kupię STI - chętnie mądrze zmodzone, także US spec, najlepiej kolor inny niż niebieski
[K] Kupię STI MY05 lub MY06
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Kupię STI MY05 lub MY06
pora na następne auto...więc jak w temacie,
kupię STI - chętnie mądrze zmodzone, także US spec, najlepiej kolor inny niż niebieski
- chevchelios
- 1 gwiazdka
- Auto: CORVETTE C4R
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Kupię STI MY05 lub MY06
gdyby to auto miało służyć jedynie jako upalacz, to jak najbardziej masz racjęchevchelios pisze:Mądrze zmodzone mówisz?Lepiej kup serię i modź sam.
ale ja potrzebuję grzecznego auta na ulicę, noo przynajmniej to wersja oficjalna
A z drugiej strony, sam dobrze wiesz ile te mody kosztują
- chevchelios
- 1 gwiazdka
- Auto: CORVETTE C4R
Oj wiem wiemSTIgal pisze: A z drugiej strony, sam dobrze wiesz ile te mody kosztują![]()
mam do sprzedania europejczyka 2005 lift klatka 2.0 356 koni delikatnie stuka w silniku trzeba pogrzebac moja cena to 40 tys pozdr 
-
fedex
- 2 gwiazdki
- Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest
Mój Sti '06 tytanowy będzie do sprzedania,ale dopiero na wiosnę-jest u mnie od nowości i ma się dobrze.