booSTi pisze:Czarnuchowi chyba się spodobało w MTSie i zamierza tam spędzić zimę![]()

booSTi pisze:Czarnuchowi chyba się spodobało w MTSie i zamierza tam spędzić zimę![]()
brahu pisze:No właśnie walają się u brata w garażu jakieś 16 wypiaskowane, chyba na złom miały iść
No. Odwiedzajcie go czasem, bo ja mam za dalekowojtas. pisze: booSTi napisał(a):
Czarnuchowi chyba się spodobało w MTSie i zamierza tam spędzić zimę
co TY gadasz ???
No własnie czytałem żę Exedy robi robotę i pewnie kiedys założe taki zestaw,a pytam dlatego ze po zdjęciu skrzyni okazało się że mam właśnie spieka od R.eMTi pisze:wojtas., to jest bez sensu totalnie, ponieważ zwykłe sprzęgo Exedy do STi, które idzie na pierwszy montaż, wraz z N-grupowym dociskiem wytrzymuje spokojnie okolice 400KMWychodzi taniej i prościej.
drogo, ja ostatnio dawałem 1350 ;)ryjeks pisze: cena za nowe przystępna w sumie
"Trójka" przy szybkiej zmianie czy to w górę czy w dół czasami wchodziłe ze zgrzytem,więc żeby nie czekać aż udeży boleśnie po kieszeni zdjeliśmy teraz i czekam na diagnozę!ryjeks pisze:wojtas., cena za nowe przystępna w sumie: http://allegro.pl/sprzeglo-exedy-oem-su ... 86063.html
Używki 500 zł.
A co się dokładnie u CIebie działo/dzieje, że skrzynia poszła w dół ?
pawlaswrc pisze: Ja i Colin już jesteśmy gotowi.
Być może,jestem za szybki na spieka!!ryjeks pisze:wojtas., spiek nie chciał współpracować z 3 biegiem
Z tym atakowaniem, to wiesz jak jest - mnie wiecznie Wasze terminy nie pasują, no i jeszcze CB nie mam, ale "Zimę w mieście" czas zacząć. Choć może wreszcie w tym roku uda się wpaść w górki. Poza tym Błękitna jeszcze nie gotowa, no i nią raczej bym się nie odważyłeMTi pisze: pawlaswrc, szacun, że chcesz Colinem przyatakować w paszczę potwora![]()
wojtas. pisze: Być może,jestem za szybki na spieka!!
a do czego je se założysz pytam się?booSTi pisze: Jeszcze nie zmonsterniały?
ha! czyli nie będę musiał sam opisywać latarni pod tescopawlaswrc pisze: ale "Zimę w mieście" czas zacząć
bo jak Ty już wrzucasz 3, to Twoja skrzynia myśli, że jest jeszcze na "jedynce"wojtas. pisze: Być może,jestem za szybki na spieka!!
phiii, też mi coś, latarnie. Moja zeszłoroczna zdobycz, to Rondo Powstańców. Ślady na aucie do dziśbrahu pisze: latarni pod tesco
to fakt... OT po bandziepawlaswrc pisze: Chyba powoli bezcześcimy święty wątek, więc trzeba się zacząć gryźć w jęzory/paluchy
grubopawlaswrc pisze: Moja zeszłoroczna zdobycz, to Rondo Powstańców.
U nas tym bardziej, ale utęsknione pierwsze białe płateczki już widziałemwojtas. pisze:a wracając do tematu to - NIE MA WARUNKÓW