[K] Legacy 2003 - 2004 2.0 137 KM SOHC - Kombi
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Legacy 2003 - 2004 2.0 137 KM SOHC - Kombi
Witam,
kupię zadbany egzemplarz jak w temacie.
ideałem byłby egzemplarz z wyeliminowanymi bolączkami modelu.
kupię zadbany egzemplarz jak w temacie.
ideałem byłby egzemplarz z wyeliminowanymi bolączkami modelu.
Re: [K] Legacy 2003 - 2004 2.0 137 KM SOHC - Kombi
Dwumas zmieniony na jednomas ;)
Pewnie w egzemplarzu powyzej 150 k do zrobienia jest wiskoza, wiec fajnie by było jakby to bylo robione niedawno. No ale cóż każdą ofertę rozważę :)
Nie wiem czy silnik po lifcie ma te same, gdyż tego nie ogarniałem z uwagi na DOHC - problematyczne serwisowanie inst. LPG.
Co prawda na chwilę obecną LPG nie będę zakładał, ale chcę zostawić sobie taką opcję na wypadek jakbym w przyszłości potrzebował więcej robić km.
Pewnie w egzemplarzu powyzej 150 k do zrobienia jest wiskoza, wiec fajnie by było jakby to bylo robione niedawno. No ale cóż każdą ofertę rozważę :)
Nie wiem czy silnik po lifcie ma te same, gdyż tego nie ogarniałem z uwagi na DOHC - problematyczne serwisowanie inst. LPG.
Co prawda na chwilę obecną LPG nie będę zakładał, ale chcę zostawić sobie taką opcję na wypadek jakbym w przyszłości potrzebował więcej robić km.
rozszerzam obszar poszukiwań do 2006 r. - budżet nieco większy
- kruque
- 2 gwiazdki
- Auto: ex obk 2.5i BP9, forek 2.0i SJ5
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
na kropce wisi dokładnie taki:
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... zenie-sip/
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... zenie-sip/
Ten na kropce to mój. Dziś dokleiłem świeżo zrobione foty.
Jeśli chodzi o mechanikę, to wszystko jest zrobione z wyprzedzeniem i na oryginałach. Najważniejsze rzeczy to dyfer, sprzęgło i rozrząd z pompą wody.
Zapraszam ;)
Jeśli chodzi o mechanikę, to wszystko jest zrobione z wyprzedzeniem i na oryginałach. Najważniejsze rzeczy to dyfer, sprzęgło i rozrząd z pompą wody.
Zapraszam ;)
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Kupiłeś? Gratulacje!
Z tego co widziałem w ogłoszeniu, naprawdę warty zainteresowania. Będziesz Pan zadowolony :)
Z tego co widziałem w ogłoszeniu, naprawdę warty zainteresowania. Będziesz Pan zadowolony :)
Dokładnie
jak ogarnę kilka estetycznych drobnostek co akurat moje oko razi to się ładnie zaprezentuje w odpowiednim dziale

jak ogarnę kilka estetycznych drobnostek co akurat moje oko razi to się ładnie zaprezentuje w odpowiednim dziale

tak jak wyżej pisałem, temat zamknięty happy endem
Mam nadzieję, że będziesz zadowolony i że Legaś będzie się dobrze spisywał.
Autentycznie żal się było rozstawać, aż musiałem zapalić
Wiem, że to brzmi jak "Niemiec płakał jak sprzedawał", ale szczerze - nie powiem, żebym się tak naprawdę cieszył, bo po inspekcji wirtualnej lub bezpośredniej kilku OBKów widzę już, że zanosi się na parę miesięcy szukania zdrowej mechanicznie sztuki...
Powodzenia i bezproblemowej jazdy! W razie czego, w Mysiadle znają samochód na wylot i na pewno będą zawsze gotowi do pomocy :)
Autentycznie żal się było rozstawać, aż musiałem zapalić

Powodzenia i bezproblemowej jazdy! W razie czego, w Mysiadle znają samochód na wylot i na pewno będą zawsze gotowi do pomocy :)