Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
Petrolicious robią mega filmy, na Vimeo mieli kanał od dawna, już tu chłopaki postowali jakieś ich filmiki z porszakami 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zajebiście brzmi ten 240Z

FUX już to gdzieś widziałem, ciekawe, czy to taki żarcik
?

FUX już to gdzieś widziałem, ciekawe, czy to taki żarcik

Ostatnio zmieniony 23 paź 2013, o 18:35 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 1 raz.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

to chyba do turpistów?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
hołli mawer
it's bjutiful

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A co to dokładnie za model i rocznik, bo się już gubię w tych Carrerach/911 czy jak to się teraz nazywa....?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

WRC fan, no też muszę przyznać, że Daćka jest mocna

link do fotek w większym rozmiarze:

link do fotek w większym rozmiarze:
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
to ja upiekłem 2 wątki na jednym ogniu

może być

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

grubo.. cieszę się, jak ten pies 

2 braci ma firmę ringbrothers i zajmują się nie tyle tuningiem, ile produkcją customowych, designerskich części, ale to, jakie efekty uzyskują i jak te fury wyglądają po prostu miażdży cyce - UWAGA - nie dla purystów!
polecam też wejść na ich stronkę, choć mają fotki w małej rozdzielczości
Link: http://www.youtube.com/watch?v=v_xmJt3pwcQ

polecam też wejść na ich stronkę, choć mają fotki w małej rozdzielczości
Link: http://www.youtube.com/watch?v=v_xmJt3pwcQ
eMTi, no fury piękne
trafiają w gust mój

powiem, że naprawdę wiele różnych widziałem na fotach i filmach, różne podejście do customowania, ale detale w tych mnie rozwaliły… taka ascetyczna, mechaniczna, surowa sztuka minimalna
Piękne łączenia kolorów, ten tytanowy mat…
Przemega mają wyczucie, bo przy takich robotach łatwo przesadzić…