Tradycyjnie, wartościowy wpis.radekk pisze:WiS a ten przy Poznańskiej Polibudzie może być? Jak tak to podam Ci namiary![]()
Faktycznie, trudno to ukryć.Arti pisze:Tradycyjnie, wartościowy wpis.radekk pisze:WiS a ten przy Poznańskiej Polibudzie może być? Jak tak to podam Ci namiary![]()
Nie no, Marcin, teraz takie czasy - że Zumi to i blondynki umieją obsłużyć same, nie potrzebują męskiej rękiKonto usunięte pisze: Voila
A dzięki Ci, dobra Pyro - ten akurat znamy, nawet bardzo dobrzeradekk pisze: ten przy Poznańskiej Polibudzie może być?
Mnie się bardziej podoba to:Dido pisze: Arno napisał(a):Skrecic z Gorjeckiej w Wawelska w prawo.
Arno
WiS napisał(a):to jeszcze poproszę dokładną instrukcję dojazdu (wjazd od Piaseczna i Puławską)
Grójecka jest trochę gdzie indziej![]()
Górą damska spostrzegwczość![]()
Arno pisze: zakrecic o 360 zaczac jechac z powrotem,
Zaparkowac najlepiej na... Sniadeckich. Zupelnie bezpiecznie jest. Zawsze miejsca tyz. A jezeli okna dobrze wylaza, to jeszcze mozna zerknac.WiS pisze:Dokładnie, to ma być - okazuje się - Śniadeckich, Instytut Matematyki PAN.
No co? Na wstecznymGal pisze: Mnie się bardziej podoba to:
Arno napisał(a):
zakrecic o 360 zaczac jechac z powrotem,
W ostateczności - tak, ale strzeżonego to i Pan Bóg strzeże, podobno.gruby pisze: Zaparkowac najlepiej na... Sniadeckich.
mniam, mniam... to się będzie działo na spocie w Zabińcu.WiS pisze: Opis Dido zdobył więcej punktów za przydatność i teraz to jej przysługuje makowiec![]()
Moim skromnym, damskim zdaniem wjazd do tej uliczki jest dość zakamuflowany i niepozorny dla kogoś, kto tam nie był.gruby pisze: Zaparkowac najlepiej na... Sniadeckich.
To prawda ale na pl.Konstytucji też.(często spaceruje straż miejska lub policja).Niebieskiej Yariski nie chcieli nigdy ukraśćgruby pisze: Zupelnie bezpiecznie jest.
Ja chciałam tam kilka razy zaparkować ok.11i nigdy mi się nie udało.Ulica ta jest jednokierunkowa i inne w pobliżu też, więc potem trudno wrócić w to samo miejsce. A z placu są tam dwa kroki.gruby pisze: Zawsze miejsca tyz.
Dido pisze: się będzie działo na spocie w Zabińcu.
To moze lepiej bus do Wloszczowy, pociag do Warszawy i metro na Politechnike?WiS pisze:W ostateczności - tak, ale strzeżonego to i Pan Bóg strzeże, podobno.gruby pisze: Zaparkowac najlepiej na... Sniadeckich.
Yyyy... Eeee...Dido pisze:Moim skromnym, damskim zdaniem wjazd do tej uliczki jest dość zakamuflowany i niepozorny dla kogoś, kto tam nie był.gruby pisze: Zaparkowac najlepiej na... Sniadeckich.
Dwa?Dido pisze:Ja chciałam tam kilka razy zaparkować ok.11i nigdy mi się nie udało.Ulica ta jest jednokierunkowa i inne w pobliżu też, więc potem trudno wrócić w to samo miejsce. A z placu są tam dwa kroki.
Busy to jeżdżąca śmierć, co Ty, młodego wdowca chcesz ze mnie zrobić?gruby pisze: moze lepiej bus do Wloszczowy,
Z Kielc też jeżdżą, jeszcze (o dziwo!) - ale Księżna Małżonka się ostatnio zaraziła ode mnie jakąś dziwną niechęcią do komunikacji zbiorowej...gruby pisze: pociag do Warszawy
Metro to potencjalny cel terrorystówgruby pisze: metro na Politechnike?
A miales takie okazje...WiS pisze:Busy to jeżdżąca śmierć, co Ty, młodego wdowca chcesz ze mnie zrobić?gruby pisze: moze lepiej bus do Wloszczowy,
Podobno te z Kelc jada do Warszawy 10 godzin.WiS pisze:Z Kielc też jeżdżą, jeszcze (o dziwo!)gruby pisze: pociag do Warszawy
I piechota na Sniadeckich?WiS pisze:A skończy się pewnie i tak parkingiem w Złotych Tarasach...![]()
![]()
Gruby, masz żonę?gruby pisze:
WiS napisał(a):A skończy się pewnie i tak parkingiem w Złotych Tarasach...![]()
![]()
I piechota na Sniadeckich?
No ja zrozumialem, ze zacznie w Zlotych Tarasach i zrobi przeglad do Sniadeckich.Konto usunięte pisze:Gruby, masz żonę?gruby pisze: I piechota na Sniadeckich?
Hmm... Nigdy nie bylem...Konto usunięte pisze:Najważniejsze są Złote Tarasy
liwit pisze: Kusisz koleżanko, oj kusisz![]()
I to właśnie się nazywa kobieca solidarność panowieWiS pisze: Potwierdzam w imieniu M., że Dido rzondzi![]()
Po coś w końcu do tej Warszawy się jedzie, nieprawdaż?WiS pisze: A skończy się pewnie i tak parkingiem w Złotych Tarasach...![]()
![]()
![]()
Żałuj... wszystkie mężowskie karty kredytowe można spalićgruby pisze: Konto usunięte napisał(a):Najważniejsze są Złote Tarasy
Hmm... Nigdy nie bylem...
Dlatego nie mam zony!Dido pisze:liwit pisze:Żałuj... wszystkie mężowskie karty kredytowe można spalićgruby pisze: Konto usunięte napisał(a):Najważniejsze są Złote Tarasy
Hmm... Nigdy nie bylem...
![]()
hmm, to po co ja byłemDido pisze: Po coś w końcu do tej Warszawy się jedzie, nieprawdaż?![]()
Yhm... A ja nie jeżdzę Bentleyem, bo strasznie niewygodnie się nim parkuje.gruby pisze:Dlatego nie mam zony!
Nie - Ty nie jeździsz Bentleyem bo masz żonę.vibowit pisze: A ja nie jeżdzę Bentleyem, bo strasznie niewygodnie się nim parkuje.
Gal pisze: Nie - Ty nie jeździsz Bentleyem bo masz żonę.![]()