Witam
Tak jak w temacie, w cenie 10-20k zł, przy czym auto za 20k to już naprawdę bardzo zadbane. Najchętnie chciałbym z Wrocławia i okolic, ale aut jest tak mało że nie będę wybrzydzać. Najchętniej bez gazu, chyba że ktoś naprawdę dbał o motor z gazem. Auto niezmiennie od lat mi się podoba, nowsze, starsze znacznie mniej, zatem tylko 2gen, tylko H6.
Kontakt tu, PW, mail: [email protected]
[K] Subaru Outback H6 2gen MY1998–MY2003
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Subaru Outback H6 2gen MY1998–MY2003
Widziałem, fajny:) 2.5 to mniejszy problem, większy że chcę AT i tempomat o czym nie pisałem powyżej ponieważ każdy H6 ma AT i chyba każdy ma tempomat.
W ramach tempomatu, dołożę cegłówkę do auta ale jak tu załatwić sprawę skrzyni ATTinuviels pisze: większy że chcę AT i tempomat

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Hmm, można przełożyć pedał sprzęgła na prawą stronę i wynająć kogoś do zmiany biegów ;)Piter 35 pisze:W ramach tempomatu, dołożę cegłówkę do auta ale jak tu załatwić sprawę skrzyni ATTinuviels pisze: większy że chcę AT i tempomat![]()