Powitanie
Re: Powitanie
High Five wszystkim forumowiczom! Jeszcze trochę muszę się wstrzymywać - głównie ze względów finansowych ale mam nadzieje że już niebawem marzenia się spełnią i subarka w końcu stanie przed moim domem :)
Witam.Cieszę się że do Was trafiłem.
O mnie.Lat się nazbieralo 40 pare ,gram na basie ,prowadzę gospodarstwo pszczelarskie 100 uli.Pozdrawiam .
O mnie.Lat się nazbieralo 40 pare ,gram na basie ,prowadzę gospodarstwo pszczelarskie 100 uli.Pozdrawiam .
Witam. Subaru nie mam ale jestem wielkim miłośnikiem tej marki. Na co dzień jeżdżę Nissanem 350Z a na tor mam Nissana 200SX S13 z silnikiem RB :) Na forum trafiłem przez Barbie Subaru bo codziennie mijam je w garażu :)
-
Streetracer
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza Sti
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam .
Mam na imie Tomek , jestem fanatykiem subarakow ( jak chyba wiekszosc tutaj :) ) , a forum mi polecil moj kolega - tez Tomek
Pochodze z Opola , ale obecnie przebywam za granica
Jezdze subaru impreza
I to chyba na tyle na poczatek
Tomek
Mam na imie Tomek , jestem fanatykiem subarakow ( jak chyba wiekszosc tutaj :) ) , a forum mi polecil moj kolega - tez Tomek
Pochodze z Opola , ale obecnie przebywam za granica
Jezdze subaru impreza
I to chyba na tyle na poczatek
Tomek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
_Maja_ pisze:Dzień dobry. Pozdrawiam z Gliwic. Sebastian.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=24KvDrlJG28
-
iChomik
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0 2008, STI 2.0 2005
Powitanie
Witam,
jestem z Gdyni, nie miałem czasu sie przywitać bo jestem zajęty kupnem kolejnego subaru :)
Moja przygoda z Subaru:
1 - STI 2.0, my 04 - sprzedany,
2 - Forester 2,5 my07 - sprzedany,
3 - Forester 2.0 my08 - do teraz / do sprzedania,
4 - STI 2.0, my 05 - do teraz
5 - Forester 2.0 my 13 - wkrótce
6 - :)
Pozdrawiam Wszystkich!
jestem z Gdyni, nie miałem czasu sie przywitać bo jestem zajęty kupnem kolejnego subaru :)
Moja przygoda z Subaru:
1 - STI 2.0, my 04 - sprzedany,
2 - Forester 2,5 my07 - sprzedany,
3 - Forester 2.0 my08 - do teraz / do sprzedania,
4 - STI 2.0, my 05 - do teraz
5 - Forester 2.0 my 13 - wkrótce
6 - :)
Pozdrawiam Wszystkich!
Witam serdecznie.
"Czytaczem" Forum jestem już dość dawno (kiedyś naiwnie sądziłem , że STI to rozsądny i bardzo racjonalny wybór czego potwierdzenia szukałem w tym Forum
) teraz jednak przyszedł czas na "coming out" gdyż noszę się z zamiarem kupienia forka, co wiązać się będzie z zadawaniem duuuuuużej ilości pytań...a to nieładnie tak bez przywitania
Zatem dobry wieczór i do przeczytania.
wieniek
"Czytaczem" Forum jestem już dość dawno (kiedyś naiwnie sądziłem , że STI to rozsądny i bardzo racjonalny wybór czego potwierdzenia szukałem w tym Forum

Zatem dobry wieczór i do przeczytania.
wieniek
witam wszystkich
subaryny niestety nie mam, póki co latam trochę większymi 4x4, patrol&jeep...
A że czasami chciałoby się polatać nieco szybcieje a nowsze audi, bmw itd jakoś mi nie podchodzą więc trafiłem tu...
Pozdrawiam
subaryny niestety nie mam, póki co latam trochę większymi 4x4, patrol&jeep...
A że czasami chciałoby się polatać nieco szybcieje a nowsze audi, bmw itd jakoś mi nie podchodzą więc trafiłem tu...
Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru Imprezy 1.6 z 2003r.
Mam nadzieje że forum pomoże mi w ewentualnych problemach i dzięki temu będę mógł cieszyć się Imprezką
Pozdrawiam
Jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru Imprezy 1.6 z 2003r.
Mam nadzieje że forum pomoże mi w ewentualnych problemach i dzięki temu będę mógł cieszyć się Imprezką
Pozdrawiam
-
Majkiel1981
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy Outback US-space
Serwus wszystkim. Tydzień temu zostałem posiadaczem Subaru Legacy Outback z 1996 roku. Auto leciwe ale gruntownie sprawdzone przed zakupem i na chwilę obecną spisuje się bardzo dobrze. Wybór auta w tym wieku spowodowany był zarówno kwestią finansową jak i zamiłowaniem do samochodów trochę już przez wielu zafascynowanych nowoczesnością zapomnianych. Pozdrawiam serdecznie.
- MichallD
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07
Wreszcie się ujawniłeśdjtytus pisze:Witam wszystkich z Ostołęki. Grzegorz, szczęśliwy posiadacz subaru

- jack7606
- 0 gwiazdek
- Auto: zielony leśnik 09 & gt super racing 99
Witam wszystkich,na forum zaglądam często z subaru mam do czynienia od kilkunastu lat,postanowiłem się zebrać i zarejestrować.
Obecnie śmigam imprezką hawk ssak ale poluje na wrx-a
pozdrawiam Wszystkich
jacek
Obecnie śmigam imprezką hawk ssak ale poluje na wrx-a
pozdrawiam Wszystkich
jacek
- Aleksander8
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester
Witam szacowne grono ! Dzisiaj spełniłem swoje dlugoletnie marzenie - zaliczkowałem Subaru Imprezę z 2007r. która dopiero za tydzień zadomowi się w moim pustym od garażu. Na początek kompromis....auto dla żony w 160 konnej wersji N/A z automatyczną przekładnią :( ale od czegoś trzeba zacząć ;)
Witam wszystkich serdecznie. Mam subaru i fajnie należeć do grupy subaroholików.
Moje dziecko to forek 2,0 X 0,3.
Pochodzę ze śląska.
Moje dziecko to forek 2,0 X 0,3.
Pochodzę ze śląska.
- Petroholic
- 1 gwiazdka
- Auto: chwilowo brak
Witam...
Radek, elektromechanik z Lublina...
W planach zakup subarynki jako codziennego dupowozu :D
Mam nadzieje, ze forum pomoze w kilku kwestiach oraz moja pomoc moze tez okaze sie przydatna w innych... :D
Pozdrawiam subaromaniakow...
Radek, elektromechanik z Lublina...
W planach zakup subarynki jako codziennego dupowozu :D
Mam nadzieje, ze forum pomoze w kilku kwestiach oraz moja pomoc moze tez okaze sie przydatna w innych... :D
Pozdrawiam subaromaniakow...