No i słusznie - Twój stan świadomości nie zmieniał się na tyle, żeby Cię powitaćradekk pisze: EŻ przed wczoraj ja w ogóle nie spałem i też mnie nikt nie powitał

No i słusznie - Twój stan świadomości nie zmieniał się na tyle, żeby Cię powitaćradekk pisze: EŻ przed wczoraj ja w ogóle nie spałem i też mnie nikt nie powitał
Idź na to swoje forum o tramwajachSo What! pisze: No i słusznie - Twój stan świadomości nie zmieniał się na tyle, żeby Cię powitać![]()
Ciesz się, że Cię żegnać nie trzeba było...radekk pisze: w ogóle nie spałem i też mnie nikt nie powitał
esilon pisze: Dido, witaj, a co tak wczesnie przy kompie ?
Jak widać wszystkie pociechy to ranne ptaszkiliwit pisze: Cześć Dido, ja też nie śpię już jakiś czas. Miłego dnia Ci życzę!
Mnie już żegnano parokrotnie i jakoś ciągle się pojawiam, chyba ciężko się mnie pozbyć, albo jestem wredny i dlatego nie odchodzęWiS pisze: Ciesz się, że Cię żegnać nie trzeba było...![]()
Yyy... ten tego.Dido pisze:Życzę, by ten dzień miło się skończyłkwiatami w wazonie i nie tylko
Pewnie "kwiatami w wazonie i wyniesionymi śmieciami"vibowit pisze:Yyy... ten tego.Dido pisze:Życzę, by ten dzień miło się skończyłkwiatami w wazonie i nie tylko
W razie czego, mnie tu nie ma.
Przez Twoje felgi i klimę nie odzywa się do mnie.Piter 35 pisze:Vibowit z LIvitką muszą miec sttrasznie duży dom bo coś nie mogą się spotkać
vibowit pisze:
Przez Twoje felgi i klimę nie odzywa się do mnie.
vibowit pisze: W dziwnym kierunku zmierza ten wątek.
Po pijaku? Masz duże litery?FUX pisze: Wino wyszło. Idę książkę poczytać.....
To gdzie jeszcze te kwiaty maja byc?Dido pisze:Życzę, by ten dzień miło się skończyłkwiatami w wazonie i nie tylko
gruby pisze: To gdzie jeszcze te kwiaty maja byc?
Lepiej do Złotych Tarasów, a jeszcze lepiej do Arkadii. W Łodzi obskakuje w tej roli Manufaktura, a w Poznaniu Stary Browar.EterycznyŻołądź pisze: jak chciałoby się trochę, bezkarnie, odpocząć od dziewczyny to wystarczy wywieźć ją na łąkę
Na wczesniejszym etapie, owszem. Pod warunkiem, że się nie wdepnie w...liwit pisze: Pobiegaj z nią boso po rosie EŻ, jest Twoja
Kiedyś był taki odcinek Czterdziestolatka jak inż. Karwowski biegał na bosaka po rosie z taką jednąliwit pisze:Pobiegaj z nią boso po rosie EŻ, jest Twoja
Czyli co? EŻ jeszcze za młody na takie figle?Konto usunięte pisze:Kiedyś był taki odcinek Czterdziestolatka jak inż. Karwowski biegał na bosaka po rosie z taką jednąliwit pisze:Pobiegaj z nią boso po rosie EŻ, jest Twoja