Amortyzatory tył Legaś
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Amortyzatory tył Legaś
Chcę wymienić na coś bardziej trwałego od seryjnych, jakieś propozycje 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Petroholic
- 1 gwiazdka
- Auto: chwilowo brak
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Amortyzatory tył Legaś
z trwaloscia sie zgodze ale takim kosztem komfortu?Chloru pisze:Bilstein B6.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
A ma być trwałe a nie twarde... eee to dalej Bilstein B6. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
B6 jest dosc twardy z poczatku w miare uplywu czasu i pod sporymi obciazeniami mieknie (doswiadczenie z innego samochodu kombi), utrzymujac parametry na sciezce przez wiele lat.
Nie potrafie porownac do serii w legasiu bo go nigdy nie mialem, wiec to tylko subiektywne przemyslenia.
Pzw,
MCC
Nie potrafie porownac do serii w legasiu bo go nigdy nie mialem, wiec to tylko subiektywne przemyslenia.
Pzw,
MCC
- Petroholic
- 1 gwiazdka
mcc pisze: B6 jest dosc twardy z poczatku w miare uplywu czasu i pod sporymi obciazeniami mieknie
z tym sie tez zgodze ale ten pierwszy okres przejazdzki to jak woz drabiniasty sie prowadzi jesli chodzi o komfort...
a legacy 2008 to raczej fajny rodzinno-dupowoz a nie bryka na tor wiec raczej komfort ma znaczenie...
ja osobiscie bym b6 nie zalozyl to auta, ktorym poruszam sie codziennie po polskich drogach... juz raz popelnilem ten blad (koni pomarancz) i owszem na pojezdzawkach bylo mega kozak ale na codzien jest lipa straszna... plomby z zebow wybija

- Gump
- 5 gwiazdek
Dzięki, drogi są w Biesach super więc chyba mi plomby nie wypadną
Wożę trochę różnych pierdół do grajdołka i seryjne amory do tego się nie nadają ni chu chu 
Dwa lata temu zmieniałem, założyłem identyczne i niestety na moje ładunki nie zdają egzaminu

Dwa lata temu zmieniałem, założyłem identyczne i niestety na moje ładunki nie zdają egzaminu

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump pisze: Wożę trochę różnych pierdół do grajdołka i seryjne amory do tego się nie nadają ni chu chu
Moze cos z regulacja na okazje przewozu?
Pzw,
MCC
- Gump
- 5 gwiazdek
A co to mogłoby być ?mcc pisze:
Moze cos z regulacja na okazje przewozu?
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Petroholic
- 1 gwiazdka
gewinda? pomysl nieglupi bo jest sporo mozliwosci dopasowania pod konkretny cel...