Barthol pisze: Co do zdjęć to auto wygląda schludnie
Po całej zgrzewce Plaka zawsze wygląda schludnie.

Barthol pisze: Co do zdjęć to auto wygląda schludnie
wiedziałem, że o czymś zapomniałem dopisaćleon pisze:Barthol pisze: Co do zdjęć to auto wygląda schludnie
Po całej zgrzewce Plaka zawsze wygląda schludnie.
Nie ma istotnych różnic w kosztach zakupu i utrzymania Imprezy, Forestera i Legacy, jeśli chodzi o auta w słusznym wieku i wolnossące.komarsnk pisze: Forester na razie odpada ze względów finansowych - auto musi być "budżetowe" bo jest jako drugie w rodzinie ;)
Przy bardzo ograniczonym budżecie stanowczo odpuściłbym sobie takie nietypowe luksusy, i skupiłbym się na tym, żeby było jako-takie blacharsko i mechanicznie.komarsnk pisze: byłoby cudownie jakby miało Webasto
Zwłaszcza, że benzynowe Subaru dość szybko się nagrzewaWiS pisze:
Przy bardzo ograniczonym budżecie stanowczo odpuściłbym sobie takie nietypowe luksusy, i skupiłbym się na tym, żeby było jako-takie blacharsko i mechanicznie.
So What! pisze: Zwłaszcza, że benzynowe Subaru dość szybko się nagrzewa![]()
To prawda, jeden z lepszych znanych mi samochodów pod tym względemSo What! pisze: benzynowe Subaru dość szybko się nagrzewa
No jak nie, jak tak. Trzeba tylko mieć placyk zdatny do zapięcia paru energicznych bokówrrosiak pisze: się samo nie odśnieża
E, wcale nie farbowane - ale znaleźć na rynku Justynę nie będącą w stanie śmierci klinicznej nie jest łatwo. Za dużo dżygitów próbujących tym upalać.Barthol pisze: za takie 5k. to można fajną Justynkę trafić (...)Subaru, choć trochę farbowane
WiS pisze: No jak nie, jak tak. Trzeba tylko mieć placyk zdatny do zapięcia paru energicznych boków![]()
generalnie w tych widełkach cenowych, wszystko zależy od stanu konkretnego egzemplarza...WiS pisze: Śmiem twierdzic, że stary Legac, zadbany i niekatowany, w ostatecznym rozrachunku może być bardziej ekonomiczny niż male i tanie autko z bujną przeszłością
Nic nie mylą, to było pytanie dodatkoweWiS pisze:rrosiak, mowa była o odśnieżaniu, nie o odmrażaniu. Ech, ci humaniści - podstawowe pojęcia mylą...![]()
Ja uzyskuję ten sam efekt przy pomocy garażu. Ponieważ garaż jest porządnie wkopany w grunt i przykryty budynkiem, to dodatkowo w najbardziej nawet upalne lato oferuje milutki chłodekrrosiak pisze: rano wygląda jakby świeżo z myjni wyjechał, podczas kiedy wszyscy wkoło naginają miotłami, łopatami, skrobaczkami itp.
WiS pisze: Ja uzyskuję ten sam efekt przy pomocy garażu.
Jesli się człowiek nie włóczy bez sensu, to nie ma tego problemu. Przypominam, że żyjemy w erze komunikacji elektronicznejrrosiak pisze: garażu nie można wszędzie ze sobą zabrać
To chyba robal kolegi Kaiser_Sowza.Speedy pisze:Witka, zna ktos ta subarynke??
http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza ... 2d6f4f3988
Tak, to moje.Speedy pisze:Witka, zna ktos ta subarynke??
http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza ... 2d6f4f3988
Pierwsza sprawa skąd on ma 136 kuca?osohozi pisze:wiem, że tanio nie znaczy dobrze, ale czy ktoś oglądał tego forestera:
http://arecar.otomoto.pl/subaru-foreste ... 21425.html
pozdrawiam
Łukasz