Placyk do pojeżdżenia na sobotę w Wawie
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Placyk do pojeżdżenia na sobotę w Wawie
Jak w temacie ! Ludziska potrzebuję jakiś Placyk do pojeżdżenia na sobotę w Wawie. Bemowo jest w remoncie, na Babicach ktoś tam wynajmuje. Generalnie klapa. A potrzeba na jakieś 3-5 godzin kawałek równego placu, niewiem stare lotnisko, jakiś poligon (równy:)) zajezdnia ? Fabryka ? Zna ktoś jakieś miejsce ? Może na własnej firmie ? :) Odwdzięczę się :)
Po sobocie temat można wyrzucić :):
Po sobocie temat można wyrzucić :):
Re: Placyk do pojeżdżenia na sobotę w Wawie
ew źwirownia
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
Na forum w zasadzie powinno się pisać językiem, który świadczy o podstawowej znajomości gramatyki.
Nie o każdy miejscu można powiedzieć NA.
Nie mówi się NA WILANOWIE, mówiąc o dzielnicy, choć stara forma Panie na Wilanowie jest poprawna.
Ale mówi się na Moktowie, ale za to w Śródmieściu. Na Żoliborzy i na Pradze, na Sadybie, ale w Piasecznie, w Łomiankach. Nie na Łomiankach.
Tak samo jak się nie mówi na biurze, na sali, na stołówce, na firmie, na magazynie...
A z placykiem na Warszawie jest do fatalnie. Jest ( lub był) jakiś tor w Czosnowie. To za na Łomiankami.
Nie mówi się NA WILANOWIE, mówiąc o dzielnicy, choć stara forma Panie na Wilanowie jest poprawna.
Ale mówi się na Moktowie, ale za to w Śródmieściu. Na Żoliborzy i na Pradze, na Sadybie, ale w Piasecznie, w Łomiankach. Nie na Łomiankach.
Tak samo jak się nie mówi na biurze, na sali, na stołówce, na firmie, na magazynie...
A z placykiem na Warszawie jest do fatalnie. Jest ( lub był) jakiś tor w Czosnowie. To za na Łomiankami.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Miałem jechać na myjnię, ale deszcz ma padać, więc chyba zrezygnuję 

- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
Niewiem o co Ci kolego chodzi, ale o 22:30 to bardzie potrzebowałem porady gdzie można pojeździć, niż wykładów o tym czy na, nad czy pod. A jeżeli już się czepiamy to Warszawę widuję raz do roku, ale jeżeli o to chodzi to jest Mokotów nie Moktów.Arno pisze:Na forum w zasadzie powinno się pisać językiem, który świadczy o podstawowej znajomości gramatyki.
A jeżeli nie potrafimy pomóc ewentualnie odpowiedzieć na pytanie, to po prostu nie zabierajmy głosu tak ?
Na czy pod Nie widzę w poście informacji, że szukam coś na Wawie a w Wawie. A że napisane na firmie, bo szukałem na firmie na terenie firmy, ale jak widać to trzeba wszystko jak krowie na granicy wyłożyć. W szkole też kolego chodziłeś pewnie w stołówkę chociaż wszyscy z klasy szli na stołówkę :)
Pozdrawiam. Dzięki za informacje wszystkie. Jednak coś się dało ogarnąć, chociaż Warszawa pod tym względem fatalna.
otoż na w tym forum zazwyczaj nieMroowa pisze: A jeżeli nie potrafimy pomóc ewentualnie odpowiedzieć na pytanie, to po prostu nie zabierajmy głosu tak ?

-
grape.crash
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo
Na Ordona są tereny starych magazynów. Spore place z oświetleniem...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
I dziurami... wybierz się lepiej na jakieś szkolenie. W okolicy a Warszawy masz Ułęż, Nowe Miasto nad Pilicą, Tor Jastrząb koło Radomia oraz tor w Miedzianej Górze koło Kielc.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Na Ordona są takie nierówności i braki w nawierzchni że można co najwyżej terenówkami pojeździćgrape.crash pisze:Na Ordona są tereny starych magazynów. Spore place z oświetleniem...

... o szkoleniu też myślę. Słyszałem, że w Wwie kilka firm szkoli - możecie coś polecić. Swoją drogą przydał by się jakiś tor bliżej - cholernie mało czasu mam i dalekie wycieczki mi nie pasują.Chloru pisze:I dziurami... wybierz się lepiej na jakieś szkolenie. W okolicy a Warszawy masz Ułęż, Nowe Miasto nad Pilicą, Tor Jastrząb koło Radomia oraz tor w Miedzianej Górze koło Kielc.
temat tez juz walkowalem - ogladalem google mapsy i nic... Kiedys w okolicach Krakowiakow/Dzialkowej bylo kawalek kostki - ale z kilkoma niespodziankami i niezbyt duze...
Dzisiaj to chyba najlepsze parkingi w Jankach i Markach... Ale ryzykowne. http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 39#p386839
Tor posiada pod Wawa - kierunek Zegrze - ABJ, ale jakies chore pieniadze chca za wynajem...
Tym niemniej bede szukal i jak cos wylookam dam znac :)
Pzw,
MCC
Dzisiaj to chyba najlepsze parkingi w Jankach i Markach... Ale ryzykowne. http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 39#p386839
Tor posiada pod Wawa - kierunek Zegrze - ABJ, ale jakies chore pieniadze chca za wynajem...
Tym niemniej bede szukal i jak cos wylookam dam znac :)
Pzw,
MCC
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Za Auchan przy Górczewskiej jest taki dziwny niby parking dla dostawczych. Teren w miarę równy, wysypany grubym żwirem, może nawet trochę za grubym na zwykłe opony. Nie wiem czyje to bo nie ma tam nawet żadnej budki ciecia. Po prostu otwarte od rana do wieczora, czasem coś tam parkuje ale przeważnie pusto. Wjechałem tam kiedyś na chwilę żeby zarzucić dupskiem ale tak, jak pisałem, trochę się obawiałem o opony. Jak śnieg przykryje żwir to będzie OK tyle że ryzyk fizyk czy ktoś przyjedzie się przyczepić 

Kiedyś jeździło się na parkingi supermarketów po zamknięciu 50 zł dawało się stróżowi i na legalu :) Można w kilka osób się zgadać i pojechać gdzieś :)
freediver pisze: Za Auchan przy Górczewskiej jest taki dziwny niby parking dla dostawczych. Teren w miarę równy, wysypany grubym żwirem, może nawet trochę za grubym na zwykłe opony. Nie wiem czyje to bo nie ma tam nawet żadnej budki ciecia. Po prostu otwarte od rana do wieczora, czasem coś tam parkuje ale przeważnie pusto. Wjechałem tam kiedyś na chwilę żeby zarzucić dupskiem ale tak, jak pisałem, trochę się obawiałem o opony. Jak śnieg przykryje żwir to będzie OK tyle że ryzyk fizyk czy ktoś przyjedzie się przyczepić
takich placykow staram sie unikac - chyba, ze snieg przykryje, ubijemy, wyslizgamy :)
Szukam czegos wiekszego z ograniczonymi mozliwosciami skoszenia obiektow poza placem po ew. wypadnieciu z placu boju

Jak dobrze kojarze i Marki i Janki odgrodzone nie sa - wiec mozna w nocy wpasc - nie wiem jak monitoring i wspolpraca z misiakami...BartekZ33 pisze:Kiedyś jeździło się na parkingi supermarketów po zamknięciu 50 zł dawało się stróżowi i na legalu :) Można w kilka osób się zgadać i pojechać gdzieś :)
Na pewno musi byc z dala od blokow/domow etc = bo zaraz bedziesz mial nalot polowy jednostek z Wawy...
Pzw,
MCC
Na Jankach nie polecam :) Policja wpada bardzo często :D Wiem bo jeździłem wiele razy tylko, że latanie bokiem więc głośno było. Ochrona jeździ czasami i dzwonią po miśków. Najlepszym rozwiązaniem jest Auchan na Puławskiej przed Piasecznem. Kiedyś banknot tam dawał rade i można było na legalu. A Policja nie może wjechać na teren prywatny bez wezwania właściciela:P
przy ul. Muszkieterów 43 jest taki dobrze przygotowany plac:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=IfDyxpe9VDk
Link: http://www.youtube.com/watch?v=IfDyxpe9VDk
Лукашэнка pisze: przy ul. Muszkieterów 43 jest taki dobrze przygotowany plac:
Za maly do polatania bokami. Do cwiczenia na ich sprzecie jest ok.
Jak bysmy sie w kilku zlozyli moze daloby rade wynegocjowac dobre stawki na ten drugi - jak pamietam to wlasnie tutaj jest - Leśna 5A, 05-119 Józefów (http://goo.gl/Txl0yC). Na street view widac nawet kontener z oddali a na earth widac mniej wiecej jaki rozmiar (na mapach nie ma).
Pzw,
MCC
- niedzwiadz
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester był > GVXL7 jest
Co prawda nie sama W-wa. ale okolice - pas B w Modlinie
https://plus.google.com/u/0/109696847855444841937/posts - szło tam swobodnie polatać, tylko dojazd do samego pasa był gruntówką.
https://plus.google.com/u/0/109696847855444841937/posts - szło tam swobodnie polatać, tylko dojazd do samego pasa był gruntówką.
"Wlewam w swoje oczy kufel piwa i cała Polska wygląda inaczej"
Dzięki za odzew, ale szału nie ma
. Na razie ciężko mi się umówić na kurs a idzie taki sezon, że do poślizgów polewać woda nie będzie trzeba
. Na kursie to pewnie będą straszne nudy za sporą kasę (o tym jak prowadzić AWD w poślizgu pewnie nawet nie wspomną).
A może jakiś "stary wyjadacz" z forum coś zorganizuje. Zapotrzebowanie jak widać po postach w Wa-wie jest.

A może jakiś "stary wyjadacz" z forum coś zorganizuje. Zapotrzebowanie jak widać po postach w Wa-wie jest.