Co wozimy w bagażniku? :)
-
grape.crash
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Co wozimy w bagażniku? :)
Możesz też mieć zasięg (Centrum W-wy), ale nie wiesz gdzie masz ściągnąć ten "assistans" (sytuacja dotyczy czasu, gdy zakopałem Mondeo w kombi nad Wisłą. Widziałem z brzegu Most Siekierkowski i "Grubą Kaśkę", ale jak tam dojechałem to już nie (była 23 w nocy).Godlik pisze:Zwłaszcza jak utkniesz w nocy na jakimś zadupiu bez zasięgu i/lub rozładuje Ci się telefon
-
grape.crash
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Odkąd amatorzy cudzej własności pozbawili mnie całej zawartości bagażnika, od tego czasu wszystko wożę poupychane w różnych zakamarkach, a sam bagażnik mam pusty.
Ogólnie w samochodzie mam niezbędne minimum, nawet zastanawiałem się nad zwijaniem dywaników na noc
Ogólnie w samochodzie mam niezbędne minimum, nawet zastanawiałem się nad zwijaniem dywaników na noc

Łódź to musi być straszne miasto.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Kto mieszka w Lodzi sam sobie szkodzi.
Dobrze, ze w Warszawie nie kradna ;)
Dobrze, ze w Warszawie nie kradna ;)
Straszne, ale właściwie jedyne w Polsce, do którego rozważyłbym przeprowadzkę, gdybym musiał.Arno pisze:Łódź to musi być straszne miasto.

U mnie, prócz standardowego wyposażenia: gaśnica, trójkąt, oleum jest jeszcze saperka.

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
U mnie to co woził Gregski-czyli zestaw pompka,pianka do koła.trójkąt,apteczka, linka.Dołożyłem kable rozruchowe,różne klucze, śrubokręty,2 latarki,2 paczki prezerwatyw,koszyk na zakupy,nóż,bandaże robione dla Bundeswery ! Wywaliłem koło zapasowe bo się walało po kufrze jako że jest LPG.
Pamietajmy o Wołyniu.
Stefanek, jnie pamietam co tam w obku bylo ale akis czas temu chcialem dopompowac tania pompka elektryczna kolo w busie - to jest porazka. Kupilem zestaw vw dawany fabrycznie i taki polecam - inny swiat.stefanekmac pisze:U mnie to co woził Gregski-czyli zestaw pompka,pianka do koła.trójkąt,apteczka, linka.Dołożyłem kable rozruchowe,różne klucze, śrubokręty,2 latarki,2 paczki prezerwatyw,koszyk na zakupy,nóż,bandaże robione dla Bundeswery ! Wywaliłem koło zapasowe bo się walało po kufrze jako że jest LPG.
Bagaznik:
-linka holownicza z tasmy
-wulkanizator w spray'u
-mocna, waska lopata ( zima ) - bo kiedys kilka nocnych godzin, w lesie , golymi rekami skrobalem lod pod autem
-kogut ostrzegawczy pomaranczowy
-olej
-gasnica ( zapasowa )
-trytytki
-grube rekawiczki
- ( dojdzie jeszcze rug-zug na pojezdzawki
)
Oprocz tego mam apteczke i gazety ( na rozpalke
) na tylnej polce. Gasnice i buty zimowe za siedzeniem kierowcy ( siegam reka bez wychodzenia ). Noz mysliwski i gaz pieprzowy w drzwiach ( na zwierzyne
) Mega ostry noz dla nurkow, zapas zarowek i bezpiecznikow, latarka w schowku.
Flary to dobry pomysl, trzeba bedzie zanabyc.
-linka holownicza z tasmy
-wulkanizator w spray'u
-mocna, waska lopata ( zima ) - bo kiedys kilka nocnych godzin, w lesie , golymi rekami skrobalem lod pod autem

-kogut ostrzegawczy pomaranczowy
-olej
-gasnica ( zapasowa )
-trytytki

-grube rekawiczki
- ( dojdzie jeszcze rug-zug na pojezdzawki

Oprocz tego mam apteczke i gazety ( na rozpalke

Flary to dobry pomysl, trzeba bedzie zanabyc.
Life is a Joke !
gregski pisze: Stefanek, jnie pamietam co tam w obku bylo ale akis czas temu chcialem dopompowac tania pompka elektryczna kolo w busie - to jest porazka.
miales okazje podziwiac nature... trwa to wieki... Lepiej juz chyba reczna dymac :)
co prawda to prawda - wozilem kilka lat antene na dachu i zostawialem samochod w roznych czesciach Wawy i nikt nie wyciagnal po nia lap... zona pojechala na grzyby poza wawe i ktos laskawie zajumal antene z dachu... Co za narod!gregski pisze: Dobrze, ze w Warszawie nie kradna ;)
Pzw,
MCC
Po piątkowym korku-monstre wrzucam do auta dwie paczki nimm2 i butelkę z wodą do picia.
Farewell, all joys! O Death, come close mine eyes!
More Geese than Swans now live, more Fools than Wise.
More Geese than Swans now live, more Fools than Wise.