Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
iskier pożycza RA za 500pln o ile pamiętam 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jeszcze nie wiem. Idę właśnie wyciągać zwrotnice, bo łożyska z tyłu mają stan agonalny,
a mechanik dzisiaj mnie zrobił w ch... i auta nawet nie dotknął.
Także biorę się sam.
Okaże się jutro wieczorem, bo od razu jeszcze chcę dyfer podienić z pólosiami, a czasu mało.
Ale jak poskładam i będzie wszystko ok, to plan jest jechać i testować.
a mechanik dzisiaj mnie zrobił w ch... i auta nawet nie dotknął.
Także biorę się sam.
Okaże się jutro wieczorem, bo od razu jeszcze chcę dyfer podienić z pólosiami, a czasu mało.
Ale jak poskładam i będzie wszystko ok, to plan jest jechać i testować.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Po piątku wstaniesz na WLTA? Ambitny planbooSTi pisze:Pożyczy ktoś subaraka na wlta?

z tego co pamiętam, to miałeś to na wiosnę zakładaćryjeks pisze: od razu jeszcze chcę dyfer podienić z pólosiami, a czasu mało

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A masz prasę do łożysk? Podobno bez prasy, to marne szanse wymienić. Tak Ci zapobiegawczo piszę, żebyś może niepotrzebnie nie rozgrzebał auta.ryjeks pisze: Także biorę się sam.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
zwłaszcza że w niedziele ma być pierwszy w Ludwikowicach!!!pawlaswrc pisze:A masz prasę do łożysk? Podobno bez prasy, to marne szanse wymienić. Tak Ci zapobiegawczo piszę, żebyś może niepotrzebnie nie rozgrzebał auta.ryjeks pisze: Także biorę się sam.

a nie,przecież z-team też jedzie!!

no to drugi będzie!!

Bylem, czego efektem pozostała lista zakupów, którą wlasnie dopiero co zakonczylem realizowac(m.in. 5MT). Teraz potrzebuje jeszcze powymieniac to co kupilem. Dodatkowo - jak chce sie troche poszarżować to i na Rakietową trzeba przywozic osobne kólka - ostatnio wracalem na takich kwadratowych ze balem sie czy do domu dojade ...ryjeks pisze:hati, na WLTA na rakietrową przyjedź na początek albo czekaj na śnieg.
Pewnie sie spotkamy niebawem, to musze Ciebie ponaciągać na opowiesci o krotkiej skrzynce.
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
hati, spokojnie bez napinki na WLTA, a tak spadnie śnieg, zrobimy ognicho, polatamy i jak zrobisz w jedną noc 300km po goorkach, to rakietowa będzie pikuś 

pawlaswrc pisze: A masz prasę do łożysk? Podobno bez prasy, to marne szanse wymienić. Tak Ci zapobiegawczo piszę, żebyś może niepotrzebnie nie rozgrzebał auta.
Czujnyś

Zwrotnice wytargane.
Jutro chcę je dać do warsztatu gdzie właśnie mają prasę.
Także jutrzeszy dzień pokaże, dyfer też chcę podmienić jutro... no zobaczymy

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Wyszła ta robota z łożyskami nieplanowana, a jak już półosie odkręcone, to do dyfra jeden krokbrahu pisze:z tego co pamiętam, to miałeś to na wiosnę zakładaćryjeks pisze: od razu jeszcze chcę dyfer podienić z pólosiami, a czasu mało![]()

tak czytam i czytam i mi wychodzi, że pawlaswrc powinien Tobie Błękitną na przekładkę dać
Masz prędkość serwisu rajdowego 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
taa pitu pituryjeks pisze: Wyszła ta robota z łożyskami nieplanowana, a jak już półosie odkręcone, to do dyfra jeden krok

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Ja już dawno temu zaznaczyłem i pytałem kto mu to składał/przekładał w takim tempie. Nie dostałem wtedy odpowiedzi, ale teraz już chyba wiem, ryjeks jest tajemniczym wszystkomającym i wszystkoumiejącym grzebieluchem!!!!!!!!!eMTi pisze:tak czytam i czytam i mi wychodzi, że pawlaswrc powinien Tobie Błękitną na przekładkę daćMasz prędkość serwisu rajdowego
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

ryjeks jest tajemniczy jak bigos w warsie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Kryształ przeca Ludwikowice to 2 próba z Walimskiego Lata więc wydaje mi się że dobra zwykła opona powinna zrobic robotę.
No to jutro testy
Poskładałem do kupy, mam nadzieję, że dobrze
Byłem tylko kawałek się przejechać, czy wszystko dobrze poskręcane i zapowiada się obiecująco

Poskładałem do kupy, mam nadzieję, że dobrze

Byłem tylko kawałek się przejechać, czy wszystko dobrze poskręcane i zapowiada się obiecująco

Ktoś w ogóle będzie ?
Żebym sam tam nie stał jak kołek ?
Żebym sam tam nie stał jak kołek ?
ryjeks, chyba z jonesem wpadniemy na chwilkę zobaczyć i pokibicować 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, słuszna koncepcja! 

No to i ja sie wyrusze. O ktorej to w niedziele?
booSTi pisze:Pożyczy ktoś subaraka na wlta?
Przypadkiem wyniuchałem gdzie przetrzymujesz bestię :D Wszystko przez gumki oczywiscie...