[K] Impreze N/A sedan

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Petroholic
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: chwilowo brak
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] Impreze N/A sedan

Post 2 gru 2013, o 11:20

Jak w tytule - chetnie przygarne sedanke 93-9? N/A 1,8 lub 2,0 (chetniej 2,0)...

Stan mechaniczny - moze byc cos do zdlubania na starcie wlacznie z zajechanym silnikiem, skrzynia czy ogolnie z napedem do wymiany (mi to pikus i tak to ogarne) lub nawet bez silnika czy czegostam...
Stan blacharski - bez dziur przez ktore mozna przelozyc palec i bez blachy ze 100% zawartoscia tlenku zelaza zwanego ruda do ktorego nie da sie spawac (tez to ogarne), moze byc lekko dziabnieta oby nie pokrzywiona...

Moze byc zatruta holokaustem (LPG) bo i tak docelowo bedzie zatruta...

Chetnie z lekko podretuszowanym wizerunkiem (GT/WRX look) aczkolwiek niekoniecznie... (to tez sam ogarne)

Polozenie geograficzne nie gra roli... Jestem z Lublina ale moge odebrac autko nawet z drugiego konca Polski po przekatnej jesli bedzie warte uwagi i w slusznej cenie...

Ewentualnie moze byc to WRX z zajechanym kompletnie silnikiem lub bez silnika, ktory dostanie serducho N/A...

Dodatkowo dorzuce butelke napoju wysokooktanowego jesli bedzie miala ladny kolor w stosunku:
0,5L jesli bedzie srebrna...
1L jesli bedzie niebieska (nie blekitna)
2L do ustalenia jesli bedzie biala :-)

A jesli ktos mnie czyms milo zaskoczy to podmienie w/w napoj sklepowy na w/w napoj niesklepowy o podwyzszonej liczbie oktanowej :thumb:

UPDATE:

No i zapomnialem...

Kontakt:

Forum PW / mail ([email protected]) / GG 9828634 / kom 793-977-827

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: [K] Impreze N/A sedan

Post 2 gru 2013, o 11:35

Petroholic
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 2 gru 2013, o 11:38

juz odpisalem w innym temacie...

niestety auto mimo ze BARDZO ZACNE i slina mi cieknie w paru miejscach na jego widok to powyzej budzetu :wall:

budzet na auto mniej wiecej powiedzmy 6-7k zeby jezdzilo plus budzet na podtlenek zla zwany holokaustem...

nawet nie odwaze sie zaproponowac 7k za ta furke bo za to powinno sie w morde lac i patrzec czy rowno puchnie :lol:

Petroholic
Awatar użytkownika
1 gwiazdka

Post 2 gru 2013, o 11:59

a moze ktos chetny na transakcje wiazana?

http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-0-tu ... 49338.html

oddam silnik w cenie do uzgodnienia...

jest to w sumie dosc blisko mnie i nie bedzie problemu z transportem... kompletny silnik i co tam jeszcze mi nie potrzebne do N/A albo trzeba wymienic na "od N/A" oddaje razem z silnikiem...

nie ma problemu z demontazem - wyjme, zapakuje i wysle lub przywioze gdzie trzeba (do uzgodnienia)...

prowadze dzialalnosc wiec nie ma problemu z podpisaniem umowy na usluge czy nawet wystawienie faktury VAT na silnik i inne graty...

UPDATE: sorki za post pod postem... myslalem ze scali samo :oops:

Krzychu91
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Forester 2.5 XT MY 04

Post 21 gru 2013, o 03:56

Jeśli nadal aktualne z tą transakcją wiązaną to ja mogę wziąć silnik zrobię sobie stolik do pokoju :lol: tylko ile za niego :thumb:

Gepard
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Niebieska Wanna MY99

Post 21 gru 2013, o 16:13

jak ta tranzakcja ma wygladac moze przewalimy na moje n/a 2.0 :)

redsun
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Civic EJ6

Post 28 gru 2013, o 18:34

Gepard, a nie chcesz sprzedać swojego N/A? :)

ODPOWIEDZ