Proszę o ocenę samochodu.

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
agakam
0 gwiazdek
Auto: nie mam
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Proszę o ocenę samochodu.

Post 10 lis 2013, o 20:34

Cześć ;-)
Zamierzam kupić swój pierwszy własny samochód, popytałam tu i tam i większość znajomych poelca subaru, poczytałam torchę i doszłam do wniosku, że to dobry wybór. Zastanawiam sie nad tym: http://moto.gratka.pl/tresc/subaru-fore ... 57721.html. Czytam to forum i jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy i miłości do tych samochodów i dlatego bardzo proszę o Waszą opinię czy dobrze wybrałam. Będę wdzięczna za rady.

gretcar
0 gwiazdek
Auto: Legacy
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Proszę o ocenę samochodu.

Post 11 lis 2013, o 00:14

Hej!
Ze zdjęć wiele nie widać, nie podoba mi się spasowanie maski z prawej strony i spryskiwacz leflektora jakiś taki krzywy, instalacja gazowa BRC jest to dobra instalacja ale droga w naprawach i mało warsztatów ją naprawia będzie problem z serwisem.
Poza tym 2,5 turbo zalecałbym ostrożność przy oględzinach, najlepiej poprosić kogoś z forum kto blisko mieszka żeby podjechał na wstępne oględziny jak potwierdzi dobry stan wtedy można się zainteresować.
Wersja faktycznie bogata i kolor jedyny słuszny :-).
Można zadzwonić i podpytać czy sprzedający zgodzi się na wizytę w warsztacie w celu oględzin i weryfikacji stanu auta, warto podpytać o historię pojazdu i dokumentację.
Można by się zorientować czy gdzieś w pobliżu jest warsztat zajmujący się subaru i tam zweryfikować stan auta.

ODPOWIEDZ