Witam
Pytanie dosc prozaiczne .
Czy tylny zaczep holowniczy jest w imprezie przykrecany czy przyspawany do podluznicy?
Ja gdy kupilem swoja Impreze mialem zalozony hak a po oryginalnym zaczepie nie bylo ani sladu,teraz gdy hak spokojnie lezy w garazu i czeka na nowego nabywce zaczelem sie zastanawiac gdzie jest zaczep do holowania i jakos nie moge odnalezc miejsca w ktorym byl oryginalnie zamontowny .
Fotki mile widziane .
Dzieki
Tylny zaczep holowniczy
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Tylny zaczep holowniczy
Raczej masz hak demontowany i jakiegoś elementu brak.
Gdyby była rama, to wielkie prawdopodobieństwo, iz tylko włożenie w gniazdo by wystarczyło i przykręcenie lub nie.
Gdyby była rama, to wielkie prawdopodobieństwo, iz tylko włożenie w gniazdo by wystarczyło i przykręcenie lub nie.
Ja nie wiem jak jest w imprezie ale w legacy zaczep do holowania wydaje mi się że jest na środku auta przykręcony może właśnie dlatego go nie miałeś bo kolidował z hakiem.
Pozdrawiam. Bzikus7.
bzikus7 Dokladnie .Jak kupilem Impreze to hak do holowania juz byl,natomiast jakos nie bylmi potrzebny i kiepsko tez to wygladalo Hak w WRX-e hihi.Teraz niestety musze cos wykombinowac,Moze ktos ma na zbyciu takie ucho do holowania?
If in Doubt just flat out ....
FUX pisze:Raczej masz hak demontowany i jakiegoś elementu brak.
To ze mam hak demontowalny to wiem tylko ja nie mowie o haku do ciagniecia przyczepy tylko o zaczepie do holowania inaczej zwanym tez uchem tym ktore oryginalnie bylo w samochodzie kiedy wyjechal z fabryki, poprzedni wlasciciel zainstalowal sobie hak bo ciagal skuter wodny , mnie ten hak jest niepotrzebny wiec go wymontowalem lecz niestety gdybym chcial pociagnac jakis inny samochod to juz nie ma takiej mozliwosci bo nie ma za co, bardzo mozliwe ze podczas montazu haka kolkowego w warsztacie zdemontowali tudziez wycieli ucho holownicze bo kolidowalo z rama do haka kolkoweg.Skomplikowane tlumaczenie chyba :)Reasumujac przedala by mi sie fotka jak wyglada i w ktorym miejscu jest przymocowane oryginalne ucho holownicze w Imprezie.
If in Doubt just flat out ....