Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Zaraz zgłaszam szkodę.So What! pisze: Umówiłeś się już na wycenę?
Nie orientujecie się jak to jest z NNW przypisanym do samochodu ? Zbieram dokumentację medyczną i zgłaszam ?
WRC fan, dobrze ,że nic Wam sie nie stało .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
WRC fan pisze: Nie orientujecie się jak to jest z NNW przypisanym do samochodu ? Zbieram dokumentację medyczną i zgłaszam ?
WRC fan, na własnej skórze tego nie przerabiałem. Najlepiej byłoby podpytać o to sensownego agenta ubezpieczeniowego. Zobacz też do ogólnych warunków umowy ubezpieczenia. Dokumentacja medyczna na pewno się przyda.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Bardzo rzadko korzystam z tego typu wątków, ale dzisiaj po 4 latach startów w kilkudziesięciu imprezach, Justynka po raz pierwszy została kontuzjowana na tyle poważnie że nie ukończyłem zawodów i powrót do domu odbył się na lawecie. Trochę to smutne, bo do tej pory to auto było niezniszczalne - nawet z cześciowo zmielona skrzynią, czy po mocnym trafieniu w latarnie i cofnięciu koła/podłuznicy o kilka centymetrów, byłem w stanie dojechać do mety i nawet wskoczyc na podium. A dziś niestety zawody zakończone juz na pierwszym odcinku 

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Na szczęście obyło się bez dzwona - ten temat już wtym roku przerabiałem i nawet po tym dałem radę ukończyć
Dzisiaj zawiodła mechanika - pękł czop prawego przedniego przegubu, w wyniku czego rozeszło sie łożysko, wszystko sie zmieliło i zaspawało na dębowo, a jak wiadoma z niekręcącym się kołem produ to się cięzko kieruje autem i po paruset metrach utknąlem, a przy okazji totalnie paliłem opone.

Dzisiaj zawiodła mechanika - pękł czop prawego przedniego przegubu, w wyniku czego rozeszło sie łożysko, wszystko sie zmieliło i zaspawało na dębowo, a jak wiadoma z niekręcącym się kołem produ to się cięzko kieruje autem i po paruset metrach utknąlem, a przy okazji totalnie paliłem opone.
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
czy tylko mnie tak wqrwia ta bezsensowna zmiana czasu?
co zrobic by to wreszcie zniesli i zostal czas letni?
gregski, teraz to cyba się przenieść do Rosji bo tam Władymir Władymirowicz chyba dwa lata temu zniósł przestawianie zegarków 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
gregski pisze:burat, w UE nikt nie ma jaj by ta paranoje wreszcie zakonczyc..
Bo UE nie jest od zakańczania paranoi, tylko od tworzenia nowych.
Akurat Dmitrij Anatoljewiczburat pisze: teraz to cyba się przenieść do Rosji bo tam Władymir Władymirowicz chyba dwa lata temu zniósł przestawianie zegarków

WRC fan, myślisz ,że mógł to zrobić bez konsultacji

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Żeby pozostawić czas letni musielibyśmy zmienić strefę czasową. Zniesienie zmiany czasu spowodowałoby raczej pozostawienie czasu "zimowego".gregski pisze:czy tylko mnie tak wqrwia ta bezsensowna zmiana czasu?
Przecież z Popem się konsultowałburat pisze:WRC fan, myślisz ,że mógł to zrobić bez konsultacji![]()
![]()
![]()

Słuchałem wczoraj programu w radiu o Lou Reed-ie .
Niezły Gość , prawdziwy Artysta a nie jak te plastiki co dziś . Człowiek zna muzykę ale histori życia to nie za często .
Szkoda
wielka szkoda .
Niezły Gość , prawdziwy Artysta a nie jak te plastiki co dziś . Człowiek zna muzykę ale histori życia to nie za często .
Szkoda

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
A dlaczego? Mozna zostawic letni. A w zasadzie mozna dowolny inny, to tylko cyferki na ktore sie umowilismycitan pisze:Żeby pozostawić czas letni musielibyśmy zmienić strefę czasową. Zniesienie zmiany czasu spowodowałoby raczej pozostawienie czasu "zimowego".gregski pisze:czy tylko mnie tak wqrwia ta bezsensowna zmiana czasu?

Kwestia tylko zrobienia jak najmniejszego burdelu.

No właśnie, przynajmniej cała Europa musiałaby wspólnie zadecydować, ale to mało prawdopodobne bo a nuż, okaże się, że to kogoś dyskryminuje, żarówki albo odkurzacze są za mocne, albo banany gną się nie w tą stronę, czy cokolwiek innego.Alan, Alan, Alan! pisze: Kwestia tylko zrobienia jak najmniejszego burdelu.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
citan, wystarczy sama Polska, "Europa" by musiała przyjąć do wiadomościcitan pisze: No właśnie, przynajmniej cała Europa musiałaby wspólnie zadecydować

W Europe i tak są ze 3 strefy czasowe.