Filmoteka
Re: Filmoteka
Gymkhana po raz 6'sty.... Emocje już nie te, co kiedyś, ale poziom realizacji jak zawsze wysoki:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=WUO-lPubXeI
Link: http://www.youtube.com/watch?v=WUO-lPubXeI
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
ech… ciągle jednak to samo
Bardzo mało świeżości, choć balony bokiem na hopce całkiem ok, bączki w zakręcie też… Ale zdecydowanie brakuje polotu..
A co do filmów, to byłem dzisiaj na Rush.. Miażdży cyce
Pozycja obowiązkowa dla każdego fana motorsportu! Genialne, epickie zdjęcia i bardzo sprawnie przedstawiona historia. Do kina marsz! 

A co do filmów, to byłem dzisiaj na Rush.. Miażdży cyce

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: byłem dzisiaj na Rush
Bylem w Niedziele. Jak dla mnie moze 4 w 6-cio stopniowej skali. Nie powalil mnie na kolana...
Life is a Joke !
pewnie jak by był o rajdach, to by było 6/6 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: ech… ciągle jednak to samo Bardzo mało świeżości, choć balony bokiem na hopce całkiem ok, bączki w zakręcie też… Ale zdecydowanie brakuje polotu..
to już się chyba koncepcja skończyła, zresztą na ile sposobów można pokazać samochód jadący bokiem... Choć z drugiej strony może ten brak polotu, to kwestia tego, że już tak otrzaskani jesteśmy z tego typu produkcjami, że nas nie zaskakują

wysoko była postawiona poprzeczka, to musi za każdym razem podnosić poziom, a nie robić tak samo, tylko inaczej
jak by to było nakręcone i zmontowane jak w Rushu, to kto wie 

niestety mam wrażenie ,że jest tak samo jak z programami "Top Gear`a" też trochę się przejadły niektóre gagi i przewidywalność jest już trochę nużąca ot fajne ale trzeba iść do przodu 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Byłem dzisiaj. Moje odczucia - REWELACJA!eMTi pisze:A co do filmów, to byłem dzisiaj na Rush.. Miażdży cyce![]()
Pozycja obowiązkowa dla każdego fana motorsportu! Genialne, epickie zdjęcia i bardzo sprawnie przedstawiona historia. Do kina marsz!

Piątka, czyli San Francisco pokazała, że jednak można. Teraz szuter lub zima i byłoby OK. Ale fakt - to wydanie nie rzuca na kolana jak 3 i 5.Barthol pisze:eMTi pisze: ech… ciągle jednak to samo Bardzo mało świeżości, choć balony bokiem na hopce całkiem ok, bączki w zakręcie też… Ale zdecydowanie brakuje polotu..
to już się chyba koncepcja skończyła, zresztą na ile sposobów można pokazać samochód jadący bokiem...
Link: https://www.youtube.com/watch?v=UKm-wcxkl5U
piękna fura u używana zgodnie z przeznaczeniem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, życie na bogato....
szacun, że tak rzadką, drogą i wydetailowaną furą koleś się nie piórka, tylko daje do pieca 

eMTi, zobacz ich inne filmiki, to zacznie Ci oko latać
(się tiku nerwowego nabawisz) 

Szpera mu dobrze spinaBarthol pisze:Gymkhana po raz 6'sty.... Emocje już nie te, co kiedyś, ale poziom realizacji jak zawsze wysoki:

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
TERZO pisze: 2.54 mgła i słychać strzały
ciekawe co z tym biało-niebieskim F40 wymyślą.... może będą pole nim orać

ano ano!
głos pilota zdradza wszystkie jego myśli i wiarę z jaką podchodzi do drivera
Link: http://www.youtube.com/watch?v=rHLotUOv ... e=youtu.be

Link: http://www.youtube.com/watch?v=rHLotUOv ... e=youtu.be

angielska wersja pilota samira 

tylko ,że tu kierowca nie daje powodów do narzekań
(oprócz niezłego ognia jakim idzie
)

z jednej strony fajnie, że mają do wynajmowania (?) fury, o które nie trzeba się za bardzo martwić, z drugiej smutno i przykro się patrzy na to, w jakim są stanie…