tylko tyle mogę napisać.
Przepraszam wszystkich będących wczoraj w Grunwldzie ,że jako "gospodarz" terenu nie dałem rady z powodu alko i poprostu zasnąłem na warcie.
Następnym razem się zrehabilituje,będę obecny ,ćwiczący a żeby było całkiem miło będzie też ognisko.
no dobrze już dobrze szegi swoją też upalał ale z powodów technicznych miał o wile ciężej
"Ośką to każdy potrafi spalić laczka na dopiero co posypanej przez piaskarkę drodze :-D " racja ja rzekłbym że i czterołołapem się da, wystarczy dobry rękaw ale kombi i tak oglądało droge przez boczą szybe więc jest git
Ciara pisze:wojtas to krecha na calej linii . Tak Ci pałowalismy auta na parkingu pod domem i sie nie obudziles ??
Ja nie,ale Junior się obudził i Natalia rano poza tym że mnie opieprzyła że gówniany kolega jestem i do Was nie poszedłem to mówi żebym pozdrowił wójka Ciarę i powiedział że następnym razem będzie usupiał Kubę!!
Ja nie mogłem wczoraj z wami upalić jednego subaru, bo dzisiaj byłem zajęty pozyskiwaniem do domu drugiego zielonego szkodnika plejadowego. Udało się.
Ale widzę, że nie próżnowaliście. Nażłopać się zamiast upalić kiedy warun występuje pod nosem nie wypada.
No chyba, że z dwudziestolatką w rozmiarze D.
Nie tracąc uwagi już na tematy poboczne czekam zatem na to ognisko i metrowe bandy.
Arti pisze:Nażłopać się zamiast upalić kiedy warun występuje pod nosem nie wypada.
No chyba, że z dwudziestolatką w rozmiarze D.
No niestety nie z dwudziestolatka tylko z kumplem.
Waruna nie szkoda bo jest prawie na codzień, szkoda forumowego towarzystwa które sie pofatygowało zwłaszcza że na spoty w Waszych rejonach może mi być ciezko dojechać.
Ale jak już będzie warun na 5 to wysyłam zapro na papierze czerpanym ,a póki co widzimy się za tydzień w niedzile na Barbórce.
Ciara pisze:
Czy ja wiem czy tam jest kilka pulapek ?
Jak się jedzie do 40 km/h to faktycznie pułapek brak
Kwestia wyuczenia na pamięć ale to trzeba czasu...
Muszę przysiąść nad jakimś onbordem z YT porządnym,
a potem próbować się utrzymać za wojtasem wariatem
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
pawlaswrc, srebrny się jeszcze sprzedaje, Kijek przesiadł się do 4.2 quattro natomiast ja jako codziennego wozu od dzisiaj używam zielonego Legacy III 2.5 z podtlenkiem cyklonu i jestem taki o: