Pozdrawiam
P.
- lolo.lolo
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza AT 160KM
witam wszystkich forumowiczów
szukam swojego wymarzonego subaru (Forek lub Outback)
pozdrawiam

szukam swojego wymarzonego subaru (Forek lub Outback)
pozdrawiam
Szukam "zdrowego" Forestera II - tylko automat
witam witam,
zapisałem się by trochę popytać, czegoś się dowiedzieć, ew. podpomóc jeśli będę mógł i potrafił.
piąteczka!
zapisałem się by trochę popytać, czegoś się dowiedzieć, ew. podpomóc jeśli będę mógł i potrafił.
piąteczka!
-
arturj
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5
Witam!
Jestem Artur, mieszkam w lubelskim, mam forestera 97 i chyba zaczynają się z nim problemy. Mam nadzieję, że forum pomoże mi choć trochę w opanowaniu auta.
Jestem Artur, mieszkam w lubelskim, mam forestera 97 i chyba zaczynają się z nim problemy. Mam nadzieję, że forum pomoże mi choć trochę w opanowaniu auta.
Sprzedam bandita 1200
Witam czcigodnych forumowiczów!
Trafiłem na forum bo chciałem sprzedać "znalezione" w czeluściach mojej stodoły autko. I tak sobie czytam i czytam co to ja takiego znalazłem i... chyba już nie chcę sprzedać tej znalezionej paskudy...Pozdrawiam szczęśliwy posiadacz Forestera 2.0 S-Turbo
Trafiłem na forum bo chciałem sprzedać "znalezione" w czeluściach mojej stodoły autko. I tak sobie czytam i czytam co to ja takiego znalazłem i... chyba już nie chcę sprzedać tej znalezionej paskudy...Pozdrawiam szczęśliwy posiadacz Forestera 2.0 S-Turbo